אימוץ ילדים בחו"ל

בר ב-ח

New member
אימוץ ילדים בחו"ל

שלום אני מעוניין לקבל מידע על אימוץ בחו"ל. אחרי כמה הודעות שקראתי על אימוץ בארץ ועל הקשיים הגדולים לקבל ילד. ויש לי גם כמה שאלות על כך: 1. האם כול אדם יכול לאמץ בחו"ל בלי בדיקות רפואיות וכדומה כמו הבדיקות בארץ? 2. האם אפשר לאמץ רק תינוקות? או שאיפשר גם ילדים בוגרים יותר 3. תוך כמה זמן בערך מקבלים את הילד? אם תוכלו לענות לי על השאלות ולהסביר לי קצת על הנושא אני ישמח מאוד תודה בר

מיכל@ל

New member
היי בר

1. כמובן שלא,כל עמותה דורשת אישור רפואי ובדיקות נוספות המיועדות לבחון את יכולתו של המועמד לאמץ. 2. עד כמה בוגרים ? אם אתה מתכוון לילדים מעל גיל 2 ,מדוע לא לאמץ בארץ ? [התור בארץ לילדים מעל גיל שנתים קצר] 3. זה תלוי בעמותה,בין 6 חודשים לשנה בממוצע.

בר ב-ח

New member
תודה מיכל

אבל איזה עמותה לא דורשת אישור? אני מתכוון לילדים בני יותר מ-2 (בערך בני 5-6. קראתי את כול התגובות אשר שלחו לי בקשר לאימוץ בארץ, שמחכים הרבה זמן, שיש ממש המון שלבים לעבור והרבה מאוד בדיקות וכדומה שבחו"ל אפשרי לאמץ בלי בדיקות ולא צריך לחכות הרבה זמן כמו בארץ. כמה כסף בערך עולה כול ההוצאות על האימוץ בחו"ל? (טיסות פגישות וכו´) ברגע זה מיכל אני רוצה לדעת מידע על האימוץ בארץ ובחו"ל. אני לא חושב בזמן הקרוב לאמץ. אפשר לקרוא לזה מן "תיחקור" על האימוץ. תוכלי להביא לי את הדואר האלקטרוני שלך? בבקשה

מיכל@ל

New member
בר ב-ח

כשתרצה לאמץ ,תכנס לקישורים של הפורום ותמצא את כל המידע שאתה צריך. נראה לי קצת מוזר שיום אחד אתה מצהיר על "חוסר אהבתך" למאמצים מחו"ל,דקה אחרי זה מבקש סליחה ושתי דקות אחר כך אתה כבר רטצה לאמץ בחו"ל בלי אישורים,ילד גדול וכו.

בר ב-ח

New member
תגובה למיכל

תגובה! מיכל אני מבקש שתקראי זאת טוב כי כבר הרבה זמן אני כותב את זה ואת חוזרת על הרבה טעויות משמעותיות. מהתחלה אמרתי והתגשתי שאני לא יכול לאמץ ילד עכשיו.(אני לא יודע עם קראת את זה) אני הבהרתי כבר הרבה זמן שאני "חוקר"(אם אפשר להגיד זאת כך) ומנסה להביא כמה שיותר מידע על אימוץ בארץ ובחו"ל, ובגלל זה העניין נראה מוזר כמו שאמרת, ואני עושה זאת למטרה מסוימת. ובנושא "חוסר אהבתי", לא הגדרתי זאת כך. אמרתי שאני קצת מעריך יותר את מי שמאמץ בארץ, אך אני גם מעריך את מי שמאמץ בחו"ל ילד. ביקשתי סליחה בגלל שאני פגעתי באנשים אחרים וזה היה ההפך הגמור ממה שרציתי מיכל. אין לי כוונה לפגוע באף אחד, ובגלל זה ביקשתי סליחה. אני מקווה שקראת כבר את ההודעות הקודמות שלי שכתבתי בהן שלא ידעתי כול תהליך האימוץ בארץ כמו: זמן ההמתנה, התיחקורים הבדיקות וכו´, שבחו"ל לוקח הרבה פחות זמן ובלי כול תחקורי ה-F.B.I האלה. ועכשיו אני באמת מבין למה הרבה מאוד אנשים אינם מאמצים בארץ וזה נראה לי רגיל למדיי. אני מקווה שקראת את ההודעה הזאת טוב.

למעלה