אימות שמועה

יסכה12

New member
אימות שמועה

האם נכון שאלי סגל ביטל לתמיד את ההרקדות בימי חמישי? ומה קורה עם ההרקדה בימי שני?? והאם רוקדים במוצאי שבועות? חייבת לדעת תשובה!!!1

יתד

New member
נכון! עסקה גדולה אכן מתבשלת לטובה

לפי מיטב ידיעתי עד לרגע זה. את כניראה צודקת לגבי החוג ביום חמישי, של אלי סגל. העיסקה שתזעזע את כל אמות הספים בעיר נתניה ובכל אזור השרון, תתפרסם בקרוב מאוד. ממש ממש עוד ימים ספורים... (אולי אפילו הלילה או מחר). תצפי להפתעות מרעישות בנושא. אני מנוע מלפרסם את הידוע לי. זה הוגן לתת לאלי סגל ולשאר האנשים המעורבים לעשות זאת בעצמם. ניראה שהמחליף של אלי סגל ביום חמישי יהיה אחד המדריכים הטובים ביותר בארץ ובעולם.... (מספר שנים ברשימת המובחרים). שני, רק לנפתלי קדוש המקסים הנמצא בארה"ב, שהוא מספר אחד!!! זה יהיה כבוד גדול מאוד לעיר נתניה, ולרקדנים המתקדמים בכל הסביבה. סוף כל סוף זכינו כולנו (הרקדנים) בטוטו ובפיס !!! בנתיים אשמור זאת בסוד! העיסקה אינה עדיין סגורה ומוגמרת. לגבי חגיגת הריקודים בנתניה, ביום שני הקרוב 13.6.2005 ? עד כמה שידוע הכל יתקיים במועד כמפורסם. אני אהיה שם כולי בלבן (פרט לתחתונים), וכך גם בת זוגתי לריקודים. חג שבועות שמח לכולם.

יסכה12

New member
לא מסכימה

אני יארגן עצומה שהוא ישאר למה הוא עוזב? לפחות ימי שני הוא יהיה

יתד

New member
סנסציה בנתניה, הפצצה האטומית נפלה..

הודעה בלתי רשמית על דעתו של הכותב בלבד! העיסקה נסגרה וההחלטות שנתקבלו הן סופיות. רעידת אדמה של 12 בסקלת ריכטר בעיר נתניה. גבירותי ורבותי! העיר נתניה מקבלת שדרוג של AAA בריקודי העם. בפעם הראשונה בהסטוריה של העיר, יפתח חוג לריקודי-עם עם מרקיד בכיר מאוד בשושלת המדריכים. אחד משכמו ומעלה לפי כל האומדנים. החל מיום חמישי 23/6/200 יחליף ויקטור גבאי את אלי סגל לצמיתות. בעוד שאני מצר על עזיבתו של אלי סגל המקסים בהרקדה של יום חמישי ומאחל לו הצלחה בכל אשר ילך. טוב שהוא נשאר להרקיד ביום שני. עם זאת אני מאושר לקבל את ויקטור גבאי כמחליף קבוע להרקדות ביום חמישי. אצלנו במרוקו אומרים בערבית "מברוק"!!! וברוך הבא. על ויקטור לעשות ריוויזיה בסיסית בהרקדה של יום חמישי. רמת הרקדנים היא מתחת לכל ביקורת. (זה חוג מתחילים כרוני, בעיקר של נשים). כתוצאה מכך כל הרקדנים המתקדמים מהעיר נתניה ברחו למדריך שמעון שוכר בקיבוץ העוגן. ערקו למאיר שם טוב ולדני בנשלום בקיבוץ גבעת חיים איחוד. חלקם האחר נמלט לרעננה של ביטון, פרץ, אוחיון, זיו וטישלר. השאר הסתלקו להרצליה, לאוניברסיטה ולתל-אביב של ברגיל דודו ברזילי ואחרים. יש להאריך את זמן ההרקדה (להתחיל מוקדם ולהשאר מאוחר). יש לפצל את זמן ההרקדה למתחילים, בינוניים ומתקדמים. לקצץ או להשמיט את ריקודי השורות. להתחיל סדנה לריקודי זוגות. להציב לוח בקשות. לעשות פירסום אגרסיבי. ויקטור אתה יכול להשיב את מאות הבנים הרקדנים הביתה! בהצלחה. .

ylamm

New member
יתד, איזה נאום חוצב להבות !!

