אימוני יתר

liorsion

New member
אימוני יתר

אחרי שדיברנו כאן כ"כ הרבה על אימון יתר, יש לי שאלה בנידון. יש לי חשד קל שאני ממש בתחילה של אימון יתר מסויים. ההשפעות העיקריות שאני רואה הם שרירים קצת יותר כבדים מהרגיל, קצת חוסר חשק, קצת כאבי ראש, ועוד משהו מוזר - טוויצ´ים בעין ימין. השאלה היא, האם אלו השפעות של אימון יתר או שאלו יכולות להיות השפעות של קצת חוסר שינה (חופש פסח..), הרבה אלכוהול (חופש פסח..) או דבר דומה? לא היה לי שינוי משמעותי בתוכנית אימונים בזמן האחרון. יכול להיות שעליתי 3-4 קילו. תודה.

יתר

השפעות של חוסר שינה ואלכוהול כאשר האימונים ממשיכים כרגיל בהחלט יכולים לגרום לאימון יתר. הסימנים לאימון יתר הם: 1. ירידה ביכולת האימון 2. ירידה במוטיבציה לפעילות 3. עייפות וחולשת שרירים (במצבים שקודם לכן לא היו גורמים לכך) 4. ירידה בסבולת ובקואורדינציה השרירית 5. הפחתה ביעילות התנועה: בהשוואה למצב רגיל, הוצאת יותר אנרגיה (למשל - עלייה בצריכת חמצן מרבית) באותה פעילות. 6. ירידה בתיאבון ובמשקל 7. הפרעות בשינה. 8. עלייה בקצב הלב במנוחה ובלחץ הדם במנוחה. הטיפול במקרה שלך הוא פשוט שינה ! לשאלתך השניה, לא יכול להיות עליה של 3-4 קילו !!! בתקופה קצרה של שריר ולכן המסקנה לצערי היא שעלית בשומן !!! (הרבה אלכוהול ....).

למעלה