אימון של שנים

למה בעצם?

מן הסתם ההורים שלו יודעים שהוא שמן. אבל מתלהבים מהשליטה וההתלהבות שלו בריקוד. אם היה לך ילד רזה מאוד, או ג'ינג'י מאוד, או עם איזה מאפיין בולט אחר, והיה קטע שהוא ממש מצטיין בו - האם היית חושב "טוב, אני לא אפיץ את זה כי הוא ציפלון ומכוער"? סביר שהיית חושב "הנה הילד הרזה שלי מראה מה הוא יודע לעשות". הם פשוט מסתכלים בעיניים של הורים, עיניים אוהבות, ולא בעיניים של מישהו זר שמחפיץ ורק חושב "איזה שמן דובון". (נכון שהיה אפשר להירגע קצת עם הפיטום הזה
ובכל זאת).

eyebrrr

New member
יש נקודה בדבריך

אין ספק שכל הורה מקבל וצריך לקבל את ילדו כפי שהוא, שמן זה לא סוף העולם, לצערנו יש צרות גדולות מאלו, לא לזה התכוונתי ואם נשמע כך , אז הערתך נכונה ומתנצל על זה. יחד אם זאת בעיניי זה נראה כמו איזה תצוגה של חיית מחמד בקרקס, לטעמי חסר חן ודוחה.

לא צריך להתנצל ../images/Emo13.gif

לא לוקחת אישית - אני ממש לא בקטגוריית השמנים
ואף רחוק מזה. פשוט חשבתי על הצחוקים והלעג שמלווים את הסרטון הזה, מן הסתם ההורים לא היו מעלים אותו אם היו חושבים רגע, שכך יסתכלו על הבן שלהם ורק ינתחו את המשקל שלו.

וגם ילדיי לא, דרך אגב

להפך, הייתי שמחה שבני הגדול היה אוכל עוד קצת
אבל החמודי אוכל כמו ציפור ומזמזם כמו דבורה.

xhui09

New member
כי הוא רוקד כמו חשפנית

בכלל לא קשור למימדים שלו. גם אם זה היה ילד חמוד לגמרי, חתיך ומתוק או ילדה כנ"ל זה היה נורא בעיני. זה בכלל לא רקוד "חמוד" זה ריקוד "סקסי" ושם הבעיה שלי.

יערית

New member
אנחנו מדברים על הודו

בהודו כל הריקודים שלהם סובבים סביב פיתוי וקיצ'יות ושפת גוף מאד בוטה. הקאמה סוטרה לא סתם קאמה ולא סתם סוטרה:)) מנטליות כזו :))

ye44

New member
צריך להוציא

להורג הורים כאלה
את חושבת שבארץ אין ילדים כאלה ? כל ילד שני סובל מהשמנת יתר בגיל 20 ה"זין" שלהם מפסיק לעמוד בגלל סכרת שומנים בדם וכל שאר הירקות .

למעלה