אימפריה...

אימפריה...

אימפריה היא תכונה מולדת של מעצמות על. יש תקופות שאימפריות נמצאות בתקופת רדומות. אבל בתוך תוכם הם תמיד היו הם ויהיו אימפרה. כלומר גם שהאימפריה נופלת היא נשארת אימפריה. למרות שיש מכחישי אמת- אימפריה נשארת אימפריה!!!!!! ומעריצי האימפריה יודעים תמיד שהכל זמני עד שהאימפריה מתעוררת.

לילה טוב דייג וכל הגולשים והגולשות

וגם לים התיכוני מחטאית שצללה בים הכספי..ם אבל ברשותך,על איזו אמפריה אתה מדבר אתה מוכן לסכם אותה קצת? אני מרוב כל האמפריה הלכתי לי לאיבוד,<אפשר להבין אותי-רגילה לחטאים) נ.ב האם אני נחשבת לחסרת ההשכלה? האם מומלץ גם לי ללמוד על האמפריה?

elninyo

New member
../images/Emo19.gifלילה טוב חוטאת במילים וכל הצפים

וצופות יקרים. מדובר במקרה חמור של
הגובל בהזנחה ואשר על כן מוציא את דיבת האוהדים
רעה
. הצעתי לך חוטאת במילים, אל תבקשי לך דעת בנושא דלעיל, נזק רב טמון לעתיד האנושות בכלל ועדיין שלב הגמר בשער. איני מבין מדוע מכובדינו ים תיכוני מתעקש להסב נזק בלתי הפיך לאוהדים.

אתה צודק דייג,../images/Emo19.gifאל נבקש לדעת הכל

אל נבקש זוהר ארגוב מילים: תמי לוי לחן: משה נגר אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנסתר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net דייג כמה צחקתי על הכדורגל שראיתי בטלויזיה החדשה ששלחת לי
רוצה להגיד לך שאם ים תיכוני גרם לי להזיל דימעה:) ולראות עצמי כאילו וטרם יצאתי מעבדות לחרות מצלילה לזחילה והליכה, הנה באת אתה,ומייד כמו ג'נטלמן הגשת לי את הכתף שלך לספוג את הדמעות הרבות שכבר התחלתי להזיל. ומהר מאוד,הסרטון שלך העלה חיוך על שפתי... ים תיכוני...מכיר את הפתגם לך אל הנמלה עצל,ראה דרכיה וחכם?
איך אתה אמרת דייג... לילה טוב לכל הצפות,הצופים,הנוער העובד והלומד, לכל החוטאים והחוטאות,לכל הצוללים והצוללות לכל הדגים והדייגים וכמובן גם לכל הימים והימאים. וכמובן שלא נשכח גם את כל הגולשים והגולשות...דייג יש לך מושג לאן כולם גולשים וגולשות?

elninyo

New member
../images/Emo19.gifבכל יום שלישי בערב../images/Emo29.gif

אצים הגלשים וגולשות ,צפים וצופות אל ערב ריקודי עם כמנהגם בקודש.
מוזר...גם אידית שושני יצאה לערב הריקודים...השתלבה לא רע...נחמד

elninyo

New member
../images/Emo19.gifיש להניח כי כולם ישנים כעת

ליל מנוחה מראש העין
. שידורנו יחודשו מחר .
לילה לי
/מילים: תלמה אליגון רוז /לחן: יוריק בן דוד השיר הזה נכתב בלילות כשכל המנגינות כבר כלו כשהשעון בקצב קר ושחר חוצפני לקחו עוד לילה נהדר לתמיד לילה, לילה לי כל העיר הזאת שלי לילה תשורר שיריך לי לילה שלי, שלי השיר הזה כואב בלילות את כל האהבות שכלו את כל אותם כוכבי שביט שנמוגו ביופיים ואת אלפי המרחבים של הים לילה, לילה לי...

מדוע אצטדיון הלאומי ברמת-גן???

כי יש אלהים!!!!! ------ נפולאון בחר מקום שבו נמצא הר שיקרא על שמו! למה? כי הוא ידע שתצמח משם אימפרה! ------- האם בשנה הבאה זידן זידן יצליח לעלות את העליה של המכתש? ------- איזה יציע ישמרו בסאנסירו לאוהדי רמת-גן?הצפוני או הדרומי? ------- מדוע ברא הבורא את הכל בששה ימים? כדי ישאר מקום להוסיף עוד פרק לתנ"ך!

בוקר טוב,בוקר מבורך,בוקר צלול לכולם

ישששששש
ייישששששששש
יש אלוהים...והיה,היה נפוליאון יש אצטדיון ויש גם אמפריה
ים תיכוני יופי שסיכמת עבורי את האימפריה רק בקשה אחת נוספת לי אליך אנא תסביר לי תמילים זידן זי דן וסאנסירו ואני נורא ואפילו מאוד מתנצלת מקהל הצופים אם החור בהשכלה שלי גוררת אותם לשמוע שוב ושוב את הפירושים...

איפהההודעהשלישכתבתיבצהרייםעלר"ג?...

...חהחההחהחהחה חהחהחהח חהח ח התבלבלתי...זה היה בפורום 40 פלוס...

למעלה