אימיילים....

christabella

New member
אימיילים....

שלום לחברי הפורום,אפילו אפ לא תוכלו לעזור לי בהחלטה לפחות אראה דיעות שונות מגברים ונשים. אני אתן רקע קצרצר אפילו אם לא קשור לבעיה... אני בת 25 בעלי בן 34 האקסית שלו בת 36.... היא גרה בעיר אחרת משלנו. אני עובדת ולומדת,בעלי לא עובד ומרוויח כסף מעבודות מזדמנות פה ושם... אנחנו חיים בקושי אבל לא רע... ואין חובות... אין ילדים. הוא מעשן גראס כל יום והייתי אומרת כמה פעמים ביום... קשה לי להתקדם הלימודים כי הוא לא עוזר כספית אז אני חייבת לעבוד הרבה כדי לשלם על הכל. הוא לא רוצה למצוא עבודה קבועה. אנחנו חיים בחו"ל והמשפחה שלי והחברים רחוקים ממני... רק טלפונים ואימיילים... אני ביחד עם בעלי בחו"ל כבר שלוש שנים מתוכן אנחנו נשואים שנתיים. עוד מההתחלה כשהתחלנו לצאת החברה לשעבר שלו הייתה מתקשרת ושולחת לו אימיילים ומדגישה שהיא רוצה אותה בחזרה. (עלי לציין שהם יצאו 8 שנים עם הרבה הפסקות באמצע,לא המערכת היחסים הכי יציבה והיא אפילו בגדה בו פעם) כשהוא פגש אותי הוא היה כל כך מאוהב שהוא ביקש ממנה לא להתקשר או לבוא אליו יותר,היא כעסה אבל לא הופיעה יותר,אחרי שעברנו לגור ביחד לפני החתונה,יצאנו להופעה והיא הייתה שם,לא ידעתי שהיא שם עד שהוא אמר שהוא צריך ללכת לשירותים...עמדתי וחיכיתי שיחזור אבל לקח לו זמן אז חזרתי לאיזור השירותים לחפש אותו... ובמרחק ראיתי אותו מדבר עם מישהי חיכיתי שיסיים וחזרתי למקום שבו עמדתיץ כשחזר שאלתי אותו ובהתחלה הוא אמר שתור בשירותים היה ארוך... כששאלתי אותו "אז עם מי דיברת עשר דקות?" הוא אמר החברה לשעבר שלו... עצבן אותי שהוא שיקר בפעם הראשונה ששאלתי אותו. עברו חודשיים והיא כתבה לו אימייל קורע לב על זה שהיא לא יכולה לחיות בלעדיו... הוא דיבר איתה ולא בדיוק דחה אותה ואמר לה שהיא צריכה להיות סבלנית ואולי יום אחד הם יחזרו להיות ביחד... אני חושבת שכבר אז הוא חשב על לעזוב אותי. אחרי שגיליתי את כל ההתכתבות הזאת עזבתי אותו... אני גרתי איתו רחוק מהחברים והמשפחה אז נשארתי במלון... עד שאחליט מתי לחזור הביתה למשפחה וחברים. (אני בחו"ל) כשעזבתי אותו הוא התחיל להתקשר אלי אחרי יומיים... היסטרי.. שהוא לא יכול בלעדי שהוא אוהב אותי שהוא מצטער שהרס הכל... שהוא נסחף כי היא החברה לשעבר.... והתחנן שאחזור אליו.... במשך שבועיים נשארתי במלון פגועה ומבולבלת... הרי הוא הבטיח לה שיחזור אליה אחרי שהכל "יגמר"... מה יגמר... אני?? לא הבנתי כלום.. עד אותו הרגע שגיליתי שאמר לה את זה חשבתי שאנחנו ממש מאוהבים. בקיצר,סלחתי לו כי הרי לא פגש אותה או בגד בי או משהו אלי רק דיבר. וגם אני באותה תקופה התכתבתי עם החבר לשעבר אבל רק מה נשמע ומה קורה וכאלה. אז הבנתי שאפשר להיסחף לפעמים למרות שאני והאקס שלי מעולם לא דיברנו על דברים כאלה כי נשארנו ידידים... (אגב אחרי המקרה כבר לא כתבתי לאקס שלי הבנתי כמה דברים רעים יכולים לצוץ מדבר תמים כזה) עברו חודשים אחרי המקרה נשארנו ביחד... התחתנו.