אימון פורום?!?!

amir_aikido

New member
אשמח לבוא להתאמן

ממילא אנחנו עושים אמון ביום שישי אחה"צ בפארק... אני רק חושש שלאמן/להדריך לא אוכל, אני עדיין לא מאמן/מדריך
למרות שאני עובד על זה אמיר

רעיון מעולה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני בעד אימון פורום מתי שהוא. רק צריך לקחת בחשבון שהאימון צריך להיות בשעות אחה"צ ולא בבוקר, ומצד שני שלא יגיע עד לזמן כניסת שבת (לכל חברי הפורום הדתיים, אריאל ועוד). ואמיר, לגבי הדרכות והעברת שיעורים - גם אני אינני בעל הסמכה להדריך, אבל איננו באים להעביר שיעור רישמי, אלא כל אחד יעביר שיעור שלדעתו מייצג את השיטה שלו, או שכל אחד ייתן פיתרונות (מהשיטה שלו) לדברים שנידונו בפורום (כמו למשל "ג´אב" - קיזמי צוקי). לדעתי כל אחד כאן, מתאמן מספיק זמן בכדי להכיר את השיטה שלו, ולתת תשובות לשאלות שיתעוררו, אז אין שום בעיה להעביר שיעור. ככה נראה לוואלה שאת קהיל תאומנויות לחימה, לא ניתן "לשבור"

אימון פורום?!?!

מה דעתכם על הרעיון הזה: להתכנס ביום ו´ אחד בפארק הירקון, לשיעורים שיעבירו מורים ממשתתפי הפורום? אני לא חושב על "שיעורי נסיון" בכל שיטה, כי אנחנו (לפחות רובנו) כבר בעלי נסיון באמנויות שונות, אלא על שיעורים שמטרתם להראות נקודה מסוימת בשיטה - לדוגמא, יש לי שיעור מוכן על רכות ושחרור בטאי-צ´י, כ*רעיון* שעליו בונים טכניקה. אני חושב על שיעורים של כ-45 דקות, שאחריהם כרבע שעה הפסקה לשתיה, שאלות ודיבורים כלליים. נראה לי שאפשר בשקט להכניס ליום ו´ אחד 4 שיעורים כאלה, שיהיו פתוחים לכל המעונין והסקרן
. ואם זה יהיה מוצלח, אפשר לעשות אימון כזה פעם בחודש-חודשיים, להעשרת כולנו! (דוד רואה בעיני רוחו את המוני בית ישראל באים פעם בחודש לפארק, להתאמן... סליחה, אני חוזר למציאות
) בקיצור - נראה לכם? יש מורים שמוכנים להעביר שיעורים כאלה? צרו קשר! [email protected] מחכה לשמוע מכם!

אויי, לא שמתי לב... ../images/Emo4.gif

כתבתי לך כבר הודעה בנושא בשרשור אחר... נו, שיהיה... אני בעד - ואני אשמח לאמן ולהתאמן!... לגבי הזמנים, יום ו´ איננו פנוי לי אוטומטית (מ-10:00 בבוקר ועד 15:00 בערך אני לומד ומלמד...), אז אני צריך אתרעה של שבועיים מראש, לפחות, כדי לפנות לי אותו באופן חד-פעמי (פעם בחודש-חודשיים, כי שאמרת). איזה כיף, מצפה בקוצר רוח להמשך "קרימת העור והגידים" של התוכנית!!! בן

mapopo

New member
רעיון נהדר!

