אימפולסיבית

crema2

New member
אימפולסיבית

החמודה שעובדת איתי בעבודה זאת אומרת לא בדיוק איתי יש לנו פעם עד פעם בשבועיים משמרת ביחד רק בימי שישי בגלל עןמס רכבים כך שעובדים 3 ולא שתיים. עכשיו מכייון שלא יוצא לנו כל כך לעבוד ביחד אז כשאני עובדת משמרת בוקר והיא צהריים אני נשארת בעבודה עד שעה כדי לנסות להיות איתה בקשר. ביומיים ה-1 הכל היה סבבה . כך עשיתי גם עם 2 העובדות האחרות למרות שלא הייתה שיחה ביננו רק ניסיתי להתחבר . היום היא נתנה לי להרגיש שאני חסרת חיים . אני אומנם יודעת את זה אבל היא ממש נתנה לי להרגיש ככה.. איך שהיא הגיעה לעבודה עוד טרם התחילה המשמרת שלה והיא עדיין לא החליפה מדים היא הביטה בי כזה מוזר , לראות אם אני מסתכלת אליה. אח"כ במשמרת שלה התיישבתי איתה היא הייתה כה חמודה ומצחקקת טבעית , שאלתי אותה אם יצאה בסוף שבוע ואיך היה .היא אמרה שהיה כייף רק שחבל שיש רק יומיים חופש. לי היה קשה לזרום איתה ורק חייכתי. אחרי זה היו רכבים ואני חיכיתי שתחזור לשבת איתי והיא שידרה לי בשפת הגוף שלה משהו שלילי. אני חושבת שזה מה שעבר לה בראש באותו הרגע שחיכיתי לרגע שתסיים לתדלק רכב. "אוי, שיט מה היא מסתכת אלי, שתילך כבר הבייתה. מה היא רוצה ממני אלוהים . היא חסרת חיים, קרציה דביקה". אחרי שהיא הביטה בי ככה בלי לומר מילה רק שפת גוף והרגשה שאני מיותרת במשמרת שלה , אמרתי להתראות לעובדת בחנות ולא אמרתי למתדלקת הזאתי שום דבר. אני מרגישה שאין כימיה ביננו. גם הסתכלתי אל עצמי מהצד כשחיכיתי לה בעודה מתדלקת קצת רכבים והרגשתי שאני מתלהבת יותר מדי והגיע הזמן שאני ירסן עצמי , זה לא נראה טוב -זה מרחיק אנשים. פעם לא הייתי ככה אבל מכייון שהיא הייתה חמודה חשבתי שנהייה בקשר ויהיה לי קל יותר איתה. אני מתכוונת מחר ללכת אחרי סוף המשמרת בלי להיות דקה עם אף אחת מהעובדות. אני יודעת שגם אם אשאר וגם אם לא אני ירגיש תחושת ריקנות. נמאס לי לרדוף אחרי אנשים או דברים אני רוצה שירדפו גם אחריי קצת, שיתלהבו ממני. ואגב היום התלבשתי יפה לעבודה, באתי עם מסקרה שמדגישה את עיניי ועם החלקה . ראיתי בחורה יפה משתקפת במראה אבל הביטחון העצמי שלי בריצפה . יש לי צורך עז באישור של הסביבה. אני יודעת שיותר חשוב האישיות ואני מרגישה לא מעניינת. נזכרתי במה שהפסיכולוגית שלי אמרה לפני שטסה לחו"ל לחודש שאם אני יראה יפה מבחוץ זה ישפיע על ההרגשה הפנימית. וזה ממש לא ככה . רק הוכחתי לעצמי עכשיו שגם אם אני נראית מליון דולר זה לא עוזר לי לא בזוגיות , לא בהרגשה הפנימית ובטח שלא בחיי החברה. במילא אין לי לאן ללכת חוץ מעבודה כמה עלוב וכמה אמת. אני חייבת למצוא חיי חברה מחוץ לעבוןדה כי אני סובלת בבית מדי סוף שבןוע ואפילו בימים שאני עובדת. אין לי חיים. חשבתי אולי להרשם לאיזה קבוצה חברתית אב לצערי אני רואה בזה משהו שלילי. שיהיו שם אנשים במצב חברתי רע והרי שאני נמשכת לאנשים ששונים ממני , שם בטוח לא אמצא אנשים כאלה רק אנשים עם חרדות ודיכאונות. לא יודעת איפה כבר לחפש חברות , זה צורך אנושי בשבילי. לפחות יש לי עבודה עכשיו , אני מרוצה אבל אני צריכה קצת למלא את החלל הריק בליבי. יש לי מעצורים רגשיים . במקום שאתנהג טבעי עם החמודה הזאת אני ייאלץ לרסן עצמי . אם המצב ימשיך ככה בלי שאמצא מישהי להתיידד איתה אני ירשם עוד בחודשים הקרובים ללימודים . אני יודעת שכרגע יש לי מספיק משמרות מתישהו יגיע השלב ששוב אני יקבל 3-משמרות בגלל עודף עובדים ואז אני אולי אלמד משהו . לא בטוח שאמצא חברות שם אבל לפחות זה יעסיק את הזמן שלי. כרגע זה רק רעיון . בגדול אני רוצה ללכת לללמוד אחרי 9 חודשים או אחרי שאקבל קביעות בתחנה.

גרא.

