אתה צודק דייג,../images/Emo19.gifאל נבקש לדעת הכל
אל נבקש זוהר ארגוב מילים: תמי לוי לחן: משה נגר אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנסתר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net דייג כמה צחקתי על הכדורגל שראיתי בטלויזיה החדשה ששלחת לי
רוצה להגיד לך שאם ים תיכוני גרם לי להזיל דימעה

ולראות עצמי כאילו וטרם יצאתי מעבדות לחרות מצלילה לזחילה והליכה, הנה באת אתה,ומייד כמו ג'נטלמן הגשת לי את הכתף שלך לספוג את הדמעות הרבות שכבר התחלתי להזיל. ומהר מאוד,הסרטון שלך העלה חיוך על שפתי... ים תיכוני...מכיר את הפתגם לך אל הנמלה עצל,ראה דרכיה וחכם?
איך אתה אמרת דייג... לילה טוב לכל הצפות,הצופים,הנוער העובד והלומד, לכל החוטאים והחוטאות,לכל הצוללים והצוללות לכל הדגים והדייגים וכמובן גם לכל הימים והימאים. וכמובן שלא נשכח גם את כל הגולשים והגולשות...דייג יש לך מושג לאן כולם גולשים וגולשות?