כמו שאומרים שמעשים עולים על מילים.. תעדכנו באתר מתי מפגש..... MAPOPO

סלבו מזל-טוב על השודאן! ../images/Emo39.gif

זה אומר שגם אתה יכול להעביר שיעור?
בן טל-שחר "מינה"
אותי לארגן את המפגש, אז אני צריך מכם שלושה דברים: 1. מחליף (סתאאאם
) 1. מתנדבים להדריך, עם תכנית ברורה לשיעור של כ-45 דקות שיתאים גם לכאלה שאינם בכושר מי יודע מה - כרגע יש שנים, בן טל-שחר (הייתי מקצר ל´בט"ש´
, אבל... יותר מדי קונוטציות צבאיות...) ואנוכי, אולי גם זאב יסכים? (תגידו "כן, זאב! כן, זאב!
) אמיר? סלבו? אייקיפריק? מי עוד? 2. תאריך מוסכם ואפשרי לכולם - אני מציע את יום ו´, ה-17.08.01, בין 10:00 ל-14:00 (אני צריך לחזור באוטובוסים ללכיש, ואולי יש עוד שיבואו מרחוק). יש שלושה שבועות עד אז - מי שזה מתנגש לו בדברים אחרים, יכול להספיק להגמיש את סדר-היום שלו. 3. רשימת משתתפים - שלא נבוא לנעביר שיעור ל-2 אנשים...
אז בקיצור, צרו איתי קשר להודיע אם משתתפים/מעונינים ללמד: דוד כפרי, 050-772335, [email protected] ולמען הסר ספק - האירוע חינם וללא תשלום, וכולם מביאים טעימים לכולם!

אכן.

קודם כל, שבוע טוב, ו..תודה
לגבי התאריך שציינת, לא חושב שיש לי עם זה בעיה (בהנחה שלא יצוץ פתאום משהו), אך לגבי השעות, נראה לי שהן לא מתאימות כ"כ, גם מבחינת החום, וגם צריך לזכור שזהו בוקר. צריך לשקול להעביר את האימון לשעות אחה"צ (כמובן במגבלות של שבת, ואוטובוסים). אולי אפילו לקצר מעט את השיעורים או לנסות משהו משולב. לעניין הדרכת שיעור - אני אשמח
הבעיה היחידה, שיום ראשון (שאחרי האימון), אני בשבוע מילואים, כך שלא אוכל לקחת חלק בדיונים שיהיו אחרי האימון
נ.ב. מקווה שיש אוטובוסים שמגיעים עד לשם, שלא נצטרך להתחיל לחפש אחד את השני על המדשאות שם או בתוך הירקון
ולמגיעים עם רכב - חניה בקרבת מקום.

amir_aikido

New member
מצטער כבר התחייבתי לתאריך זה

אנחנו עושים קורס עזרה ראשונה כדי לאפשר קבלת תעודת מדריך (אני בהחלט עובד על זה) והוא נופל על כל ימי שישי מה 10 לאוגוסט מהבוקר ועד הצהריים. אני לא אוכל להגמיש את זה ולא שום דבר אחר, לעומת זאת, אם אחר את המפגש לסביבות שלוש אני אוכל להגיע. אמיר

בעיות, בעיות...

להתחיל ב-15:00 אומר לסיים ב- 19:00; אוטובוסים נפסקים בסביבות 17:00, ואפילו ברכב יש לי שעה נסיעה דרומה (אם אין פקקים...). מישהו יודע מתי תיכנס השבת ב-17.08.01? אם לא תהיה ברירה נאחר את האימון, אבל צריך לוודא שכולם יוכלו לחזור הביתה בזמן... ועדין לא קיבלתי דואר לגבי מי בכלל רוצה לבוא להדריך, חוץ מבן ואני... אם נעשה רק שני שיעורים, אפשר להתחיל ב-15:00, לסיים ב-17:00 ולהגיע הביתה בשלום, אבל לא חבל על ההזדמנות לעשות עוד דברים?

אבל יש אימון ../images/Emo10.gif

אנחנו מתאמנים בשעות האלה... אולי אפשר באמצע השבוע יותר? אני כעקרון פנוי כמעט תמיד.. רק לא יום שישי אחרה"צ.. ובפארק יש המון צל זה לא בעיה להתאמן בבוקר.

Zeev Foux

New member
בשמחה !

רק לא באוגוסט (חופשות, ילדים בחופש, לו"ז כאוטי וכ"ד) צ´או

גם אני גם אני!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני יכול לנסות לשכנע את סנסיי או סנסיי נני להעביר שיעורון... אני גם מתנדב לארגן הרבה מים ושתייה לכולם.. (אני גר קרוב, אז אני לא צרוך לסחוב הרבה) לגבי אוטובוסים : 48 מגיע די קרוב, ואני יכול לבדוק עוד, אם יש בעיה. אריאל... ושבוע טוב, לכולם!

aii_aii

New member
יופי טופי...

