אימוץ מהודו

אימוץ מהודו

שלום לכולם! אני חדש פה. אני ואישתי כבר מאז שהתחתנו אמרנו שנרצה שלפחות אחד מילדינו יהיה מאומץ. אז אמרנו "מתישהו כשיהיה לנו כסף". אבל לאחרונה זה כבר יותר אקטואלי. יש לנו כבר 3 ילדים, והצעירה גדלה מהר. אנחנו לא רוצים פערים גדולים מדי בין הילדים, אז אנחנו צריכים כבר להתחיל עם התהליך בשנתיים הקרובות. אנחנו רוצים דווקא מהודו כי קראנו באיזהשהו מקום שהרבה הורים ישראלים גזעניים ומבקשים ילדים בלונדינים, ומעטים מאוד מאמצים מהודו, אפילו שיותר זול שם. אז אנחנו חייבים כמובן ללכת נגד הזרם (ואם זה זול יותר זה לא מזיק...) לפי המידע שקראתי רק עמותת "אמציה" עובדת עם הודו. הופיע שם מספר טלפון שלא עובד, ואמציה גם לא קיים ב-144 ולא בדפי זהב. אולי בגלל זה אף אחד לא מאמץ מהודו...? מישהו יודע איך להשיג אותם? הסיבה שאני כבר רוצה לפנות אליהם זה לברר לגבי העלות. אין לנו כסף בכלל, אז אנחנו צריכים קודם כל לברר כמה זה יעלה לפני שנתחיל לחפש תרומות. מישהו כאן מכיר עמותה או ארגון צדקה שעוזר להורים שרוצים לאמץ? אשמח לכל תגובה ותשובה והמלצה. תודה! טוביה - הבנאדםהזה

משתפרת

New member
ברוך הבא בנאדם.

שתי שאלות עקרוניות יש לך. האחת- ילדים מהודו. התשובה- לארץ לא הגיע אף ילד מהודו. אחת המנהלות שלנו היתה רשומה בעמותה ורצתה לאמץ בהודו, העמותה הפסיקה מתישהו לפעול בהודו, והמשיכה רק בגוואטמלה.הטענה של העמותה היתה שהישראלים רוצים רק בלונדינים תכולי עין. טענה שהיא תירוץ רחוק מן האמת, אפילו כאן בפורום נכנסו כל פעם אנשים ששאלו על אימוץ מהודו (וכתבו ששמעו את השטות הזו). ואפשר לחשוב שבגוואטמלה (שם המשיכה אמציה לפעול עוד זמן מה) יש ילדים בהירי עור, בלונדינים ותכולי עין. הרושם שהתקבל הוא שלמרות הרשיון לפעול בהודו בפועל העמותה לא הצליחה להפעיל תהליך שיסתיים באימוץ. השאלה השניה שלך מתיחסת לכסף. הפתעה: לא חשוב לאיזו עמותה תפנה, לא משנה מאיזו ארץ תרצה לאמץ, אין הבדל אם מדובר בילדים בלונדינים או שחרחרים, בבנים או בבנות. לכל העמותות יש מחיר פיקס, אותו מחיר עבור כולם. אם תפשפש בחוק האימוץ תגלה שמוטלת על העמותות חובה לסבסד מי שאין ביכולתו לשלם. אני קוראת וכותבת בפורום שנים ארוכות, לא שמענו על אחד/אחת שקיבל סיבסוד איזה שלא יהיה מן העמותות. כיום מדובר על 22000 יורו, לא כולל טיסות ושהות במדינת היעד (וכנראה גם לא עלות של בדיקה ע"י רופא ישראלי). מי שעוזר זו האגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית, שנותנת הלוואה בסך 22500 ש"ח (ללא רבית) לצורך אימוץ. פרטים- בקישור המצורף. אתם יכולים לבדוק אפשרות של אימוץ בארץ. משפחות עם ילדים ביולוגיים יכולות לאמץ ילדים עם צרכים מיוחדים. כל פעוט מעל גיל שנתיים מוגדר כבעל צרכים מיוחדים. התהליך הזה לא עולה כסף.

אבי351

New member
לפי הידוע לי

אין עמותה כיום שדרכה אפשר לאמץ מהודו כי ישראל לא חתומה איתם על כך.קראתי לא מזמן בעיתון שגברים טסים לשם ובתשלום יש שם נשים הודיות שנכנסות להריון מהם בהפריה ובלידה הגבר בא לקחת את ילדן.יש שם ארגונים שעוסקים בכך.והכל מעוגן בהסכם כמובן.

דיונונה

New member
ברוכים הבאים. כיום אין אימוץ מהודו,

הניסיונות של עמותת אמציה לפעול שם, לפני כשלוש שנים, לא צלחו, בעיקר בגלל המדיניות ההודית (ללא קשר להעדפות ישראלים). חייבת לומר לשבחה של אותה עמותה - שהמחיר בחוזה עליו החתימו היה נמוך מ20000 דולר (17500), וגם- כשהתברר שאין אפשרות לאמץ משם, היו מוכנים להחזיר כל אגורה ששולמה (בחרתי באפשרות השניה- לאמץ בגואטמלה דרך אותה עמותה). עמותת אמציה נסגרה מעט לאחר מכן, ורק הכתבה שעדיין נמצאת ברשת (ובה אמירות מופרכות) עדיין מופיעה בראש התוצאות בגוגל... עזרה במימון - האגודה הישראלית להלוואות ללא ריבית תעזור בסך של 22500 ש"ח, את השאר יהיה צורך לגייס ממקורות אחרים, אלא אם כן יתקבל מחר בבוקר חוק המאשר סבסוד של המדינה... (אל תבנו על זה
) בהצלחה בגיוס הכספים ובתהליך האימוץ!

למעלה