אימפריות נופלות...

אימפריות נופלות...

למען האמת, באתי בעיקר לצחוק עליכם, ולשמוח לאיד, אבל עכשיו, אני יותר רוצה לדעת, מה לעזאזל קרה??? פשוט, קראתי בארץ, שתנועת בית"ר לא תקבל תקציב ממשרד החינוך כי היא לא הצליחה לארגן יותר מ - 2500 חניכים למפקד השנה... ממש עלוב... אתם נמצאים באותו מצב יחד עם תנועות שנקרות "תנועת הנוער הערבי", "תנועת הנוער הדרוזי" ו -"היכלי הענ"ג" (כאילו למישהו יש מושג מה זה...) הקיצר, אני זוכרת במפקד הקודם הייתם הרבה יותר גדולים מאיתנו, והיום אתם כבר לא קיימים... למה?

mc yongi

New member
בחיים לא קיבלנו תקציב

לא שידוע לי... ומה השטויות האלה.. מה את/ה בא/ה ומשתחצן/ת?!תמצא/י חיים

MS6

New member
תגובה...

(כן אנשים אני ער בשעה הזאת... קשה לי לישון אחרי שאני חוזר מבילוי צריך כמה דקות להתארגן) אם לא היינו קיימים.. היה לנו פורום? כנראה שלא, משמע אנחנו קיימים. לצערנו הרב היו כמה בעיות בתנועה שלנו, אבל אל תדאגי. תוך שנה-שנתיים אנחנו נהיה שוב יותר גדולים ממכם... חשבתי שמספיק שמחתם לאיד בקיץ כשטרנספרו יהודים בכוח אני מבין שיש לך מספיק מקום לשמוח לאיד בכלל.. כל הכבוד. רק שאלה קטנה: את שמחה לאיד כמו שאני שמח לאיד כשאני רואה קיבוצים של השמו"צ נסגרים או כשאני רואה את האידיאולוגיה שלכם מתגשמת תוך כדי שריפת צינגלה בהודו?

בוקר טוב, עולם!

אם כדי להוציא התנחלויות מעזה אני צריכה להקריב קיבוצים, אני מתנדבת! בכל זאת, אתה הקיבוץ יהיה ניתן להקים מחדש.... אבל לעזה אנחנו כבר לא נחזור... וזה בלי קשר לאידיאולוגיה. זה היגיון פשוט... והפורום לא אומר כלום... יש פה בערך 20 איש שמשחקים בתנועת נוער... אני ב בטוחה שאפשר פה למצוא גם את "הפורום להחזרתו לתחייה של לנין". זה לא מוכיח כלום ודרך אגב, MC SHORTIE, לכל תנועה יש תקציב. או יותר נכון, לכל תנועה שהיא לא ז"ל, יש תקציב ממשרד החינוך... מאיפה אתה חושב אתה מקבל את הכסף להרים את הקנים שלכם? צא'ו

FRISHO

New member
תגר בתאכלס...

לא צריך לתרץ פה תירוצים, יכול להיות שהתנועה באמת קטנה, יכול להיות שהיא באמת לא מצליחה ברמות שהיא היתה פעם... יכול להיות שכל מ שטענת צדקת! ושאפילו משרד החינוך לא שם עלינו... אבל כל עוד כתבת את זה בפורום, זה אומר שאיכפאת לך..! כל עוד איכפאת לך- בואי ותשני! לדבר זה קל... לעשות קצת יותר קשה... לא ממש מכירה אותך, ולא יודעת כמה שנים את בתנועה,(אם בכלל..) אבל אם המצב הזה באמת מפריע לך אולי כדאי לנקוט קצת יותר כדי לשנות אותו, ולהראות למשרד החינוך שזקוקים לתנועה הזאת! הקיץ... תגר- מפריע לך משו קומי ותעשי! "כי שקט הוא רפש" ותרשי לי לפרש- לא רק לא להגיד את הדעות שלך זה רפש... גם לשקוט במעשים זה רפש.. נקודה למחשבה.

Gafsou

New member
מצטער לבשר לך

אבל אנחנו עוד נחזור לגוש קטיף מהר מאוד, נהיה חייבים.