וואו ! איזה נאום חוצב להבות, איזה פאטוס !! לא כולם ברחו לחוגים אחרים, יש כאלה שרוקדים אצל דני ואחרים, ובאים לפעמים לחוג בנתניה, אם יהיה נחמד, יבואו יותר, בהצלחה לגבאי.

ylamm

New member
לא להוריד את ריקודי השורות

אני מסכימה שכדאי לעשות פרסום אגרסיבי, אך לא מסכימה שכדאי להוריד את ריקודי השורות, הם אתנחתא נחמדה בין מעגלים לזוגות, ואצל אלי הם היו מעוררי השראה. בהצלחה בכל אופן לגבאי, מקבלים אותך בשמחה.

יסכה12

New member
שאלה קטנה

למה בעצם עושים את זה? הרי אלי מדהים ואנשים מאודדדד אוהבים אותו אז למה פתאום ככה באמצ החיים ממש באסה

יתד

New member
ירון מישר לא מרשה לי להשיב בכנות

יש סיבה אמיתית ויש סיבה רשמית. הרשמית היא שאלי סגל יהיה עסוק במיוחד לאחת פתיחת חוג חדש בנווה מנסון. הסיבה האמיתית? אני מנוע מלהשיב. ירון מישר אינו מרשה לי להיכנס מתחת ל "עור" של המדריכים ולנבור בחייהם הפרטיים. אם כי דעתי היא, שמדריך הוא אישיות "ציבורית" שלחייו הפרטים יש השלכות הנוגעות לקהל הרקדנים. ירון במפורש לא הירשה לי לכתוב על גירושים ונישואים של מדריכים, ועל חוויות מביכות הנגרמות בהרקדה. כאשר נשים גרושות של מדריכים באים לחפש בן זוג.... לריקודים כמובן! ירון מישר לא הירשה לי לפרסם אירועים טראומטיים בהרקדות כמו למשל, כאשר בעל קנאי החטיף מכות לאחד המדרכים המפורסמים באמצע ההרקדה. הייתי מת למשל לפרסם כתבה על 3-4 מדריכים מהשורה הראשונה, שהם הומוסקסואלים המתחבאים בארון.לאו דווקא באור שלילי או ציד מכשפות... הרשימה עוד ארוכה ובאמת, באמת מרתקת. ישנו ויכוח אמיתי, פרגמטי ואקדמי לגבי "זכות קהל הרקדנים לדעת"? כאדם שגדל בעולם החופשי, אני חושב שאם נציג ציבור סובל מאדיקציה לאלכוהול, צורך סמים, עבריין תנועה מועד, מתבוסס בזימה או מכה את אשתו כל בוקר. זכות הציבור לדעת. .

ואני רק רציתי לרקוד

אני אישית (ואני בטוחה שיסכימו איתי גם אחרים) לא הייתי רוצה לדעת האם מרקיד/ה מסויים/ת או כל רוקד אחר הוא אחד מן הדברים הבאים: הומו, מכה את אשתו, עבריין מין/פדופיל (לא עלינו), לסבית. כחובבת ריקודים מושבעת (רוקדת מגיל 12) רחבת הריקודים הוא המקום היחיד, בו אני יכולה להיות מנוטרלת ממחשבות ומדאגות אודות אדם מסויים (תאמין לי, שיש לי מספיק משלי) - פשוט אי אפשר לחיות בחשדנות מתמדת! וגם אם אדע פרט זה או אחר על מרקיד/רוקד מסויים - מה אעשה עם אותו מידע?, לשם מה הוא חיוני?, האם אני יכולה להואיל במשהו (לאור המידע החדש)? זכות הציבור לדעת - כשהיא חטטנות לשמה, אינה מועילה לאיש ואף מזיקה!!!

motyp2

New member
אז אוליי תספר לי במסר אישי?

ומבטיח לא לגלות לירון שסיפרת לי. אני סקרן לדעת וגם אוהב סיפורים פיקנטיים המתרחשים ברחבת הריקודים וסביבה.

מוטי הגיב ליתד ולא אליך.

שימי לב לסדר הירארכי של ההודעות והתגובות. מי שמתחתיך הגיב אליך רק אם הוא מתחיל ס"מ אחד שמאלה, אחרת התגובה הינה למסר שנמצא אי שם מעל למסר שלך.

לירון מישר

הבנתי שהמסר לא הופנה אלי, אך רק לאחר שכתבתי את דברי. איזו יעילות תגובה!

UHUstick

New member
יצר הרכילות דוחה אותי!

