אימון היום יש אימון ב6:00 במלחה הרבה מתכננים לבוא אז יאללה לדגל!!
H HapoelJerusalem New member 26/9/05 #1 אימון היום יש אימון ב6:00 במלחה הרבה מתכננים לבוא אז יאללה לדגל!!
Z z dead New member 26/9/05 #2 איזה מניוק! למה אתה עובד על אנשים! אין אימונים ב6:00..יש אולי ב18:00 חתיכת מניוק רצית שנבוא בבוקר למלחה אה יא מניוק? אם לא היית כזה מניוק לא הייתי קורא לך מניוק,יא מניוק! חה!
איזה מניוק! למה אתה עובד על אנשים! אין אימונים ב6:00..יש אולי ב18:00 חתיכת מניוק רצית שנבוא בבוקר למלחה אה יא מניוק? אם לא היית כזה מניוק לא הייתי קורא לך מניוק,יא מניוק! חה!
A AmiTutiT14 New member 26/9/05 #4 היו היום התרמות!!../images/Emo46.gif גם הפסדתי תאימון וגם על כמעט כל קרית יובל הרווחתי 103.5 שקל! אנשים ממש מגעילים מה היה באימון (שנגמר ממש עכשיו)?
היו היום התרמות!!../images/Emo46.gif גם הפסדתי תאימון וגם על כמעט כל קרית יובל הרווחתי 103.5 שקל! אנשים ממש מגעילים מה היה באימון (שנגמר ממש עכשיו)?
A AmiTutiT14 New member 27/9/05 #6 אבל אם כל בנאדם היה נותן שקל הייתי עושה לפחות 600 היתה אחת זקנה ממש חמודה שהתחילה לדבר איתי ועם חברה שלי ואמרה לנו שיותר סקסי ללבוש מכנסיים גבוהות ושזה לא מיני ללבוש נמוכות בכל מקרה, היא נראת לפחות בת 80 שחיה לבד והיא תרמה 30 שקל!
אבל אם כל בנאדם היה נותן שקל הייתי עושה לפחות 600 היתה אחת זקנה ממש חמודה שהתחילה לדבר איתי ועם חברה שלי ואמרה לנו שיותר סקסי ללבוש מכנסיים גבוהות ושזה לא מיני ללבוש נמוכות בכל מקרה, היא נראת לפחות בת 80 שחיה לבד והיא תרמה 30 שקל!
Z z dead New member 27/9/05 #7 איזה מין בן אדם! מתחמנת זקנות ואוהבת את יוניר! חוץ מזה שהכי סקסי זה לא במכנסיים *גבוהים,אלא ללכת בעירום. אני כבר מדמיין את יואב...רררר
איזה מין בן אדם! מתחמנת זקנות ואוהבת את יוניר! חוץ מזה שהכי סקסי זה לא במכנסיים *גבוהים,אלא ללכת בעירום. אני כבר מדמיין את יואב...רררר
A AmiTutiT14 New member 27/9/05 #8 חחחחחח יואב בטיול../images/Emo6.gif אני תמיד אומרת "מכנסיים גבוהות" והיום איזה מלא אנשים אמרו לי "מכנסיים גבוהים!". אבל זה עדיף על להגיד "יו איזה *מכנס* הורס יש לי לייק דה!!1". הפנמתי
חחחחחח יואב בטיול../images/Emo6.gif אני תמיד אומרת "מכנסיים גבוהות" והיום איזה מלא אנשים אמרו לי "מכנסיים גבוהים!". אבל זה עדיף על להגיד "יו איזה *מכנס* הורס יש לי לייק דה!!1". הפנמתי