אימון לשיפור ריצה

Hosh17

New member
אימון לשיפור ריצה

היי לכולן.
אני בת 23, הכושר הגופני שלי זוועה, כמו של אישה בת 90. לפני חודשיים לא עברתי מבחני בר-אור (כושר גופני) בכניסה לבה״ד1) בקטע של ריצת ה2000 מטר, ועפתי משם. אפילו לא הצלחתי לסיים סיבוב של קילומטר אחד בזמן סביר.
אני יכולה לרוץ בערך דקה, ואני כבר מרגישה שאי אפשר יותר. הנשימה שלי נהיית בעייתית, הראש מסתובב והגוף כמו משקולת עומד לקרוס. מבחינה בריאותית אני בסדר, רק מעשנת המון. שוקלת 50, גובה 1.55.
אשמח לקבל מכן איזושהי המלצה לתכנית ספורט על מנת לשפר את יכולת הריצה שלי. שוב, להגיד לי בתור התחלה לרוץ 2 קילומטר זה לא ריאלי. תודה מראש!

oggi2

New member
או קיי

קבלי- תרוצי יותר לאט ממה שרצת, תלכי חלק מהדרך- בהתחלה, לא יודעת איך התחלת- אם במהירות גבוהה מדי בשבילך, אבל תתחילי לאט יותר.
ולפני זה, או תוך כדי- תפסיקי או שתמעיטי בסיגריות..מודה ומתוודה שעד גילך בערך גם אני עישנתי (וסגרתי שמונה שנות עישון...רחמנא ליצלן), אבל הכושר שלי היה יחסית בסדר- בעיקר הליכות, כשהספקתי לעשן לגמרי- עולם אחר.
יש כמה תכניות שרצות פה מה שנקרא- מהספה ל 5 ק', זה יתאים לך?
בהצלחה!

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

קיבלת תשובות מצויינות ואני מצטרפת להמלצות, גם לגבי העישון (מה לעשות, זה משפיע מאוד) וגם לגבי התכנית שהמליצו לך שעבדה עבור רבות מהפורום כאן.

העקרון המנחה: שילוב של הליכה וריצה לסרוגין, כאשר לאט לאט הריצה הולכת ומתארכת על חשבון ההליכה.

בהצלחה

susieada

New member
בהצלחה! לקחת יוזמה לפנות לכאן..

זה הצעד הראשון לחולל שינוי אצלך!
קיבלת המלצות טובות, ענייניות.
עכשיו תלכי קדימה לשאר החיים שלך, בבריאות ושמחה!
ברוכה הבאה!

גברת ע

New member
היי ושבוע טוב.

תעברי על חלק מההודעות פה של בנות, כאלו שעשו את המירוץ ביום שישי האחרון, וגם כאלו שלא.
לא מעט מאיתנו התחיל במקום שאת נמצאת בו היום ואפילו מקום יותר גרוע.
אם לפני שנה או אפילו לפני חצי שנה היית אומרת לי שהיום אני אהיה מסוגלת לרוץ 10 ק"מ ברציפות, לא רק שהייתי מתגלגלת מצחוק על הרצפה אלא הייתי דואגת שיאשפזו אותך באברבנאל במחלקה הסגורה, אבל לאט לאט עם עבודה וגם שבירה לפעמים, הצלחתי ואין שום סיבה שגם את תצליחי, עובדה שאת פה.
ממליצה ללך כמו שכתבו לך לראות את התוכניות שצרפו לך קישור
גם לאיילות יש תוכנית שנעזרתי בו בזמנים מסויימים
http://www.ayalot.com/?p=344
ופשוט תעשי את זה, לאט, ותקשיבי לגוף שלך ותראי איך לאט לאט את מתחזקת ויכולה יותר ויותר .

בהצלחה ושיהיה שבוע מקסים

למעלה