אימון פורום.

אימון פורום.

שלושה ימים אחרונים לא הייתי ליד המחשב ניראה לי שההתלהבות קצת נרגעה. דיברתי עם רון קלוגר ושלחתי מסר לדוד כפרי,אשמח לעזור גם באירגון ועם יעזור אפשר לפנות אלי בטלפון 549485-052 בעז לויתן.

שי רגב

New member
בועז, מן הנסיון שלי:

(וכפי שלא הספקתי לאמר לך בטלפון, יען הייתי שקוע עמווווק בעבודה) - אתה חייב לשנס מותניים ולקחת על עצמך את כל ההפקה!! אם אתה לא תיקח ותרים - דבר לא יזוז. אבל, לעומת זאת, אתה יכול בהחלט "לנדב" אנשים (לא אותי, לא אותי!!) כדי שיעזרו לך. אל תתרשם ממידת "ההתלהבות" בפורום. אתה תעשה את שלך, תקבע לו"ז, כולל שמות מורים, סדר ההדרכות, מועד האירוע וכד', וכשהכל יהיה כמעט סגור - תן דיווח כאן בפורום ופתח "רשימת התפקדות". ככה זה הולך. בהצלחה!

אני מוכן לנסות.

לדעתי יהיה לי מאד קשה לתאם הכל רק דרך מסרים בפורום.מלבד רוני קלוגר, לא מכיר את האחרים. לכל המעוניינים אני מדיע שוב אפשר לפנות אלי בטלפון, יהיה יותר פשוט.או לפחות תשאירו לי את הטלפונים שלכם. בעז לויתן 549485-052

שי רגב

New member
בועז, זה לא כ"כ קשה:

במפגש צריך לפחות 3 מורים. את זה כבר יש לך: 1. ג'סיקה (טקוואנדו). 2. רוני קלוגר. 3. אתה. עם רוני כבר דיברת, אז זה לא בעיה. את ג'סיקה יהיה לך מאוד קל למצוא (בכל הודעה שלה, כאן בפורום, היא משאירה את מספרי הטלפון שלה, אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לבצע חיפוש אחר ההודעות שלה...). עם שניהם (רוני וג'סיקה) אתה יכול לתאם טלפונית. זו ממש לא בעיה! אחרי שתתאמו תאריך שנוח לכם - תשאיר הודעה כאן בפורום (תן לאנשים מקדמה של 3 שבועות לפחות להתארגן ו-"לעכל" את התאריך). ההודעה צריכה לכלול פירוט המורים ורצוי גם הסבר כללי על החומר שברצונם להעביר. כמו-כן, פתח "רשימת הרשמה", בה כל מי שמתכוון לבוא ירשם. פשוט וקל! בהצלחה! (אני מנדב את אוהד סמט בתור סמב"צ שלך!
)

לצערי, שי צודק...

ביקשתי מהמורים שיגידו איזה יום נוח להם, בתקוה שיהיו ימים חופפים - אבל חלק פשוט לא ענו. וזה מעכב הכל...

Elius2

New member
Bit off topic

Is it ok to come and just watch you guys practice ? It would be intresting to see other martial arts.​

שי רגב

New member
המפגשים פתוחים לכל דיכפין

כל עוד הוא/יא עומד בכללים מינימאליים אלמנטאריים. בנוגע לכללים - דוד ייטיב להסביר ולבאר. כל טוב (אגב, למה "רק להסתכל"? לא שלא תשתתף??)

כללי ההתנהגות במפגש פורום?

לזכור שבאים ללמוד, לא לנצח. זה מפגש-חברים, אין ביטוח ואין מורה שאחראי עליך - אם בן-הזוג שלך לתרגיל אומר לך שאתה עובד חזק מדי, עליך לכבד אותו. ואם הוא עובד חזק מדי בשבילך, אתה צריך להעיר לו על זה. לא להתבייש להפסיק את התרגול ולסרב להמשיך אם הוא לא משנה את התנהגותו. לא לכעוס אם אחרים מסרבים להמשיך להתאמן איתך אם אתה לא משנה את התנהגותך. לזכור שאתה אורח, גם של בעל המקום בו מתרחש האימון, וגם של כל משתתפי המפגש - וגם הם אורחים שלך. שכחתי משהו?

Elius2

New member
Well....

I'm 17 years old and I'm traning for only a year (trained few more years but had a long break so I'm still not in shape). And from what I see here all of you are teaching martial art and I think the level diffrence will be too great.​

אין חשש

אומנם יש פה כמה מורים,אבל הרוב של האנשים שמגיע לאימוני פורום הוא אנשים כמוני וכמוך (קרי, תלמידים). וגם המורים לומדים כמו כולם...

פיספסת קלות

הרעיון המרכזי של אימוני הפורום, סעבת הקיום שלהם היא אימון פתוח לכל שבו כל מי שמעוניין ופתוח לגישות שונות יוכל לבוא וללמוד. לבקש רשות להגיע מפספס את העניין לחלוטין, כמו גם צפייה מהצד. גם אם מעולם לא השתתפת בשיעור א"ל יחיד, עדיין מטרת המפגש שתשתתף, זו אינה תכנית טלויזיה.

gafni

New member
כמו תמיד מתמקדים בסעפת היניקה

ושוכחים את סעפת הפליטה. בשביל זה אני כאן - כדי להזכיר.

WaveGal

New member
גם אתה ברוטוס?

גפני תיזהר CSSD מאחוריך! (או לפניך (לא יודע מה יותר גרוע))

matm

New member
לא מוזר- שונה, שונה.

דרך אגב באימונים הוא דווקא...

gafni

New member
תזהר מיכה שהפורום לא יגרום לך

לרשום המחאה שבסטיקי הנדס תתקשה לפרוע...

למעלה