MS6

New member
אתה לא בנאדם אתה...

שבת ש"ש ולא הגעת... גפסו אני רוצה אותך ש"ש.. תזהר ממני אתה לא מכיר אותי..

MS6

New member
מה הקשר?

הסיבה שהקיבוצים נסגרים היא משום שאין לכם אידיאולוגיה, השומר הצעיר למשל אותה תנועה שבהתחלה תמכה בשתי גדות הירדן, אח"כ הקימה את נצרים ובסוף בטח תתלבט אם למסור את יפו היא תנועה חסרת אידיאולוגיה אם הייתה לכם אידיאולוגיה הייתם דובקים בה בכל מחיר, בית"ר למשל לא שינתה את האידיאולוגיה שלה.. גם במחיר של פופולריות. הסיבה שהקיבוצים שלכם נסגרים (לשמחתי הרבה.. אני מתנגד בכלל למפעל הקפיטליסטי בעור סוציאליסטי הזה שכל מטרתו היא ניצול ציני של עיירות הפיתוח בהתאם לקיפוח המתמשך בפריפרייה) היא משום שלנוער בקיבוצים לא איכפת, הוא לא מצליח להתחבר עם הערכים בכאילו של דור המייסדים בקיבוצים ולכן הוא מחפש את עצמו בהודו או קולומביה... או שהוא מגשים את האידיאולוגיה שלו ע"י הקמת מועדונים על אדמות חקלאיות סטייל כפר ויתקין או שפיים. בית"ר הייתה בתהליכי שיקום והיום היא חזרה לפעול בעשרות מקומות בארץ, יש דור צעיר נהדר בתנועה שחולם להגשים את מטרתם של שלמה בן יוסף, דב גרונר וחבריהם, לוחם למען הגשמת ההדר, חמשת המ"מים, קיר הברזל ושאר הערכים החשובים עליהם מושתתת התנועה המפוארת שלנו.. תנועה אשר הצמיחה ראשי ממשלה, שרים וח"כים יותר מכל תנועת נוער אחרת.. בית ספר למנהיגים לשמחתי הרבה הנוער הלא דתי מבין את חשיבות בית"ר בימינו וחוזר למעו"זים, הוא רואה את האופציות העומדות מולו: תנועות פוסט ציוניות שהאידיאולוגיה שלהם מסתכמת בקשירת קשרים (צופים) הפיכה לפעילי מפלגת העבודה (הנוע"ל) והפיכה לפעילי מרצ (שמו"צ) מול תנועה כמו בית"ר, שמדברת על צדק ואמת.

who is this

New member
אנחנו קיימים..ועוד נחזור לימים הטוב

הטובים של התנועה.. אבל אני אגיד בדוגרי, מי שצריך לקבל את הכסף ממשרד החינוך זה בית"ר בגל שכל התנועות האחרות גובות כספים בשביל פעילויות ובית"ר לא..

אני עוד אחשוב שאתה מאמין בזה!

כדי להפיג את הבילבול, אולי כדי שתקרא קצת... השמו"ץ תמך בשתי גדות לירדן לא כמדינה יהודית, אלא סוציאליסטית... ואם היום מדינת ישראל תחליט לוותר על כל קישקושי הדת האלה, ותתאחד עם ירדן להקים מדינה שבאמת תתמוך במעמד הנמוך, אף אחד בשומר לא יתנגד! בנוסף, אם בית"ר כל כך דואגת לעיירות הפיתוח, כמו ש - MS6 טוען, איך היא בכלל תומכת בהתנחלויות?!? מה, אתה חשוב שפשוט אין כסף? או שמחליטים סתם לא לתת אותו לבאר שבע או ירוחם? לא... פשוט הכסף מגיע לישובים של 3 משפחות באמצע פלסטין... אז תפסיק לשחק אותה צדיק!!! והכי משעשע, שאתה מכריז על תנועות הנוער האחרות כמפעלים לפעילים פוליטים... אז אני מניחה שאף אחד מבית"ר לא הגיע אף פעם לליכוד, נכון? נ.ב. בנוגע להערת הש"ש, יש לי לפחות 5 חבר'ה ששאלתי שאמרו לי שהם לא זוכרים שום ש"שים של בית"ר שהופיעו בטקסי הסיום בשנתיים האחרונות... אז עדיף שתמצא שקר אחר כדי למכור לעצמך כל טוב

MS6

New member
כמה שטויות בהודעה אחת...

