אימפוטנציה

krishna

New member
אימפוטנציה

שלום אני סובל מאימפוטנציה וחוסר אנרגיה. איזה סוגי מזון יעזרו לי ליבנות את הכוח המיני ולשפר את רמת האנרגיה ? אני בן 23 אני שקל 64 הגובה שלי 1.75 תודה מראש אהרון

לאימפוטנציה יש מספר סיבות

לא כולן קשורות בתזונה. ישנם מספר מעוררי חשק כמו גת ומריחואנה המריחואנה לא חוקית בארץ. לגבי האנרגיה שוב פעם הדבר יכול להיווצר מחוסרים כמו אנמיה (חוסר בברזל או B12 או חומצה פולית) לחץ דם נמוך, דיאטה חריפה. תצטרך לגשת לרופא לבירור הסיבות. ורק כאשר ידעו מה הסיבות יהיה אפשר לתת טיפול יעיל.

הסיבה היא... (הודעתו של krishna)

שלום. הסיבה העיקרית היא נטילת תרופה אנטי דיכאונית הניקראת פקסיל. או יותר נכון בעיה כימית במוח שבשבילה אני נוטל את התרופה. על אף נטילת התרופה אני בקש לעזור לעצמי ולא להזניח את הצד התזונתי. אילו מזונות הם בעלי כוח עבורי ? אילו מזונות יספקו את החומרים הדרושים לי? תודה רבה אהרון

קרישנה אני אתן לך רעיונות שתהיה

חייב לבדוק יחד עם הרופא אם אתה יכול להשתמש בהן. דבר ראשון יתכנו מחסורים תזונתיים לכן כדאי ללכת לדיאטן/ית ולראות שאין חוסרים. אפשר לקחת גם מולטי ויטמין(שלא יעזור אם יש לך חוסרים בחלבון שומן או קלוריות). ישנם חומרים ממריצים כמו קפאין וג´ינסנג ניתן לשתות גם משקאות "אנרגיה" כמו רד בול, גם הגת הוא חומר מעורר. אבל חשוב מאוד אל תיקח שום דבר לפני שאתה מתייעץ עם הרופא המטפל. יתכן שאסור לך במצבך.

למעלה