יפה מצדך שאתה מנדב אותנו להתאמן עם אנשים באומנויות שאני ואולי אחרים אצלנו לא ירצו. דרך אגב זה אמור להיות סנסאי גולדברג , נני זה רק בשבילנו.

זו רק הצעה...

זה לא אימון במקום האימון שלנו... סתם רוצים אנשים להפגש באמצע השבוע או ביום שישי בבוקר... לא מוצא חן בעיניך? אל תבוא... ו... התנצלותי הכנה על הפגיעה האיומה בכבודו של סנסיי גולדברג... ו.. שלומי, תגיד לפחות שזה אתה!

אוף, קשה אתכם...

אמיר לא יכול בבוקר, אני לא יכול אחה"צ, זאב לא יכול באוגוסט...
אז הנה, והפעם סופי ואם לא תהיה הרשמה אז נוותר על כל הענין: יום ו´, 7.09.01, בשבוע הראשון של ספטמבר, 10:00 עד 14:00, בפארק הירקון. יש הרבה צל, יש הרבה זמן להתארגן ולפנות את היום, ויש זמן להירשם. אני מדגיש את ענין ההרשמה, כי לא נראה לי להגיע וללמד רק את עצמי... אז מי שמעונין להגיע שישלח לי אי-מייל [email protected], או טלפון 050-772335. אם לא יירשמו לפחות 10 אנשים, חבל על המאמץ... התכנית: 4 אימונים של 45 דקות, ארבעה מורים: בן טל-שחר, זאב, אני ועוד אחד שצריך להתנדב! אחרי כל אימון הפסקה קצרה לשתיה, שאלות ודיבורים סתם. אחרי האימון הרביעי קטע קצר של שיאצו מודרך, לשחרר את השרירים התפוסים, והמשך דיבורים, שתיה ואוכל עד שיימאס
נושא האימונים: זאב הציע לקבוע מראש נושא אחד, ולראות איך כל שיטה מטפלת בתחום הזה. לי דוקא נראה שבפגישה הראשונה כל אחד צריך לתת "משהו מעצמו", שנראה ונכיר אחד את השני בנסיבות חופשיות - כל אחד מלמד מה שבא לו. במהלך הפגישה הראשונה, נוכל להחליט אם יש תחום שאנחנו רוצים לעסוק בו בפגישה השניה (שתהיה! חייבים להיות אופטימיים בארץ הזאת!). מה דעתכם? לאריאל: תודה על ההצעה לגבי שתיה וכו´, אבל זה לא מעשי בלי שנדע מראש כמה אנשים מגיעים. שוב - הרשמה!

שוקוקאן

New member
למי זה בדיוק מיועד?

הי, קודם כל - סחתיין על היוזמה! בתור תלמיד יחסית מתחיל בקראטה, רציתי לדעת למי האימון הנ"ל מיועד? האם לאנשים שממתאמנים זמן רב יחסית? אם כן - באיזו אמנות לחימה? במה כל אחד מהמורים מתמחה?

למי מיועד? לכולם!

כלומר, לכל מי שמעונין ללמוד. המורים: (תקנו אותי אם אני טועה) בן טל-שחר מלמד קונג-פו בשיטת לאו-חו, זאב פוקס מלמד קונג-פו בשיטת פה-קואה צ´אאנג (הוא יכתוב בה-גואה ג´אאנג, אני כותב כמו שהתרגלתי), ואני קונג-פו בסגנון טאי-צ´י, שינג-אי ופה-קואה צ´אאנג - אבל באימון אלמד טאי-צ´י. עדין חסר לנו מורה רביעי - אמיר? סלבו? אייקיפריק? אריאל (כלומר, סנסאי גולדברג?)? - היה טוב אם היה לפחות מורה אחד לשיטה לא סינית... ואני עדין מחכה להרשמה! דוד כפרי, 050-772335, [email protected]

למעלה