כמדינה סוציאליסטית? באמת? איזה יופי... אני שמח לפחות שאת מודה שאתם לא ציונים. כי מדינה סוציאליסטית אפשר היה להקים גם באוגנדה. "היום מדינת ישראל תחליט לוותר על כל קישקושי הדת האלה, ותתאחד עם ירדן להקים מדינה שבאמת תתמוך במעמד הנמוך, אף אחד בשומר לא יתנגד" אני שמח מאוד שאת מודה שאת לא ציונית, אין לי ולאחת כמוך שפה משותפת כי אני עדיין ציוני.. זה הבעיה שאני לא חושב שההתיישבויות הורסות את עיירות הפיתוח.. זה אולי משום שרבים מתושבי ההתיישבויות הם תושבי עיירות פיתוח לשעבר וגם בגלל שההתיישבויות מגינות על שאר ישראל מפיגועים והתקפות של ארגוני הטרור ה"פלסטינים" לעומת ההתיישבויות הקיבוצים הם אלה שהורסים את עיירות הפיתוח. בגלל כל הסובסידיות וההטבות שהם מקבלים מהמדינה, הטבות שמגיעות על חשבון עיירות הפיתוח. אני למדתי בבית ספר של 60% זכאי בגרות כשקילומטר ממני היה בית ספר בקיבוץ שכן שבו יש 12 מגמות שונות.. אם באמת לשמאל היה איכפת משוויון דברים כאלה לא היו קורים. אבל שוב אין שום קשר בין השמאל הישראלי לשיוויון אמיתי, האדם הראשון שהביא את השיוויון לישראל היה בכלל מנחם בגין.. והוא היה בית"רי. ברור שהגיעו חניכים מבית"ר לעמדות מפתח בליכוד.. אבל את יודעת מה ההבדל בינינו לבין תנועות הנוער הכביכול אידיאולוגיות שלכם? כשהליכוד יוצא בתוכנית להתנתקות מעזה אנחנו הולכים ומפגנים נגד הליכוד אבל אם מחר מרצ יחליטו שאום אל פאחם זה לא חלק מישראל השומר הצעיר אוטומטית יאמצו את הרעיון הזה וכנ"ל לגבי העבודה והנוע"ל. זה משום שאין לכם אידיאולוגיה, אתם תמיד תשתנו לפי המפלגה, אנחנו מייצאים מנהיגים למפלגות ובעיקר לליכוד אבל אנחנו לא נתונים למורת המפלגה ומגשימים את האידיאולוגיה שלנו בלי שום קשר לעמדות הליכוד. מעניין את הסבתא שלי מה החברים שלך אמרו או לא אמרו, בבית"ר תמיד היו ש"שים והשנה גם הולך לצאת גרעין די גדול..

אלוהים!!!!

תגיד, בן כמה אתה? שנתיים? התנחלויות מגנות על שאר ישראל? כמו על חדרה? מי הגן על האזרחים אז? המשפחות בחברון? או כל שאר הפיגועים הידועים בירושלים/חיפה/תל אביב?? וגם להגן... אם להגן זה סך הכל למות יותר רחוק מגבולות המדינה אז כן... כי זה לא ממש עזר לשלושה ילדים בפיגוע בטרמפידיה... והשטויות על הפגנה? איזו השוואה דבילית... בטח שנאמץ את הרעיון... לא איכפת לנו מה הם גבולות המדינה כל עוד לא פוגעים בערבים... ואם יחליטו לתת את אום אל פאחם, סבבה! יחד אם זאת, אם ממשלת שמאל של מרץ או עבודה, יחליטו להשאיר התנחלוית ומאחזים, נחזור להפגין... כמו שעשינו, בדיוק כמוכם. אבל, אם הליכוד יחליט שגם מצרים וסיני זה ארץ ישראל! אז ישר תקפצו ותצעקו אמן, ותמצאו קטע בתנ"ך שאומר שגם שם היה איזה ישוב יהודי פצפון וזה חזרה לארץ האבות וכל שאר השטויות האלה... ודרך אגב, לא צריך ללכת רחוק בפורום שלכם כדי לראות שהדבר הכי קרוב שיש לכם לש"ש, זה איזה תמהוני אחד שקורא לעצמו גרעין... אבל אתה מתעקש לעצום עיניים. "אני לא מכיר בעובדות. אני מכיר רק במה שאני רוצה להאמין...". כמו שלושת הקופים המפורסמים. תכיר במציאות. אתם לשעבר. ובנינו? מגיע לכם.

