אימלהההההה

אימלהההההה

כרגע דיברתי עם אחת מאמריקה והיא אמרה לי שחבר שלה גר באירלנד והיא שאלה אם יש לי את הקליפ של ריטן אין דה סטארס אז אמרתי לה עוד לא יצא לזה קליפ אז היא אמרה לי בטח שיצא חבר שלי אמר לי! ואז היא הוסיפה שהיא התחילה להוריד את הקליפ אבל המישו ההוא התנתק!!! עשיתי חיפוש ובדקתי בהכככללל ולא מצאתי! מה נראה לכן? שהיא מטומטמת או שהיא באמת התחילה להוריד את הקליפ? היא אמרה לי שהוא שוקל 36 ומשו מגה בייט ובינתיים ירדו לה רק 902 קילו בייט.. אז היא לא יכולה לראות.. :S

shelly egan

New member
בטח שאני מאמינה לזו מאמריקה!!!

בנות- סינגל מס´ 12 במקום הראשון במצעד הבריטי - בדרך!!!!

אבל זה לא הגיוני!!!!!!!!!

אף אחד לא שמע על זה שהם מוציאים אותו!!!!!!! מיס יו נייטס וטונייט עוד לא התשחררו אז הם כבר שיחררו עוד אחד?????????? לא הגיוני!!!!!!!!!!!!!!

shelly egan

New member
אבל למה שהיא סתם תשקר לך?

תקשיבי, זה ידוע שווסט עובדים קשה מאוד וכל זה, אני קראתי שמיס יו נייטס הולך לצאת ביום רביעי הזה (-ושירי אמרה שזה הולך להיות סינגל כפול יחד עם טונייט). כנראה שהם כבר הספיקו לצלם את הקליפ החדש ועכשיו זאת מאמריקה מורידה אותו בתוכנה שמתעדכנת מהר (-להבדיל מקאזה...)

Dani Ryan

New member
מיס יו נייטס יוצא ב6 לינואר

שזה אומר עוד שלוש שבועות וחצי... וטונייט היה בהיטס....

shelly egan

New member
אם כבר,

שלושה שבועות וחצי :).... אז למה בעיתון טופ אוף דה פופס כתוב שהוא הולך לצאת ב-16 לדצמבר???

מממממההההההההההההההההההההה

????????????? טונייט?????? בהיט??????????????? מתי???????? אימלההההההה אי הוא????? מה הי???????????????. אימלהההההההההההההההההההההההההההההה

shelly egan

New member
בלאגן!!!!

היה כתוב שמיס יו נייטס יוצא ב-16 לדצמבר... ואם הוא יחד עם טונייט, אז מן הסתם ששניהם יוצאים באותו תאריך (-שכנראה הוא 6 בינואר...) הבינותן? כי אני לא כ"כ...

היא אמרה שהיא מורידה אותו מקאזא!!!!

LOL וזאת אני שאמרה שטונייט הולך לצאת כסינגל כפול עם מיס יו נייטס..... וזה יוצא בסוף ב6 בינואר ולא ב16 בדצמבר לא זוכרת למה.. אמרו את זה ממזמן!!!!! כך ש.. אין סכוי שהיא צודקת! חוץ מזה עשיתי חיפוש והריטן אין דה סטארס היחיד שיש שייך לאלטון ג´ון וליאן ריימס!

shelly egan

New member
טוב טוב סליחה,

אני כנראה לא מאופסת כרגע (-למה היה נראה לי ששירי אמרה שזה ייצא כסינגל כפול???). טוב הלכתי (-לפני שאני אעשה לעצמי עוד כמה פדיחות) :). בייי

לאאאאאאאאא

אל תלכי!!!! LOL לא צעקתוש עליך או משו! אני פשוט בלחץץץץץץ!!!! אני לא רואה קליפים בזמן וזה משגע אותי!!!!! טונייט!! אנשים ראו אותו כבר!!!!! אני עוד לאאאאא אאאאא =0( ועכשיו אומרים לי שיש ריטן אין דה סטארס ואין או יש ואני מתחרפנת! אימלה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

shelly egan

New member
לא מתוקה, זה לא בגללך,

יש לי מחר מבחן בתורה :(, ואני צריכה ללכת ללמוד.... הייתי אמורה לעשות אותו ביום שישי, אבל בסוף לא באתי לבית ספר כי לא הספקתי כ"כ ללמוד.....

טווונייייטטטטטטטטטט לאאאאאאאאא

מיס יו ניייטטסססס!!!!!!! יש הבדל בשיריםםםםם ועכשיו לשניהם יש קליפ.. נכון... הקטע הוא שמלא לא ראו את טוניט עדיין

westlife rules

New member
יש הבדל??

את צוחקת עלייייייי!! (לההההה אני לא יודעת את זה!!!!!!!!!) אני לא ראיתי את טונייט

למעלה