אימון על חזה

שתלי סיליקון !!!

סוד גלוי הוא שבודיבילדרים מקצועיים בעלי "בעיות גנטיות" כמו חזה קטן או טרפזים "בעיתיים" עוברים השתלות סיליקון כדי לתקן עיוותים גנטיים בדיוק כמו השתלות חזה אצל נשים.בלי שמות אבל כמה בודיבילדרים מפורסמים הם בעלי שתלי סיליקון. ניתוחים נפוצים : השתלות חזה,השתלות שריר התאומים והשתלות טרפזים.

עטרה ב ט

New member
זה כל כך מכוער שזה ממש דוחה

לא היתי נוגעת בו עם מקל. בנים תתאפסו על עצמכם !

fcfighter

New member
אימון על חזה

התווכחתי עם איזה אחד שאפשר לשנות צורה של חזה, האם זה נכון?

david121

New member
אני יגיד לך למה

יש אנשים שיש להם חזה שהוא פחות גדול מלאנשים אחרים לא מבחינת השטח חתך אלא מבחינת השטח שהוא תופס בגוף.הנה שתי תמונות הראשונה הוא אם חזה קטן והשניה עם חזה גדול האם אפשר להפוך את החזה הקטן שיהיה כמו הגדול ? סתכלו על התמונה התחתונה האם אפשר להרחיב את החזה כדי שיגיע לקו השחור שמתחתיו ?

david121

New member
התבלבלתי

בתחתונה חזה קטן בעליונה גדול האם אפשר להרחיב את החזה בתחתונה כדי שיגיע לקוים השחורים ?

אבי חי

New member
יש לי שאלה לגבי חזה

איך אפשר לדעת האם מדובר בחזה שומני או חזה שרירי? יש דרך לבדוק?

Nut420

New member
זה פשוט מאד:

תכווץ את החזה, תעשה שריר ותיגע- עם זה רך זה שומן עם זה קשה זה שריר

אבי חי

New member
איך נפתרים מהשומן שם?

זה מוזר. בדקתי על עצמי ואם אני מכווץ את החזה מורגש שריר. אבל אם אני סתם נוגע זה רך כמו שומן. הגיוני?

Nut420

New member
תגובה

כשאתה מכווץ את השריר, הוא לא רך בכלל ? עם כך אז זה כנראה לא שומן

אבי חי

New member
שריר צריך להיות רך קצת?

לא הבנתי אותך הפעם. כשאני מכווץ שריר אז הוא מורגש אבל לדעתי יש חלק שהוא רך מאוד.

sowhatt

New member
ה-צ-ע-ה אולי זה יעזור

תעשה שריר ותנסה למשוך את ה"שומן" בחזה... הבנת למה אני מתכוון? כאילו לתפוס את העור ולמשוך. אני חושב שזה אולי יעזור. ככה זה לפחות אצלי. אם אתה לא ממש מצליח לתפוס "בשר" והעור ככה מתוח אז אני חושב שהרוב שריר, אבל אם בעת שריר אתה מצליח לתפוס הרבה "בשר" אז כנראה שזה שומן. אני לא בטוח אבל תנסה ותגיד מה קורה.

אבי חי

New member
מצליח לתפוס מעט מאוד

לדעתי יש לי קצת שומן באזור הפטמות בעיקר. השאר בשר. איך נפתרים מהשומן הזה? מה שמפליא אותי שיש לי שרירי חזה מפותחים יחסית לגילי למרות שאני לא מרים משקולות אלא פשוט מרבה לעשות כפיפות מרפקים, לשחות ולעשות אירובי גם. האם זה גם גנטיקה?

fcfighter

New member
אפשר לשרוף שומן תת-עורי

תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני בטוח כמעט במאה אחוזים שכשמחטבים שורפים שומן תת-עורי

אבי חי

New member
לפי התמונות שלך

החזה שלי במראה שלו יותר דומה לתמונה הראשונה. זה נורמלי? כמובן שלא כזה ענק ורחב.

david121

New member
גנטיקה

הרי ידוע שאי אפשר לשנות צורה בסיסית של שריר אפשר להגדיל אותו אבל לא לשנות לו את הצורה (לכל אותם מתאמני עיצוב למיניהם...צאו מזה). בכל אופן כל אחד נולד עם צורה מסויימת לחזה למשל יש אנשים שהפלג גוף עליון שלהם (מהפופיק ועד הגרון) מתחלק חצי חצי עם החזה והבטן יענו חזה מאוד רחב וגדול שתופס חצי מהפלג גוף עליון לעומת זאת יש אחרים שלהם יש חזה מאוד קטן שלא תופס הרבה מקום אפשר להגדיל אותו ולעבות אותו אבל מבחינת שטח הוא לא יתפוס הרבה יותר אלא רק יהיה יותר נפוח ועבה.יש מתאמנים חכמים שיש להם חזה עבה וקטן אז הם מנפחים אותו הרבה ולא מנפחים יותר מידי את הגב כי אז זה נראה גרוע כי הגב מאוד גדול והחזה קטן לעומת זאת יש כאלו שיש להם יותר מזל בגנטיקה ולהם יש חזה רחב. להמחיש לך מה ההבדלים הנה שרטוט קטן של סוגי חזה

למעלה