אימון ראשון מאחורי

אימון ראשון מאחורי

שלום לכולם, אתמול אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני עושה את הצעד לעבר עתיד טוב יותר. נפגשתי עם מאמן אישי בפעם הראשונה. כמה קשה היה לחשוב שאני צריך לשבת בחדר עם אדם שאינו מכיר כלל ובשעה "לשפוך" את כל שעל ליבי ואת כל צרותיי. להפתעתי הקרח נשבר די מהר ותוך כמה דקות מצאתי עצמי יושב ומנהל שיחה מדהימה על עצמי. זו הייתה השעה הכי חשובה בחיי. בערב ישבתי בבית עם זוגתי לחיים ושיתפתי ברגשותי, אמרתי לה שאני מרגיש כאילו פתחתי דלת חדשה בחיי,דלת סתרים. הרגשה נפלאה,תחושה שיש אור בקצה,תקווה שהייתה כבויה אצלי מזה זמן רב. בשבוע הבא ניפגש שוב לפגישה שניה, מבטיח לעדכן. שיהיה יום נפלא לכל עם ישראל! יריב.

bridges

New member
בהצלחה...

רק תזכור להמשך: אתה מתאמן ולא מאומן. רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo45.gif כל הכבוד

על המחויבות לעצמך ועל האומץ ללכת בדרך המאתגרת הזו. לפי מה שאני שומעת ממך, נראה שתפיק מהאימון ערך רב. בהצלחה!

amicar

New member
מאמין יקר ,דבר אחד ברצוני לאמר לך

כבר בהתחלה. אני מקווה בשבילך שאינך מאומן אלא מתאמן. תחשוב על ההבדל בין פסיבי לאקטיבי ותבין שאתה צריך להתאמן ולא להיות מאומן. מאומן יש רק לנ..נח..נחמן מאומן. עמי.

איזה יופי. מאד כיף לנהל שיחה מדהימה על עצמך

ובמיוחד כשהמאמן שלך באמת מגיע כדף חלק ורק מקשיב. אכן פתחת דלת לעולם מ ד ה י ם. יש בו התבוננות מעמיקה ולפעמים גם קצת קשה אבל התוצאה .... שווה כל שניה. בהצלחה

שולחת לך

הנאה והנעה מהתהליך הקסום הזה שניקרא -אימון . לא חשוב בעצם איך תקרא לזה הכי חשוב זה להיות בתנועה. הצלחה רבה

למעלה