אימפולסיביות של ADD ......
ידוע ש- ADHD ברוכים גם באימפולסיביות זה משהו שפחות מוכר ב- ADD אצלי ( ADD ) זה קיים
אני יכול להעיד על עצמי - שאני אדם מאוווווד רגוע ושלו
אבל קורה , אם כי זה נדיר , שמשהו מרגיז אותי מאוד ואם זה הצליח להרגיז אותי - אז זה היה כנראה מאווווד קיצוני ואתמול זה קרה
אז אני חייב לספר למישהו - ואתם הקהל המתאים ( החלטתי
) אתמול הם הצליחו להעלות לי את הסעיף - חברת פלאפון השתלשלות העניינים על רגל אחת ..... בפעם המי יודע כמה - הכנסתי את המכשיר לתיקון בתחנת השרות בעירי יש תחנת שרות שמעבירה את המכשיר לעיר אחרת - שם יש מעבדה גדולה ובינתיים מפקידים בידך מכשיר חדשני חלופי ( שמא תתפתה לקנותו ... ) אז הכנסתי את הפלאפון לתיקון - משום שהוא כל הזמן כבה ( סוללה תקינה ) ביום ה' בבוקר ( ערב יום כפור ) , קיבלתי חזרה את המכשיר לידי והסבירו לי שתיקנו , הלחימו - והכל נבדק ותקין
. ביום ראשון בבוקר הדלקתי את הפלאפון ו ...... נאדה .....
מייד נכבה - כך קרה לאורך כל היום ... אחה"צ חזרתי הביתה מהעבודה , התעסקתי מעט בענייני הבית ילדים , חוגים , הסעות ( מכירים את פעילויות ההורים - שמשמשים כמתנ"ס מהלך ) וכשהתפניתי סוף סוף לקפוץ חזרה לתחנת השרות ב-18.00 - מהר התארגנתי , ועם הרכב העמוס בילדים ( כולל ילד שכן מהחוג ... ) נתקעתי בפקקים העירוניים ובבעיות החניה - הסתבר שנעול
איחרתי בדקה .... ( 18.31 ) בפנים מלא אנשים שהספיקו - והדלתות נעולות ואני יודע שהשבוע לא יהיה לי שום יום אחר להגיע - כי בבקרים אני עובד והיום אני בעבודה עד 19.00 ומחר יום שלישי - ואני נוסע לת"א בריצה ( סדנאת הורים - זוכרים
) ואח"כ ערב חג , וחג וסוף שבוע - והנה אנחנו שוב ביום ראשון .... ואני עומד עם כל התיסכול הזה מול הדלת הנעולה , והשומר פותח ואומר שסגור ומגיעה גם נציגת שרות אדיבה ומלוקקת - שמסרבת לקבל אפילו את המכשיר - ללא חלופה , ואני מנסה רק למסור אותו - שישלחו לתיקון כלום ..... אז הסעיף עלה , העצבים קצת התרופפו ומבלי לחשוב פעמיים - העפתי להם את הפלאפון פנימה בעצמה ( פגע בקיר ממול ) ולא שכחתי לסנן בקול רם לנציגת השרות - "קחי - דחפי אותו + קללה עסיסית ... " והלכתי כשכולי ממש רותח מכעס
אח"כ בערב צחקתי על כל הארוע בינתיים בלי פלאפון ( יש לזה גם יתרונות - השקט ....
) וחושב לכתוב מכתבי תלונה להנהלת פלאפון ולשר התקשורת - על השרות והמכשיר זהו - סתם פרקתי סיפור שמאפיין תגובה של ADD עם ה-H או בלעדיו זהו - שיהיה לכם יום רגוע ...... לי לפחות יהיה היום יום שקט
רוני
ידוע ש- ADHD ברוכים גם באימפולסיביות זה משהו שפחות מוכר ב- ADD אצלי ( ADD ) זה קיים