אחרי שהוא נסע איתי לארץ לבקש את ידי מההורים... לפני חצי שנה הוא שלח לה אימייל ליום ההולדת שלה(מה שמראה שהוא חושב עליה אחרי יותר משנתיים שהוא איתי) והשאיר מספר טלפון שתתקשר אליו... היא מעולם לא התקשרה... לפי דעתי היא היתה עם מישהו וזה לא היה תיזמון טוב בשבילה לדבר איתו אז הוא לא שמע ממנה אז.... הבלגתי כמו טיפשה.... לא ידעתי מה לעשות... די קשה לי להיות רחוקה מהבית והמשפחה והארץ בכלל.... התעלמתי כי הרי שום דבר לא קרה... ואז... לפני חודשיים היא כתבה לו.... הם התחילו סדרת התכתבויות והעלו זיכרונות... בשלב מסויים הוא אפילו אמר לה שאנחנו לא ביחד יותר והוא סתם התחתן איתו מסיבות חוקיות... כל כך כאב לי!!!!! מה לעזעאל? אני יודעת שכל הסימנים היו שם..... והתעלמתי אבל הוא גם לא בדיוק בגד בי אז היה לי ממש קשה איפה לשים את הגבול.... דיברתי איתו על זה ( אנחנו מדברים על הכל) אנחנו יודעים הכל אחד על השני והוא לא יכול להסתיר ממני כלום... האימיילם שלנו פתוחים אחד לשני אז ככה שאין פה פריצות לאימייל יש לנו אימייל משותף. והכל פתוח באאוטלוק. הוא אמר לי שהוא סתם נסחף ולא רצה לפגוע בה... בהתחלה הוא שיקר על מה שאמר בקשר לנישואים שלנו ולזה שאנחנו לא ביחד... אבל כשעזבתי אותו בשקט והלכתי לעבודה כועסת.... בלי נשיקה בלי שלום... כשחזרתי מההעבודה הוא הודה ואמר שכן אמר את זה והוא בכלל לא רוצה אותה... הוא טוען שזה סתם החמיא לו לאגו שהיא עדיין רוצה אותו ושהוא סתם פלירטט.... הוא גם אמר שאחרי שמונה שנים ביחד לא קל לו לדחות אותה.. אבל הוא גם אמר שאין לו שום רצון לראות אותה... למרות כל מה שאמר לה באימיילים. הוא יודע איך להחמיא לאישה... אני כבר שבוע בהרגשת נאחס.... אני לא צועקת ולא רבה.... עצם העובדה שאני שקטה אוכלת אותו... השקט שבי נובע מעצב.... והלם אפשר להגיד... אני יודעת שהיא ביקשה ממנו לפני שבועיים להיפגש והוא אמר לא. והיא המשיכה לבקש ממנו והוא התחיל להתעלם ממנה פתאום... הוא הרגיש אותי מתרחקת ונבהל... הוא ממש מוזר האיש שלי... כשאני אוהבת אותו ומפנקת אותו הוא לא ממש מתרגש אבל כשאני נעלמת ושקטה ועסוקה בשלי הוא ממש רודף אחרי... אני לא יודעת מה לחשוב ואיך לקרוא את כל הסיפור הזה.... אני מרגישה די מרוחקת ממנו... בדרך כלל אני לא בחורה קנאית... אבל אני חושבת שבמשחקים שלו איתי ואיתה הוא עבר את הגבול.... היא אפילו התקשרה לכאן לבית שלנו וניתקה כששמעה את קולי... (יש לי שיחה מזוהה בטלפון עם שם, והשם שלה הופיע בטלפון) כתבתי לה אימייל קצרצר וכנה... שאני יודעת על האימיילים ביניהם,שאנחנו עדיין נשואים וביחד ושהחתונה הייתה אמיתית ולא פקטיבית כמו שהוא טוען,ואמרתי לה שלהתקשר ולנתק את הטלפון זה משהו שעושים בביה"ס ולא מתאים לאישה בגילה. לא תקפתי אותה רק ידעתי אותה. היא כתבה לי היום בחזרה והודתה לי על הכנות שלי והודתה שהוא אומר לה משהו אחד ואומר לי משהו אחר ואמרה שהיא לא ידעה שהוא שיקר לה. וחשבה באמת שהוא כבר לא איתי. כרגע אני במצב של שקט איתו... הוא יודע על הכל אני לא מסתירה... אם אני לבד בחדר קוראת ספר הוא רודף אחרי ורוצה חיבוק... יחס.. ככל שאני מתרחקת הוא מנסה להתקרב... אני פגועה.. מרגישה נבגדת למרות שאין בגידה פיזית... האם זה נחשב בגידה?? מה לעשות? כל העניין ממש גורם לי בחילה... תמיד הייתי נאמנה לו... ותמיד היו לי מחזרים ועדיין אפילו שאני נשואה... במקום העבודה בלימודים בכל מקום גברים רק מחכים לאות ממני... אבל אני שלו ככה זה כשנשואים......... טוב אני יודעת שעשיתי סלט וכתבתי הרבה... אבל הייתי חייבת לפרוק.....