כל הכבוד לירון שלא מרשה לך לחשוף מחייו הפרטיים של אדם. אם הסיבה משפיע על הרקדנים - עליך לחשוף אותה ולדעתי ירון עושה טעות. אם זו סתם רכילות מרושעת, תחסוך אותה מאיתנו! הרי זה לא אמור לשנות לאף רקדן אם המרקיד הוא הומוסקסואל או הטרוסקסואל. זה לא משפיע על הרוקדים במיל (וביננו - אני יודע על שני מרקידים שהם כביכול בתוך הארון אך כולם יודעים שהם הומואים) אם המדיך בוגד עם רוקדת גם אין טעם לספר. כל עד כמובן שניהם בוגרים ואחראים למעשיהם. אבל אם המרקיד לדוגמא פדופיל - כמובן שעליך לחשוף את זה ולהזהיר את קהל הרוקדים (הצעירים בעיקר) ממנו. יש מבין?

אוףףףףףףףףףףף איזה בילבול אני

מתחרפנת אני כבר לא יודאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נגיד המרקיד שהוא לו בארון כאילו הוא הומו אז מותר להגיד את השם שלו??????????????????????????????????????? אז מי הוא?????????????????? נו תגידו זה מעניין אותי נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספיר של הפורום

UHUstick

New member
אני לא מתכוון

לעסוק בחיים הפרטיים של אף מרקיד בפומבי. לא ענייני ובטח שלא עניינך. עזבי את המרקידים לנפשם. זכותם המלאה לאהוב את מי שהם רוצים וזה ממש לא עניינך מה הם עושים בחדר המיטות או עם מי! נ.ב. אומרים שאנשים שכותבים עם הרבה סימני פיסוק הם בעלי אישיות בעייתית ובעיות לחץ ועצבנות.

ואוו... כל כך הרבה איסורים

תודה לך שאתה ממושמע ו"יודע" מראש מה אני לא מרשה (המרכאות במקום כיוון שלא זכור לי שיחה איתך בה מניתי את כל האיסורים האלה). בכל מקרה אם רצונך לספר לכל הרוקדים שמרקיד כלשהו "מתבוסס בזימה" למשל (ו/או כל מיני רעות חולות שכתבת במשפט האחרון) - מדוע של תדפיס מנשר לרוקדים אצל אותו מרקיד ותחלק אותו על שמשות המכוניות באותה הרקדה? איזה עניין יש לרוקדים בבאר שבע לדעת על מרקיד מחיפה? אבל זה כנראה מפחיד כי אז ידעו מי עומד מאחורי הפרסום ואתה מסתכן בהוצאת דיבה ועוד. ועכשיו ברצינות - הפורום מאפשר לכתוב הכל ובאנונימיות מוחלטת. להטיל רפש באיש ציבור, ללא בדיקה מעמיקה וללא הוכחות של 100% - הינה דרך קלה ל"חיסול חשבונות". האחריות שלי הינה למנוע דברים כאלה. אם יש לך מידע שאתה בטוח שהוא נכון ושקהל הרוקדים חייב לדעת עליו, אתה מוזמן לפנות במסר אישי ואוכל לבדוק איתך ובמקומות אחרים את אמיתות הדברים והאם אפשר וראוי לפרסמם.

יתד

New member
הרקדנים זכאים לדעת מה אמת ומה כזב!

1. אם לשלום עמר ז"ל הייתה מחלה סופנית. האם הרקדנים שלו זכאים לדעת? 2. אם ירון מישר החליט לסגור את עסקיו ולהגר לאפגניסטן לצמיתות? האם קהל הרקדנים זכאי לדעת את הסיבות? 3. יום טוב אוחיון פתאום סוגר את החוג ברעננה? 4. משה תלם מתמנה הערב למנכ"ל החדש של אל על? 5. אם חלילה דודו ברזילי מתאבד? 6. שמעון עשור מקבל את הדוקטורט שלו מאוניברסיטת לטביה? 7. אם ישראל שיקר חוזר בתשובה ומתנזר מריקודים? 8. אם למשל רפי זיו החליט להתגייר לנצרות? 9. אבי אמסלם זוכה גם בלוטו וגם בטוטו, מולטי מיליונר? 10. דב אורבך עובר ניתוח sex-change (כמו דנה אנטרנשל). איך הוא ירקוד זוגות? האם הוא יהיה המחוזרת החדשה שלי? כולם יסכימו שזכותי לדעת! ממש Devine right ! חג שבועות שמח ומקסים לכולם

UHUstick

New member
כולי

תקווה שדב אורבך יהיה המחוזרת החדשה שלך! עד כאן להיום.

למעלה