אימוץ כלב

ירוץ

New member
אימוץ כלב

אני מאוד מעוניינת לאמץ כלב, תמיד רציתי בתור ילה והורי לא איפשרו זאת והיום שאני אמא וילדי מבקשים אני מאוד רוצה לעשות זאת. אך לצערי הרב בעלי מתנגד, הוא כבר "מאיים" שהוא לא מטפל בכל. חשוב לי לציין שב"כ הוא אדם טוב וחיובי, אבל בקטע הזה הוא ממש עצבן אותי. אופציה אחת, זה לשים עליו קצוץ וללחוץ עליו עד שישתף פעולה, אופציה שניה שה לוותר. חשוב לציין שיש לנו שלושה ילדים, אנחנו עובדים קשה וגרים בדירה שכורה ומתכוננים לעבור דירה בקרוב. מה דעתכם?

toomuchdogs

New member
חכי עד לאחר שתעברו דירה

מה גילאי הילדים? מה תעשי כשכל נטל הטיפול בכלב יפול עלייך? בכל מקרה אם זה המצב ואת ממש רוצה להביא כלב - אל תביאי גור!!!! יהיה לך מאוד קשה עם 3 ילדים בעל סרבן וגור....חינוך לצרכים זה סיוט, אלא אם כן הוא/היא כבר מחונך/כת בכל מקרה תקפידי שהכלב יהיה מסורס או שהכלבה תהיה מעוקרת - פשוט יחסוך לך גם מבחינה כלכלית-בריאותית וגם מבחינה התנהגותית... בכל מקרה נשמח להיות לך לעזר, לכאן או לכאן

דבר ראשון, לוודא שיש לכם כל מה שצריך כדי לטפל

בכלב בצורה ראויה. כלומר, זמן, כסף.. החברים בפורום ירחיבו על כך. אני חושבת, שיש מאמר או שניים בנושא. ואח"כ, בנוגע לבעלך, חשוב שתסבירי לו מה בדיוק מושך אותך לגדל כלב, ואני מאמינה שהוא יתחבר לכך באיזשהו אופן, או לפחות, יוכל להבין אותך. אולי תוכלי להראות לו, בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, כמה כלב יכול להסב אושר, ולתרום למשפחה, ובמיוחד לילדים. בני כמה הילדים שלכם?

לכי לימי אימוץ

וקחי איתך את בעלך. הוא כבר יכנע (אלא אם כן יש לו רתיעה עזה מכלבים, ולא סתם התנגדות להכניס כלב הבייתה).

מ י מ ו ן

New member
7 שנים לקח לי לשכנע

את אישתי לאמץ כלב .היום עברו כבר כ חודשים וחצי מאז שאמצנו את לאקי המדהימה, אין יותר מאושרת מאישתי. והילדים זה כבר הצלחה מדהימה. עכשיו היא בוכה על זה שהאימוץ לא היה יותר מוקדם. אין אדם העומד למראות המבטים של הכלבים שמתחננים שיאמצו אותם. אבל אני הייתי ממתין עד שתעברו דירה,בנתיים תלכו לימי אימוץ ותראו במה מדובר. חשוב לזכור כלב זה לא עוד צעצועה בבית ,כלב זה עוד ילד במשפחה. בהצלחה.

../images/Emo45.gif אותו דבר עם אמא שלי

כל הילדות שלי היא לא הסכימה לכלב, אפילו לא כשעברנו לבית פרטי (ואבא שלי הבטיח לי ולעצמו שאז כן יהיה כלב). רק בגיל 20 כשננטשה גורת "לברדור" בחצר של חברים שלנו היא הסכימה לבוא לראות ונשבתה בקסם...

למעלה