אימפריה או מורדים?

badmofo

New member
אימפריה או מורדים?

אם הייתה לכם אפשרות להיות באחד מהאירגונים האלה באיזה הייתם בוחרים?תנמקו אני באימפריה,כי יש להם חליפות מגניבות חחחחחחחח :)

thorondor

New member
נאצי דומינטריקס סטייל?

אני דווקא הייתי בוחר במורדים. מת על הכובע הארוך.

tactical

New member
לא זה ולא זה....

הייתי נכנס לעסקי חלקי החילוף לחלליות....

badmofo

New member
דמות

אם הייתה לי אפשרות לבחור בדמות הייתי בוחר בדארת' מול,הוא הכי חייתי. הוריד את קווי ועוד יש לו לייטסייבר משהו סטייל ביינזונה. לפי דעת דרת' ווידר נמושה שבסוף הפרק ה6 הוא עזר ללוק,היה צריך לחנוק לו תצורה

The Anja

New member
אימפריה

כי רשע מסודר ומאורגן שולט!! ודמות: סטורם טרופר, כי להיות חלק זניח מהמבנה זה מה שאני...

badmofo

New member
אגב סטורם טרופר

חבר שלי הזמין מחו"ל חליפה אמיתית שעלתה לו 550 דולר מטורף

The Anja

New member
נחש זה החבר

אני לא חושב שיש סטורם פרופרס במידהשלי... \=

juggernaut

New member
מורדים.

Dark side leads to destruction ומה הכייף בלהרוס אם אפשר לשפר איכות חיים של אנשים?

tactical

New member
לדעתי...

ביננו אם היתה לנו את האופציה לבחור מה להיות היינו בוחרים להיות או ג'די או סית', כי בשום מקום אחר לא תהיה לנו האפשרות להסתובב עם לייטסייבר. לייטסייבר בכלל זה המכשיר האולטמטיבי אתה יכול לעשות איתו הכל, למשל... יש לך קופסת שימורים בלי פותחן... פותח אותה עם הלייטסייבר באת לבית וגילית שאיבדת את המפתח... מוריד את המנעול עם הלייטסייבר אתה רוצה לתלות את המעיל אבל אין לך איפה... תוקע את הלייטסייבר בקיר ויש לך מתלה. זה מין סוג של מולטיטול כמו לדרמן או אולר שוויצרי. דוגלס אדאמס טעה שהוא כתב שהיקום בטוח הרבה יותר כשיש לך מגבת זה צריך להיות היקום בטוח הרבה יותר כשיש לך מגבת ולייטסייבר.

juggernaut

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הדלת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AlphonseElric

New member
אני חולק... אם תקרא שוב את...

התיאור של דוגלאס אדמס והמגבת תראה שהוא יותר ארוך ומלא ביותר שימושים!!!

tactical

New member
בגלל זה כתבתי מגבת ולייטסייבר

כי יש דברים שאי אפשר לעשות עם לייטסייבר.... כמו לאכול ממנו (אם זכור לך הקטע המאוד לא היגייני מדריך הטרמפיסט שכולל מציצת הקצוות של המגבת
) או להתנגב עם לייטסייבר.... אני לא רוצה לדמיין את זה אפילו...

badmofo

New member
תחשוב על זה ככה

יש לך טלויזיה מקולקלת,סבבה? מה תעדיף?לתקן אותה במשך שעות או לזיין לה תצורה עם מקל? בטח שלהרוס זה שולט,איממפריה. ההוא שבחר באונטי הנטר,תפקיד בן זונה.יש שמועות שבספרים שאחרי הפרק השישי בובה פאט חוזר

למעלה