New member
crema2,כפי שכבר הבנת בעצמך,במקום העבודה

הנוכחי שלך,כמתדלקת,אין מגוון של אפשרויות ליצירת קשרים חברתיים,גם אולי אופי העבודה האינדווידואלי מקשה על אינטראקציה חברתית.איך בכל זאת אפשר למצוא חברות? דרך השתתפות בכל מיני פעילויות חברתיות,חוגים (כמו ריקודי עם),חוג דרמטי,חוג טבע,ועוד כאלה שתוכלי למצוא במתנ"ס המקומי.סביר להניח אם ואשר תתחילי ללמוד,אם מקצוע או באוניברסיטה,יהיו לך המון הזדמנויות ליצירת קשרים חברתיים. ואם הצורך בחברה/ידידה,כל כך בוער בעצמותייך,קצרי את משך ההמתנה שתכננת לקראת לימודים,ותתחילי בכך מוקדם יותר,ככל שיתאפשר לך.

crema2

New member
נכון..

נכון אין לי ממש אפשרויות ליצירת חברים . אין מבחר כל כך .. רעיון טוב לחוגים ..אשמח לעוד רעיונות של חוגים . נראה לי ריקודי עם לא בשבילי . אני קראתי פעם שלסטודנטים אין זמן לנשום בין העבודה ללימודים שלא נדבר זוגיות .. נראה לי אני יצטרך בכל זאת הכנסה בחשבון כי להורי אין כסף לממן אותי אפילו הם די בחובות . אני מפחדת שאם אני יתחיל ללמוד עכשיו קודם כל אני יעבוד פחות משמרות וגם ככה יש לי חוזה ל9 חודשים וכדאי לי לנצל כמה שיותר . הייתי רוצה לקבל קביעות ואז להתחיל ... אבל אם הוא שוב יתן מעט משמרות אז אולי אשנה את דעתי . לימודים זה משהו תובעני האם באמת ניתן למצוא חברים מחוץ לעבודה? איך משלבים לימודים ועבודה?נראה לי אני אהיה כך כך עייפה שלא יהיה לי מחשבות על בדידות|
חוץ מזה החלטתי להרפות מהמתדלקת .אני לא רוצה להציק לה . הנהל צמצם עובדים בימי שישי בגלל קיצוצים . ככה שלא יצא לנו לעבוד ביחד גם ככה אלא אם כן אני יהיה מתישהו אחראית משמרת (במשמרת יש עובד אחד אחמש ועוד עובדת ואי אפשר שיעבדו ביחד בנות שלא אחראיות משמרת. אני רוצה להילחם על להיות אחראית משמרת . המנהל העסיק היום מישהו שפוטר מתחנה שגם אני עבדתי שם . אני לא מוצאת הזדמנת לבקש להיות אחמשית . מה לבוא לעובד ולהגיד "היום אני אחמשית "? ושוב לא נעים לבקש מהמנהל להיות כי עד עכשיו מזה שנה וחצי אחראיי משמרת הם רק בנים.. אני גם לא רוצה להיות שקופה הרי המנהל יתאר לעצמו שאני לא סתם רוצה אלא כי יש לי אינטרס. אינטרס יכול להיות גם לעבוד 8 שעוןת במשמרת צהריים ולא 6. תמיד שאני עובדת צהריים אני מסיימת ב-20:00 ולא ב22:00 רק כי אני לא אחראית משמרת ואולי כי המנהל מפחד שזה מסוכן ש -בת תעבוד לבד בערב . תודה על הרעיונות של חוגים אני יבדוק מה בא לי כרגע טוב לי בתחנה ואינני מתכוונת להתפטר . כן יש מצב שאלך ללמוד בחצי השנה הקרובה תוך שילוב עם עבודה . נראה כבר

moon rise

New member
אולי תנסי למצוא עבודה חדשה

שיש בה יותר אפשרויות ליצירת קשרים.. תנסי לחדש קשרים מהעבר לימודים זה אחלה פתרון להכיר אנשים חדשים ולהכנס למסגרת חברתית שתתן לך יותר הזדמנויות לצאת

קתרזיס

New member
נשמע לי

שהדבר היחיד שאת צריכה לשנות הוא המאמץ שלך להשיג חברות. ככל שרודפים אחרי זה יותר, כך זה מרגיש מוזר יותר, אנשים מרגישים לא נוח, ואת מרגישה מזוייפת כי את מוצאת את עצמך עושה דברים שלא טבעיים לך (כמו לחכות שעה) בשביל מישהו שלא מעריך את זה. אולי במקום זה תעצרי לרגע. יש בך גם חלק כייפי שיכול להיות תענוג לאחרים... הוא קיים בכל אחד אבל את לא מעזה להוציא אותו החוצה כי זה אומר שאת תתני הצצה לאנשים על הפנימיות שלך וזה מפחיד אותך - אז תעצרי רגע ותתחילי להחשיב את עצמך כטובה לא פחות מכל מי שמסביב. גם אם אין לך חברים, גם אם הם לא מתאימים לך בסגנון, גם אם נראה שהם חיים בקלות ולך הכל קשה, עדיין את לא פחות טובה. ככל שתצליחי להעביר יותר משקל בחזרה אלייך ולתחושות שלך ולכיף שלך - ופחות לחיזורים אחרי אחרים שישימו לב ושיאהבו אותך, את תרגישי יותר טוב ודברים יסתדרו לך לבד. את לא חייבת לחיות את הדמות הזו שאת לא אוהבת, של מישהי שמחכה בצד שישימו לב אליה ואוכלת סרטים בינתיים שלא מרוצים מזה... גם אל תתני יותר מדי בחינם - שאנשים ידעו שהם זוכים למשהו ולא מקבלים אותו במתנה גם בלי שירצו... מקווה שמשהו ממה שאמרתי נשמע לך הגיוני, לפעמים קשה לי להסביר את הכוונה למרות שאני יודעת בדיוק למה התכוונתי.

למעלה