lilki

New member
../images/Emo24.gif christabella- my bella...

אני רוצה לומר לך שמאוד כאב לי לקרוא את מה שסיפרת שעובר עלייך... סיפורך ממש נגע לי ללב, אולי בעיקר בגלל שאת נמצאת רחוק מהמשפחה והחברים במדינה זרה עם אדם שאמור להיות הקרוב אלייך מכולם ואת מרגישה כמו בסרט של החיים שלך שכותרתו "לישון עם האוייב"... לצערי, אין לי מילים מנחמות שיוכלו להקל במעט את הכאב שאת חווה עכשיו. אני חושבת מה הייתי אומרת לך אם היית חברה שלי ואני חייבת לומר שבמקרה כזה הייתי מביעה פליאה כלפיה על כך שהיא נשארת. אני לא רוצה לשפוט אותך, כי אני לא נמצאת במקומך ויודעת כמה קשה לעזוב גבר שאוהבים וכ"כ רוצים שזה יצליח. אני רק יכולה להציע את הקשבתי ולומר שאני אהיה כאן אם תרצי, ואת יכולה לפרוק הכל, לא לסנן דבר, כי שום דבר כאן לא מזוהה, ולא מחייב ואנחנו מעולם לא נכיר, אך יש כאן מישהי שבכנות רוצה לסייע אם לכתוב ולפרוק זה מה שעוזר לך... אני שולחת לך המון כח

seeyou

New member
beyond אימיילים....

אני מבין שיש לך "אהבה גדולה" עם בעלך אחרת לא היית מתחתנת איתו. מדאיגים אותי דברים אחרים לא רק ה-אימיילים -הוא משקר לך לכול אורך הדרך"...בשלב מסויים הוא אפילו אמר לה שאנחנו לא ביחד יותר והוא סתם התחתן איתי מסיבות חוקיות..." -את עובדת ולומדת, -בעלך לא עובד ומרוויח כסף מעבודות מזדמנות פה ושם.. -הוא מעשן גראס כל יום והייתי אומרת כמה פעמים ביום... לכולנו יש מטרות בחיים תגדירי לעצמך מה הן... המסגרת שאת נמצאת קצת רופפת חג שמח יוסי

רונתי

New member
קריסטבלה

אני מרגישה , כשאני קוראת את הסיפור שלך, שאני צופה בעוד תוכנית של ריקי לייק. לדעתי, היחסים בינכם לא בריאים, זה שסלחת לו רק גורם לזה שהוא יזלזל בך יותר. נראה שאת נמצאת ביחסים ללא עתיד, שיגרמו לך סבל רב בעתיד. הוא מבוגר מידי בשביל שנחשוב שהוא עוד ישתנה ומתנהג כך בשל ילדותיות וחוסר בשלות. את לבד שם ולכן לדעתי, עלייך להקדים ולעזוב ולבנות לעצמך משהוא בריא שיהי טוב עבורך, שיהיה לך "חוף מבטחים" ולא ספינה רעועה כמו עכשיו. מאחלת לך בהצלחה

לעזוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת אם זה ישמע בוטה..אבל בעלך איש בטלן לא נראה לי שהוא בכלל מחפש עבודה, מה רע לו ? יושב ליד המחשב...אימלים, אישה לשעבר..אחלה חיים! אני הייתי לוקחת את רגלי ועפה לי ממנו הוא לא ישתנה, גם אם יבטיח לך, הוא ישאר בטלן [ומעשן גראס], ותמיד יהיה בקשר עם אשתו לשעבר. אל תחיי באשליות, זה אבוד לדעתי! אגב אני גם לא מאמינה לגרושתו....

