אימונים ומשפחה

א1ט1

New member
אימונים ומשפחה

זה תפס את העיניים שלי בדף הראשי של תפוז... מה דעתכם?

floppy disk

New member
זה בוודאי נובע מבעיות אחרות

האישה ציינה בעצמה שבעלה נוסע לחו"ל פעמים רבות ושהם מתקשים כלכלית. אני בספק אם כמה שעות בשבוע באימונים הן באמת הבעיה האמיתית, ולא מתח וכעסים שנוצרו בין השניים. אל לאדם לזלזל באחריות המשפחתית שלו, אבל הוא צריך לעמוד על שלו בנוגע למספר האימונים שלו.

מצד שני...

הוא גם לא מוכן להתפשר. הוא אמנם יורד לשני אימונים בשבוע, אבל כש"הים נרגע" הוא חוזר לשלושה אימונים. הוא עדיין אדם נשוי וצריך לדעת להתפשר, יש חברה נשואים אצלנו שגם מגיעים רק לשני אימונים בשבוע כי ה"אשה" עושה בעיות. לא חייבים ללכת ראש בקיר. היא מצד שני לוקחת את זה, לפי דעתי, קיצוני מדי - להיפרד? על כזה דבר? כל דבר חדש קשה בהתחלה, עד שנוצרת דינמיקה והכל מתחיל לתקתק.

anush91

New member
לכל אחד יש זכות לתחביבים...

ופעמיים-שלוש בשבוע לא מזיקות למשפחה..יש עוד ימים...

בהחלט בעיה

במיוחד אצל הנשואים שביננו,מוכר וידוע. אצלי זה מהכיוון ההפוך,אני מתאמנת פעמיים בשבוע בארניס,ולעיתים רחוקות שלוש,אבל אם הייתי יכולה, זה היה יותר,כאן אני מתפשרת. אבל עודדתי את בעלי להתאמן גם,והוא עושה פילאטיס
וכך נוצר המצב שהוא האחראי בבית,על הגמישות,ואני האחראית בחוץ אם יתקפו אותנו

ננדין

New member
שקרנית!

ממתי אני עושה פילאטיס??? זה שרבנו זה לא אומר שאת צריכה לשקר עלי בפומבי!!! וברצינות, אני לא מבין גדול במערכות יחסים אבל כמו כל משא ומתן (במידה ויש משא ומתן ולא צד אחד שולט...) שני הצדדים צריכים להבין מה חשוב מאוד לצד השני ולנסות ללכת לקראת אחד השני וכל עוד זה לא מצב של "פערים בלתי ניתנים לגישור" זה אפשרי. אגב, הניסיון וההתחשבות, חשובים יותר לרוב מהתוצאות עצמם...

דונתלה

New member
כשיש

בעיות בזוגיות כל דבר שבן\ת הזוג עושים מעצבן את השני. לדעתי הבעיה הרבה יותר מושרשת ומהותית מ2 או3 אימונים בשבוע. כשיש הרמוניה כנות ותמיכה בזוגיות דווקא מעודדים אחד את השני ולא עוצרים,כל אחד צריך את הזמן שלו. הבעיה היא אולי, שהיא נותנת לו את הזמן והאפשרות ללכת לאימונים והוא אולי לא נותן לה את הזמן לעצמה?!

מה לעזעזל היא עושה בשעות הפנאי?

לכל אחד יש אותם, לא כולם מנצלים. ולמה הילדים לא מתאמנים עם אבא? לא סתם בנים של מתאגרפים יוצאים מתאגרפים גדולים. זה ממש לא רע זה יכול להפך לגבש את המשפחה. היא ידעה לפני עם מה היא מתחתנת. כמו ש"בייבי יי" רשמה.. ככה יוצאים ילדים כמו האחים קליצ'קו. משפחה שמתאמנת ביחד, חיה ביחד. (כמו כל הסרטים של ימי הביינים "אבא שלי היה נפח בן לאב נפח")

למעלה