אימון פורום?!?!

שוקוקאן

New member
מה ההבדלים העיקריים...

בין שלוש השיטות שציינת? האם הן רכות\קשות? וכו´...

7.9?????

עוד חודשיים??? אני מתגייס בסוף אוגוסט... ככה זה כשאתה עתודאי... מצטער.. בכל מקרה, נדבר בגשקו? מתי ההפסקה, אמרת?

4 (בערך) נרשמו ../images/Emo13.gif אחד ירד ../images/Emo10.gif

אבל מה לעשות, אין שום דרך למצוא תאריך שכולם יוכלו לבוא
נכון לעכשיו שלושה בטוחים, אחד לא בטוח שיוכל לבוא - אבל בדיוק בשביל זה סידרתי תאריך כל-כך רחוק, שכולם יוכלו להתאים את התכניות שלהם! נוסף לשלושה שבטוחים והאחד שאולי, יש שלושה מורים - צריך רביעי! לגבי השיטות, אני מציע שכל מורה יספר בקצרה על שיטתו, או שיצרף לינק לאתר רלוונטי, כמו למשל www.taichi-chuan.com , של המרכז הישראלי לטאי-צ´י (צירפתי גם לינק). אם תחפשו תמצאו שם גם תמונה שלי, בין השאר. לאריאל: ההפסקה בגשקו בד"כ בין 12:30 ל-14:00, פלוס-מינוס. אחרי ההפסקה אני צריך לחזור הביתה, עושים ברית לבן הקטנטן של אחי
, כך שלא אהיה בחלק השני של הגשקו
אבל אשמח לפגוש אותך שם! וגם אחרים, אם יבואו!

דוד

אם לא תוכל להיות בכל האימון, אז אולי עדיף שנקדים טיפה את התאריך, אולי שבוע לפני, כך לך לא תהיה בעיה, ואריאל יהיה לפני הגיוס. חוץ מזה, מקווה שהכנסת את אותי לרשימה. וכמובן אשמח להעביר שיעור בגוג´ו ולהציג את השיטה. ובנוגע לאתר השיטה, כמובן שיש (רק באנגלית).

אריאל -מתי הגיוס? אמיר - מתי סיום ה

קורס העזרה הראשונה? וזאב - האם ה-31.08.01 בסדר? (מי זה היה שמינה אותי לארגן את העסק הזה?! מכות הוא יקבל ממני...
) סלבו - תודה על ההצעה, נרשמת! יש לנו מורה רביעי. לגבי האימון, אוכל להיות בכולו - דיברתי על הגשקו, ביום רביעי הקרוב, שמחלקו השני אצטרך להיעדר.

אפשר אולי להציע את יום שישי הקרוב?

ואולי זאב יוכל לבוא בכל זאת? ואת המפגש השני לעשות בספטמבר, לרוע המזל ללא החתום מטה?

לי אין אף ערב פנוי../images/Emo10.gif אבל אם לאחרים

זה מסתדר... דרך אגב, אריאל, אתה מתגייס ביום ה´- אז זה אומר שבשבת הראשונה אתה בבסיס, ובשניה בבית... לא? ככה זה היה אצלי... לפני... אה... לא חשוב... אבל אם כך יהיה, אולי כן תוכל להגיע? אבל אני באמת מציע לא להתחיל לשנות תאריכים, כי אין לזה סוף. אני בפארק, בגשקו של המרכז, ביום ד´ הקרוב, 9:00 עד 16:00 (ב-17:00, כשהגשקו מסתיים רשמית, אני כבר צריך להיות על הרכבת הביתה, לברית של בן של אח שלי
). כל מי שרוצה ויכול מוזמן לבקר אותנו, להתאמן, לדבר, להסתכל, להשתזף...
וכל מי שרוצה לקבוע עם מישהו אחר להתאמן יחד - זה נפלא! אבל "אימון פורום", לדעתי, צריך לקבוע כחודש מראש, ומי שיכול - מגיע... ומי שלא - יגיע בפעם הבאה. ואם אתם לא מסכימים, תפטרו אותי...

נכון לעכשיו רשומים 11 (כולל מדריכים

הוסיפו והרשמו! רק הערה קטנה: מי שרוצה לפרסם את האימון בקבוצה בה הוא לומד, יבורך - אבל יואיל לפני המעשה לדבר עם המורה שלו ולספר לו על מה מדובר, למען הסדר הטוב. שוב, המייל שלי: [email protected] ולמי שלא זוכר: יום ו´, 8.09.01, 10:00 עד 14:00, בפארק הירקון; 4 מורים יעבירו 4 שיעורים ב-4 שיטות שונות (3 שיטות של קונג-פו ואחת קראטה), כל שיעור 45 דקות, ואחריו הפסקה קצרה לשאלות, דיבורים, שתיה וכו´; אחרי השיעור הרביעי שיאצו מודרך (קצר, לשחרור השרירים התפוסים
), שתיה, אוכל, שיחות, הכרויות, דיבורים סתם... להתראות!

למעלה