מתוסכלי

New member
החולה מת. ממחלה ממושכת.

הבעל שלך רוצה לרקוד על כל החתונות. הוא לא שלם לגמרי איתך, וגם לא לגמרי איתה. הוא אולי נהנה לחשוב שרוצות אותו שתיכן. הבחור לא רציני, ולא נורמטיבי לחלוטין. הקטע של העבודה והגראס רק מחזקים אצלי את התחושה שנישאת לילד שטרם בגר, הולל תיכוניסט שחושב שיוכל לעבור את החיים בסוטול וזיונים. קחי את עצמך, תחזרי לארץ. התחילי בהליכי גירושין מתוך הסביבה התומכת שלך. תתחילי את לקבוע את החוקים, ותתחילי את להכתיב איך הדברים מתנהלים. תשכרי לך דירה (שלא תעזי לחזור להורים - זה רק יסבך אותך יותר רגשית וכ"ו) ותתחילי מחדש. אם הוא יחליט להיות רציני סופסוף - הוא יגיע. ואם לא - עדיף. שתהיה לך שנה טובה!

christabella

New member
אני מאוד רוצה לעזוב....../images/Emo70.gif

לפני שאמרתם את הכל אני יודעת טוב מאד מה הוא... אני מרגישה מושפלת... אני נמצאת במצב מטורף לפי דעתי.... אני באמצע לימודים ועבודה... יש לי חיים שלמים שלא קשורים אליו ואין לי רצון לחזור לארץ כרגע בלי קשר אליו. אני רוצה להישאר איפה שאני בינתיים כי האוניברסיטה שאני הולכת אליה ממש טובה בעיני ויש לי כל מני מלגות והלוואות ללימודים שיהיה חבל לזרוק. אז זה כרגע הפוקוס הי גדול בחיים שלי... להמשיך בחינוך שלי ולסיים עם תואר ביד. ההורים שלי בארץ תומכים בזה שאעזוב את בעלי ואלך לחיות בקמפוס או בדירה עם שותפים (משהו שאשמח לעשות עוד היום). ופה הבעיה... אמנם לא התחתנו מסיבות חוקיות אבל פתאום אני במצב שאני לא כל כך יכולה להתגרש ממנו ישר.... כדי שאוכל להישאר במדינה שבה אנו חיים. אני פוחדת שהוא ישתמש בזה ככלי כדי שאישאר איתו.. כי הרי "הוא לא יכול לחיות בלעדי"......... אתמול הייתה לנו שיחה ארוכה ואמיתית אחרי כל הבלאגן עם האימייל האחרון שלה שבו היא הודתה שהיא לא ידעה... דיברנו. הוא אמר שהוא מצטער שהוא נסחף ושכמה פעמים הוא יכול להצטער... אמרתי לו מה אני רוצה בחיים ואמרתי לו שבתור בעל הוא לא אמור להתכתב עם האקסית המיתולוגית בצורה כזו. אמרתי לו שאנחנו לא מתאימים ושלשנינו יש מטרות שונות בחיים. למרות שאני לא בדיוק בטוחה מה המטרה שלו... ואז הוא פלט שטות ואמר שהמטרה שלו היא להמשיך לעשן כדי שהוא לא יהרוג את עצמו.. מסתבר שכל זה נובע מדיכאון........ או שהוא סתם מתרץ את זה כדי שאעזוב אותו בשקט... נמאס לי ממנו,הוא עצלן... לא רומנטי,שקרן ונצלן. אמרתי לו אתמול שדי נגמר לי הכוח להמשיך ולסלוח לו... בהתחלה הוא היה הגנתי אבל ככל שהמשכתי לדבר דברים התחילו להיכנס לו לראש והוא התחיל להבין כמה הוא פיקשש...... הוא התחיל להודות שהוא לא היה בעל טוב שהוא שקע בעצמו שהוא לא בסדר מנטלית... קישקושים הכל בעיני...... אני ממש התגברתי עליו בשיחה הזאת... איבדתי כל טיפת כבוד שנשארה לי אליו. וכולנו יודעים שבלי כבוד אין מה להמשיך...... בקיצור קמתי הבוקר והתחלתי להכתיב כמו שמתוסכלי אמר... זה עובד פלאים. אני נוסעת עוד מעט לחבר שיעזור לי להבין איך אני יכולה להתגרש ממנו ועדיין להישאר כאן.... ויכול להיות שאצטרך להישאר נשואה לו לזמן מה. כי יש סיכוי שהוא יסכים להישאר פרודים עד שאקבל את הסטטוס שאני צריכה על מנת להישאר כאן בלעדיו. בעלי לא בן אדם רע.... הוא לא יגרום לגירוש שלי... אבל אין לדעת לכן אני הולכת להתיעץ עם החבר שהוא עורך דין.

