אימונים + תזונה (?)

Ribak

New member
אימונים + תזונה (?)

שלום , אני מתאמן 3 פעמים בשבוע , אימון AB. מרבית האימונים שלי בערב . אני אוכל מסודר - בוקר ( סנדויץ´ עם משהו ) צהריים ( ארוחה נורמלית , לא ארוחת שחיתות) ערב ( משהו קליל , פיצה לפעמים או מה שיש בבית ) -------------------------------- אתמול למשל אחרי האימון התחשק לי שווארמה , זה כנראה פגע באימון ..אבל לא נורא , פעם אחת מותר .. השאלה שלי היא , מה מומלץ לאכול לפני האימון ? (להתחשב בכך שאני חוזר אני אוכל אורחת ערב) ומה מומלץ לאכול ישירות אחרי האימון (לא ארוחת ערב ! , אולי איזה מעדן) תודה ..

אז ככה ..

דבר ראשון אני לא מומחה .. חכה לתשובות של רמי , אלי וכו´ .. אתה מתאמן בחדר כושר ולכן אני מאמין שאתה מעוניין לעלות מסת שריר ! דבר ראשון , על מנת לעלות במסת שריר עליך לאכול כ1.7 גרם חלבון על כל ק"ג ממשקלך . לפרוס את הארוחות ל5-6 כדי שתהיה אספקה שוטפת של חלבונים במשך היום .. לפני אימון מומלץ לאכול פחמימות מורכבות בעיקר ! עד שעה לאחר האימון חשוב לאכול חלבונים (לא מעדן !) והרבה 30 גר´ לפחות ! יחד עם פחמימות פשוטות (אין לי כוח להסביר למה ) שיהיה בהצלחה !

Ribak

New member
תודה .. אבל ..

אתה יכול לפרט בבקשה באיזה מאכלים נפוצים אני יכול למצוא : חלבון - ? פחמימות מורכבות - ? פחמימות פשוטות - ? תודה !

Big 7

New member
תיסתכל

תיסתכל על האריזות של הדברים שאתה אוכל יש שם חלבונים וכדומה

Ribak

New member
אוקיי אבל ..

למה לא מומלץ מעדן אם יש בו את מה שאני צריך ? תודה ..

sowhatt

New member
כן

חלבונים: ביצים. [1 חלבון = 1 חמבון = 3 גרם][הרבה חלמון לא מומלץ בגלל כולסטרול] בשר/דגים טונה גבינות למיניהם, רגילה, קוטג´, צפתית וכו´. פחמימות: אורז/תפו"א/פסטות/לחם,פיתה וכו´.

למעלה