אימון ליזר/שיווקי

אימון ליזר/שיווקי

לאלו שהתנסו באימון ליזר שוווקי אימון ממוקד על מנת לגעת בלקוח שירצה להמשיך להתאמן,כפי הנראה הוא צריך לצאת עם משהו
אשמח לטיפים מכיוון שבקרוב מציעה אימון ללא תשלום תמורת פרסום

Optimistic Girl

New member
מה זה אימון לייזר שיווקי?

נשמע מעניין...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון לייזר

הוא אימון קצר בין 10-20 דקות שעוסק בתחום צר וממוקד בחיי המתאמן. תפקידו לגעת בנושא זה ולהביא את המתאמן להתבוננות חדשה ולעיתים ליכולת להתחיל פעולה בנושא.
כאשר עושים פגישת היכרות לאימון, ניתן להקדיש חלק מהפגישה לאימון כזה כדי לתת למתאמן את התחושה אין נראה אימון.

Optimistic Girl

New member
תודה !!!

בעצם אימון לייזר מתבצע רק בפגישת הכרות
ואז בפגישות הבאות יש אימון רגיל?

ענבל כהן חמו

מנהל
מתי להשתמש באימון לייזר

אימון לייזר זה כלי. אפשר להשתמש בו בכל מיני מצבים - פגישת הכרות, בהדגמה, באימון שמתבצע בקבוצה.
לא חייבים לעשות אימון לייזר בפגישת ההכרות, זו אפשרות אחת מיני רבות.

תחום צר וממוקד

אשמח לדוגמא תחום צר וממוקד ,ומה עושים שבכל זאת בפגישה כזאת המתאמן מתפזר ויש כאלו שכל הזמן צריך לאסוף ולמקד

ענבל כהן חמו

מנהל
מה זו פגישה כזו?

האם את מתכוונת לפגישת הכרות?
כפי שאמרתי, לא תמיד אימון לייזר מתאים לפגישת הכרות. תפקיד פגישת ההכרות בעיני הוא לאפשר הכרות עם עולם האימון, אבל גם לבסס את האמון ואת התחושה של האדם שהוא בא למקום הנכון, לפגוש את המאמן שמתאים לו, למקום שבו ימצא הקשבה מתאימה.
לעיתים חשוב למתאמן לספר היכן הוא נמצא ורקע על הנושא שמביא אותו, והוא לא פנוי לאימון לייזר על נושא ממוקד. במקרה כזה אנחנו משוחחים על הנושא ועל הדרכים בהם אימון יכול לסייע בכזה נושא - ולעיתים אני ממליצה לפנות לכיוון אחר שאינו אימון.

אני מכירה הגדרה שונה

כאשר מתכוונים לאימון לייזר - אימון של פגישה אחת ויחידה באורך של בערך 4 שעות.
מעולם לא עשיתי את זה כי אני אוהבת את ההדרגתיות של התקדמות משבוע לשבוע.
במקרים המעטים שבהם אדם מגיע אלי לפגישה אחת או שתיים בלבד, וזה מוגדר ככה מראש - אני עושה מעט מאוד היכרות (חבל על הזמן) ואנחנו מנסים להתמקד בנושא צר ופרקטי אחד שאותו אפשר לפרוש, להבין מה לא עובד שם (ניהול זמן, שווק) ולתת כוונים פרקטיים לשיפור. זה לא שאני אומרת מה לעשות אלא אנחנו חושבים יחד בצורה ממוקדת.
זה יכול להיות מאוד יעיל.
בכווני עבודה רגשיים אפשר לקחת פגישה אחת בלבד ולבדוק נושא רגשי, למצוא שם קצה חוט שהאדם יכול להמשיך לעבוד איתו בעצמו.

Yin

New member
העלת שני נושאים שונים

1. אימון לייזר.
האימון הרישמי המוצלח, הקצר ביותר, שעשיתי ערך 10 דק'. עסקנו בבהירות.
פגישה של שעה עד ארבע שעות אינה פגישת לייזר.

2. איך לאפשר ללקוח לרצות להמשיך להתאמן.
זה עניין של מיומנויות מכירה שעיקרן לתת ערך באחר בפרק זמן קצר ככל האפשר.

שני הנושאים יכולים להיות קשורים, אך לא בהכרח.

למעלה