"אימפוטנציה זמנית"

atlantis25

New member
"אימפוטנציה זמנית"

שלום תאור החשדות לאימפוטנציה : לחץ בלימודים,חוסר פעילות גופנית,ריבוי סקס,מחשבות מתרוצצות בראש,חוסר נחת מבנות המין השני(אלו נראות הסיבות העיקריות). השאלות שלי: 1. מהי האבחנה ע"פ עקרונות הרפואה הסינית? 2. באילו נק' דיקור מומלץ לטפל? 3. באלו צמחי מרפא מומלץ להשתמש? 4.איזו תזונה ניתןלאכול/לשתות על מנת להתחזק? בכבוד רב ובתודה מראש (:) איציק

SideKick

New member
אני לא הייתי הולכת על דיקור...

אלא על מדיטציה. נשמע שמה שצריך זה להירגע. ודחוף! נ"ב: גם דרכים אחרות שיתרמו להרגעה יכולות לבוא בחשבון. נ"ב 2: מה זאת אומרת בדיוק חוסר נחת מבנות המין השני? הן לא בסדר?

tanka

New member
אימפוטנציה

דווקא בראיה סינית אימפוטנציה נקשרת לחולשת צ'י או קור של הכליות,ועקב כך נפגע הג'ינג.לכן דיקור בשילוב של צמחי מרפא מאוד מתאים! לצערי אני עוד לא בקיאה מספיק בשביל לציין נקודות דיקור ספציפיות. כמובן שמומלץ ללכת למטפל מוסמך.

SideKick

New member
התייחסות הוליסטית לשאלה...

לא התייחסתי לאימפוטנציה באופן כללי, אלא לדרך שבה השואל שאל את שאלתו. הוא מתאר לחץ בלימודים, מחשבות מתרוצצות, חוסר נחת מבנות המין השני (????), חוסר בפעילות גופנית, ריבוי סקס (גם מצביע על לחץ). אין לי שום ספק לגבי יעילותו של הדיקור.

הערה

הייתי גם מנחש (וחסר מידע, אבל...) שאצל האיש הספציפי הזה, לפי התיאור, הבעיה העיקרית אינה בכליות אלא בכבד, שמפריע לכליות לתפקד. הייתי ממליץ על שינוי אורח-החיים, אילו הייתי חושב שיש לזה סיכוי. כמו שזה נראה, הוא צריך משהו שירגיע אותו מצד אחד, ויפעיל אותו בכיוונים אחרים מצד שני.

למעלה