yupy9

New member
מוזר קצת להגיב להודעה שלך

כי ללא ספק את אדם שונה ומיוחד. את כנראה סופר סבלנית רגועה וסלחנית ברמות שאני לא חושבת שאי פעם הכרתי מישהי או מישהו כמוך. לכן מוזר יהיה לי לענות לך כי ללא ספק אנחנו מאוד שונות, ועדיין - אולי תמצאי עניין במה שאני אכתוב... אז קודם כל את עדיין בחורה מאוד צעירה. רק בת 25, לומדת ובתחילת החיים למעשה. הכל עוד פתוח בפניך ואם רק תרצי העתיד יכול להראות ולהיות נפלא. בניגוד לזה... - בעלך. לא נעים לומר, אבל לפני מושגי העולם שלי (ושוב רק אל תעלבי לי כי ללא ספק אנחנו אנשים מאוד שונים) אבל הוא - לוזר. בן 34. ללא עבודה (או רצון לעבודה- לפחות ככה משתמע) - מעשן גראס (לא קצת ילדותי ומתאים יותר לגיל 17 לעשן גראס על בסיס יומיומי?!
) לא מודע או מבין מה המשמעות של נישואין - ובטח ובטח לא יודע מה זו מערכת יחסים בוגרת (כותב לאקסית שהוא לא ממש התחתן איתך מאהבה אלא ככה כי זה משרת את המטרות שלו... ואז חוזר בו ואז שוב...) בקיצור כל העניין פה מסריח לאללה. יש לי הרגשה שאת שורפת את חייך על הבנאדם הלא נכון. הוא נשמע לי ילדותי עד ממש אינפנטיל. לא מבין מערכת יחסים מהיא... בקיצור מאוד ממליצה לך לא לבזבז את זמנך - ולעוף משם... הבן משחק ברגשות לך כבכדור ואת מצידך מכינה לו את המגרש... לא חבל?!

christabella

New member
נכון את צודקת אבל אני די תקועה.

אני מאד סבלנית ומבינה... אני מבינה שיש לאנשים רגשות לאקסים כי הרי אם הוא היה איתה שמונה שנים הרי יש ביניהם עדיין רגשות. בחרתי להבליג כי הוא הבטיח לי שהוא אוהב רק אותי ובמערכת יחסים אמורים לבטוח אחד בשני. ואני בטחתי בו. אפילו אם הוא לא מילא את חלקו ושיקר לי אני עשיתי את הדבר הנכון. אחרי שחזרתי אתמול מעורך הדין בעלי חיכה לי ונראה די כעוס... הוא אומר שהוא לא מאמין שאני רוצה לעזוב אותו אחרי כל מה שהוא עשה בשבילי... ובזה הוא מתכוון ללשנות את החיים שלו בשבילי. זאת היתה החלטה שלו,הוא בחר את האחריות של מערכת יחסים כי הוא זה שרצה שאגור איתו הוא זה שרצה שנתחתן והוא זה שבחר לעבור עיר. בהתחלה הוא היה בסדר והייתה לו מוטיבציה לבנות עתיד. אבל משהו בדרך התפקשש לו... הוא טוען שהתחרות גדולה מדי שם בחוץ... (מתכוון לגברים) נרה לי סתם תירוץ... יש לו בעיות רציניות עם התדמית האישית שלו ובנוסף לכל נראה שהוא לא סומך על זה שאישאר איתו ותמיד זה היה כך. אבל אפשר להבין כי בתוכו הוא ידע שהו לא מתנהג אלי טוב. אז הוא כעס עלי אתמול... למה הוא ציפה?? אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי מטרות בחיים ורצונות שונים משלו והוא ממש לא זרם באותו כיוון.. אז על מה כבר יש לדבר? הוא טוען שבגלל שאנחנו נשואים אני אמורה להתפשר וללכת בדרך שלו. ובכלל לא מבין מה אני הולכת לאוניברסיטה כי הרי יש לי עבודה שאני מרוויחה יותר כסף מעכשיו. הוא סתם אידיוט. אחרי הפגישה עם עורך הדין הוא אמר לי שהדרך הכי קל היא לנסות להסתדר איתו עוד כמה חודשים עד שהזמן יגיע להגיש מסמכים מסויימים. אז עד פברואר אני תקועה כאן איתו בבית... יהיה מעניין... איך אעביר את הזמן בלי להשתגע???