who is this

New member
מגיע לנו??

למה בדיוק מגיע לנו? חחחחחחחח אני ממש לא יודע איזה תנועה את, אבל אם כל האנשים שם הם כמוך אז גם לכם מגיע שתהיו היסטוריה, ואגב, אנחנו ממש לא היסטוריה.. תמהוני אחד שקורא לעצמו גרעין?? שנה הבאה הולך לצאת גרעין ענק ואני חלק ממנו, אז תדברי מה שאת לא יודעת.. וכן התנחלויות מגנות על המדינה, ואני אומר לך בתור מתנחל.. שגר צמוד לחדרה, ואם לא היה את הישוב שלי, כל יו היה בחדרה פיגוע.. וזו עובדה בשטח!! בית"ר לא תומכת באף מפלגה אלא באידאולגיה מסוימת, בניגוד לתנועות אחרות שאומרות כן לכל דבר שיוצא מהפה של המפלגות.. ואב, השמאל בארץ זה דבר מאד מעניין, הוא לא דומה לאף שמאל אחר בעולם, בארץ המצב מתהפך, הימין דואג לשכותהחלשות והשמאת זה האליטה, מעניין לא? ועוד משהו ששמתי לב, לשמאל אין ערך לחיי אדם.. לימין כן..

עומר...

היא קראה לי תמהוני, אבל לה אני סולח:אחרי הכל בחורה שנכנסת לפורום של תנועות אחרות כדי להתגרות ולעצבן, ועוד קוראת את כל ההודעות בפורום, כנראה שהיא מאותגרת חיים. יש ילדים שהולכים למסיבות, למועדונים, הערכיים עושים הדרכות, המשעממים רואים טלויזיה או סתם במחשב, אבל יש כנראה כמה עשבים שוטים שהגיעו לרמות שאני לא מכיר כמותם. אבל אתה עומר, חבר לתנועה שלי, חברי לקורס ב', קורא לי תמהוני ?? אני לא תמהוני, אני אולי קצת מוזר. ואגב, אני לא קורא לעצמי גרעין. יש לגרעין שלי שם:"פלאטו".

S v e t k A

New member
מתי הוחלט שלגרעין קוראים פלטו?!

חזי.. חשבתי שיש בנינו משו מיוחד.. שאנחנו משתפים אחד ת'שני.. כנראה שטעיתי :(

אני לא יודע מה איתך...

אבל פרסמתי הודעה בפורום שאני קורא לגרעין שלי פלאטו. למי שלא יודע פלאטו שרון היה חבר כנסת, שרץ תחת הסיסמה:"פלאטו שרון-האיש הבודד לכנסת". בכל מקרה, אין לי בעיה כמו כל ההורים המעצבנים והחנפים שרוצים לקרוא לילד על שם הסבא שלו כדי שהוא יקבל ירושה, אבל השם של הסבא זה זרובבל אז הם עושים מה שנקרא "שם אמצעי". לגרעין שלי יקראו פלאטו אור משה ענבל (פלאטו כי אני בחרתי, אור כי יש בינינו משהו מיוחד, משה על שם המדריך הראשון שלי בתנועה משה שטרית(וגם למנוע שלגרעין הזה יקראו משה), וענבל על שם המדריכה הראשונה שלי בבית"ר-ענבל שילה.

למעלה