אימוץ

דריה201

New member
אימוץ

אשמח לאמץ גור או גורה שאוהבת פינוקים ושושמלטפים אותה , מחפשת גורה חברותית במיוחד ונחמדה שתשמח לחיות עם גורה נוספת בת 9 חודשים

7סימבה

New member
ראיתי בסופ"ש את התמונות של נטאשה

לא הספקתי להגיב כי זה לא היה מהבית שלי ורק קפצתי לשניה אבל עבודה מדהימה עשית איתה בהצלחה עם מציאת בתים לכולם

אני אני אני ../images/Emo9.gif

פיקאצ'ו הנסיך הקטן, מתוק אמיתי בן שלושה חודשים, עם פרווה נעימה מאוד ופרצוף של אריה קטן. הוא אוהב לשחק, לחבק ולנשק. ממש רוצה כבר בית משלו, יותר מחודש הוא חי לבד בחדר הכביסה.. ממש ממש ישמח לבית עם חברה נוספת, חתולית, וכמובן חברים אנושיים :) פיקאצ'ו מחוסן ומחונך לארגז חול. לפרטים, שרון: 0525053152

irisFridman

New member
נמו ופינקי שניהם חברותיים במיוחד

נמו מחפש בית כבר המון זמן... לשניהם באמת יש אופי מקסים לגמרי וגם נוח שניהם הוצלו מהרחוב, ועכשיו מטופלים ומטופחים... שניהם מחוסנים, נמו גם מסורס. זה די דחוף אנחנו חייבים למסור לפחות אחד מהם בהקדם כי כבר ממש צפוף
(וגם לא נוכל לעזור לחתולים נזקקים אחרים אם הם לא יימסרו)

גן חיות

New member
יש לנו את פוצ'וצ'ון

קטן, שחור, חמוד, משחק ומתלטף. הוא משחק עם מרטין (גם מועמדת לאימוץ) בת ה7 חודשים ועך חלק מהחתולים הבוגרים. הוא גם משחר עם הזנבות של הכלבים ועם כל דבר אחר שנראה לו מעניין.(היה מסוכן השבוע כשניסה לשחק עם הקביים של הבת בזמן שהלכה איתם). קשה לצלם אותו צילום טוב בגלל הצבע . בתמונה המצורפת, גור דומה לו מאד.

למעלה