אוהבתת

New member
תראי ...../images/Emo24.gif

היי בלה.. אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל... אז דבר ראשון זה שאני מבינה אותך !!! את בסדר הייתי אומרת חכמה כנה וטובה! יישר כוח! ועכשיו לבעיה שלך... אני מבינה שזה לא הכי קל לך בתור אישתו לראות את זה... ומין הסתם מפחדת שהקשר הזה יוביל למקומות שאת מפחדת לחשוב עלייהם. זה בסדר... אבל תעצרי לרגע, תחשבי .. מה הוא כבר עושה .. מדבר איתה.. סבבה לו... אם זה מה שעושה לו טוב.. שידבר .. הרי אם תרצי או לא.. הוא יעשה מה שנראה לו... רק ילמד להסתיר ממך את זה! חמודה....אל תלחצי... הזמן , ההיום והמחר כבר יביאו איתם את הפתרון... זה נחמד לפעמים לדבר עם מישהו שהיה פעם "משהו" בחיים שלך... ואת בעצמך אמרת שאת בקשר עם האקס שלך..במיילים. זה בסדר... ובאשר להתנהגות שלו כלפייך זה טבעי מאמי אצל כל הגברים ברגע שאת שם...אין לך "מחיר" ברגע שיש לך עולם משלך ... עולם בתוך עולם.. הוא תמיד ינסה לפרוץ לך פנימה ןלקבל עוד קצת ממך... חוק מרפי... ככה זה עובד! ובאשר ל"לפרוק" זה בסדר ... כולנו צריכים את זה לפעמים... את קצת יותר כי הבנתי שהקרובים לך... בעצם רחוקים ממך... אז מאמי.... מאחלת לך רק טוב... שתצליחי בכל מה שתעשי... והייתי ממליצה לך לטפל בבעית הגראס שלו... קצת יותר מבחברה לשעבר... שבת שלום וטובה לך מאמי... אוהבתת גם מבלי להכיר.....

christabella

New member
בגלל הגראס הוא לא ימצא עבודה

אין מצב שהוא יקום למצוא עבודה אם הוא מעשן ישר על הבוקר......... גראס הורג לך את המוטיבציה... לא תמיד הוא היה כזה... לא תמיד הוא עישן נון סטופ... אין מה לעזור לו יותר כרגע ואני מוותרת עליו. כרגע אני צריכה לשרוד ולהמשיך לגור איתו עד שנחליט מה לעשות אם להתגרש.. אם לסחוב את זה עוד כמה חודשים כדי שאקבל ויזה חוקית להישאר כאן אחרי שנתגרש... בלאגן אבל אני תלויה בו כרגע מהבחינה הזו. להישאר כאן ולהמשיך בחיים שבניתי לעצמי. עבודה ולימודים. אין לי מה לעשות בארץ כרגע. לא מבחינת לימודים ולא מבחינת כסף.

לא ברור למה רק עכשיו???

איני יודע, אולי אני מרובע מדי, אבל המערכת שמתוארת כאן נשמעת לי מאוד תמוהה ולא בריאה. איני מבין למה את מוכנה לספוג את כל מה שאת מתארת כאן במיוחד כשמצטייר כאן אדם אינוכי, למה את צריכה לסחוב אותו על גבך?(למה אינו מוכן לעבוד עבודה מסודרת?). אם את אוהבת אותו, וכנראה זה המצב(אחרת זה יהיה עוד יותר לא ברור למה את תקועה איתו),אז זה קשה לייעץ לך לעזבו כי קשה יהיה לך נפשית לעשות זאת וליישם זאת, אבל לטובתך השתחררי ממנו, עבדי על עצמך עד שתגיעי לשיכנוע פנימי שהוא אינו ראוי לך,שחבל לבזבז עודחיים עם טיפוס כזה כי לך משהו טוב בהרבה ממנו.

christabella

New member
תקועה כרגע בגלל ניירות

אני רוצה להישאר במדינה שאני חייה בה כרגע... ונכון למה רק עכשיו אני מתעוררת... אבל למה אתה שופט אותי על זה שסוף סוף התעוררתי? עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא משנה מה הסיבות שנשארתי עד עכשיו.

