אימון פורום!

מפגש פורום - הנה זה בא!

אז לאחר גישושים וטלפונים, הצלחנו לתפור מפגש פורום לתפארת! המפגש יתקיים ביום שישי, ה-24.6, בשעה 08:30, ב"מרכז הרב-תחומי לאומנויות לחימה", ברחוב טברסקי בתל אביב. מפה בקישורים בסוף. החלטנו הפעם לתת את הבמה לחלוטין לחברי פורום, ולכן נציין גם את הכינוי שלהם בפורום ליד השם
מה בתוכנית (סדר לא נקבע עדיין): 1. משה גורליק (imgor), מייסד שיטת ISAI (אמנות שלם ישראלית), ילמד שיעור מאמנות התנועה הפרקטלית והייחודית אותה פיתח. 2. עמית פורת (עמית פורת המחודש) ילמד שיעור גי'וג'יטסו מבית מדרשו של רוברט קלארק. 3. חנן מ. (fa jing) יתן טעימה של בה-גוואה ז'אנג, אחת משלושת אומנויות הלחימה הפנימיות של סין. כל השיעורים אורכם כשעה, עם חמש-עשר דקות לפיפי ומים בניהם. ב-12:30 מתחיל במקום שיעור, כך שכולנו צריכים להיות מקופלים. בברכת "המפגש הפורומי, הוא כל כך מדליק אותי" האפור

amir_aikido

New member
../images/Emo31.gifלצערי אני ב../images/Emo160.gif השכם בבוקר../images/Emo7.gif

אם יקרה הנס ולא אנחת מת מעייפות, אגיע חבל, דווקא רציתי מאוד להגיע אמיר

fa jing

New member
../images/Emo45.gif עדין אין לי יכולות

פסיכוקינטיות או פאראפסיכולוגיות כלשהן בכדי שאוכל לתת טעימת "בה גוואה" מהכורסא בבית. חנן

crane

New member
../images/Emo45.gif- אבל אני עדיין פארש

אפרופו, מה זה פארש (מילולית)?

פארש מילולית זה:../images/Emo140.gif

לפי ההגדרה,מילה ברוסית שהתרגום שלה הוא: חסר ערך,הרוס,הלך פארש, יצא פארש - נהרס. במקור מקור (תתפלא) בשר טחון.

../images/Emo140.gifחחח לצערי לא

סתם אוהבת לעזור שיש שאלה,אבל אני בהחלט אשמח ללמוד את השפה הרוסית,היא שפה מאד עשירה.

פארש זה, כמובן, טבק של סיגריה

בניגוד למ ש-ש. מעשן
שנאמר: "אחי, אתה בא לעשן?" "לא, יש לי רק פארש"

ש מים

New member
תיקון

"אחי, צנגל איזו ירושלמית. חלייק נשמה, יש לי רק פארש
".

ש מים

New member
לא חושב.

שישי בבוקר זה האימון שלי (אחד מהם. יש לי אחד בראשון ואחד בשישי. כ"א אצל מורה אחר ואני לא רוצה להפסיד אף אחד מהם. ברביעי אני מלמד ולומד מהתלמידים שלי). שיהיה לך בהצלחה!!!

למעלה