אוף, קשה אתכם...
אמיר לא יכול בבוקר, אני לא יכול אחה"צ, זאב לא יכול באוגוסט...
אז הנה, והפעם סופי ואם לא תהיה הרשמה אז נוותר על כל הענין: יום ו´, 7.09.01, בשבוע הראשון של ספטמבר, 10:00 עד 14:00, בפארק הירקון. יש הרבה צל, יש הרבה זמן להתארגן ולפנות את היום, ויש זמן להירשם. אני מדגיש את ענין ההרשמה, כי לא נראה לי להגיע וללמד רק את עצמי... אז מי שמעונין להגיע שישלח לי אי-מייל
[email protected], או טלפון 050-772335. אם לא יירשמו לפחות 10 אנשים, חבל על המאמץ... התכנית: 4 אימונים של 45 דקות, ארבעה מורים: בן טל-שחר, זאב, אני ועוד אחד שצריך להתנדב! אחרי כל אימון הפסקה קצרה לשתיה, שאלות ודיבורים סתם. אחרי האימון הרביעי קטע קצר של שיאצו מודרך, לשחרר את השרירים התפוסים, והמשך דיבורים, שתיה ואוכל עד שיימאס
נושא האימונים: זאב הציע לקבוע מראש נושא אחד, ולראות איך כל שיטה מטפלת בתחום הזה. לי דוקא נראה שבפגישה הראשונה כל אחד צריך לתת "משהו מעצמו", שנראה ונכיר אחד את השני בנסיבות חופשיות - כל אחד מלמד מה שבא לו. במהלך הפגישה הראשונה, נוכל להחליט אם יש תחום שאנחנו רוצים לעסוק בו בפגישה השניה (שתהיה! חייבים להיות אופטימיים בארץ הזאת!). מה דעתכם? לאריאל: תודה על ההצעה לגבי שתיה וכו´, אבל זה לא מעשי בלי שנדע מראש כמה אנשים מגיעים. שוב - הרשמה!