תחשבי על זה

קראתי את שכתבת ואני די מזדהה איתך בחל מהדברים אבל מציק לי שכל הזמן את כל כך בטוחה שלא היה קשר אחר חוץ מלהתכתב אני קצת יותר מבוגרת ממך וכמו שאומרים הייתי בסרט דומה לזה ואצלך זה יותר קשה מצד אחד כי גם אין לך מה להפסיד אם הבחור אפילו לא מפרנס קבוע. אני רוצה להגיד לך שאין רק התכתבויות כי בנפילה הראשונה זה יחצה את הגבול אני עברתי משבר רציני יותר וכשרציתי משהו להתרפק עליו עשיתי החלטה וחייגתי לאקס שלי ובהתחלה זה רק היה בטלפון ותוך זמן קצר זה עבר הלאה זה פשוט מראה שכל הגברים אותו דבר אם האשה מראה נכונות ורוצה אפילו כי זה אנטרס אז תחשבי על זה

christabella

New member
יכול להיות אבל

תראי יכול להיות שהוא בוגד בי ממש ואני לא יודעת.. אבל העובדה היא שלא ראיתי שום הוכחה לזה שהם נפגשו בשלוש שנים האחרונות,אני יודעת על כל צעד שהוא עושה... ולא בגלל שאני עוקבת אחריו אנחנו פשוט מאד מעורבים אחד עם השני בחיי היום יום... אפשר אפילו להגיד שיש לנו זוגיות שמבוססת יותר על חברות מאשר אהבה. יש בינינו שקט לפעמים רגעים שאף אחד לא מדבר וזה בסדר... אנחנו לא אנשים לחוצים..... שנינו מאד ליברלים וחופשיים ולכן סמכתי עליו... יותר מדי אפשר להגיד. יש מספיק אנשים מסביבי שמכירים את הסיפור שלנו והיו אומרים לי תוך דקה אם הם נפגשו או לא. הוא לא הכי חכם בעולם כדי להסתיר משהו כזה ממני. אז אפשר להגיד שאני בטוחה 99 אחוד שהוא לא נפגש איתה. והאחוז האחר שמור לאולי... אולי הוא בוגד בי ואולי הוא הצליח לרקוד על שתי החתונות... אני כבר לא נותת לו כסף כמה חודשים... ככה שהוא כן מצליח להרוויח כסף פה ושם. כבר חצי שנה שאני בקושי עוזרת לו עם שכר הדירה. אני לא אוותר לו בקלות למרות שעד לאחרונה האהבה עיוורה אותי... אבל הקסם נעלם ונשארה רק האמת. שבלי קשר לאקסית שלו. הוא לוזר. אין לו עבודה,אין לו חינוך,הוא סטלן ועצלן. כבר לא חשוב אם הוא בוגד או לא. אין לי עתיד עם מישהו כמוהו. בגיל שלי אני יכולה לפתוח דף חלק ועדיין יהיו לי חיים נפלאים עם הבן אדם הנכון...... לעולם לא אתפשר שוב...

מתוסכלי

New member
מזל טוב!

את יודעת שמחר בבוקר, זה היום הראשון של שארית החיים שלך? יופי לך שמצאת את האומץ. את ידעת הכל, רק היית צריכה אותנו, בתפקיד הקהל בטרגדיה היוונית הפרטית שלך. כידוע, הגיבורים היו תמיד זהים, והסוף ידוע מראש - ותפקיד הקהל והמקהלה היה רק ללוות את הגיבורים. תפני לעו"ד טוב, שמתמחה בעניני הגירה. חפשי אחד כזה שיש לו גם הסמכה בישראל (יש המון עו"ד ישראלים, ואם אני צודק בניחוש שלי - במדינה בה את נמצאת יש ערמות). אם את כבר לומדת תוכלי בקלות לקבל ויזת סטודנט. ואם תכתבי לי בפרטי אוכל אולי ליעץ יותר. יופי לך שראית את האור!

christabella

New member
אני ממש פוחדת

הוא החליט שהוא הולך לגרום לגירוש שלי... אבל אני אלחם בזה כל עוד אני יכולה.

למעלה