אימון כל יום ?

osher152

New member
אימון כל יום ?

שלום , אני רץ כל יום ריצה של 1800 מטר בערך ולאחר מכן אני עושה שכיבות שמיכה ,מתח , בטן , יד אחורית , יד קדמית ובקיצור כל מה שאפשרי , מכיוון שאני את האימון עושה בחוץ ומתאמן במכשירים שקיימים בגינת כושר.
השאלה שלי אם זה טוב לעשות כל יום ?
ועד לפני שבוע הייתי עושה ריצה של 3 קילומטר , אבל מישהו המליץ לי לצמצם את המרחק בכדי שישאר לי כוח ואנרגיה לאימון כוח, ולכן הורדתי ל-1800 מטר.
האם זה מעשה נכון?
והתחלתי לאכול הרבה בכדי לעזור לגוף להתפתח (בעיקר טונה , ביצים , פסטה שאמרו לי שזה טוב , גבינות ועוד דברים שעוזרים לגוף להתפתח)
האם גם זה צעד נכון?

תודה.

goodshape

New member
תשובה לשאלתך

במשך כמה זמן כבר אתה עושה זאת?אם אתה רוצה להעלות מסת שריר,אתה חייב לעבוד כנגד גירוי של משקולות ולהעלות את המשקל בכל פעם שאתה מסוגל לעשות יותר מ8-10 חזרות ב3 סטים,אם אינך עובד,כפי שאתה מציין,עם משקולות,אתה יכול להמשיך בתרגילים יום יום,אין בעיה,לדעתי,בצורת אימון שכזו לרוץ בכל יום 3 ק"מ ואפילו יותר,לגביי התזונה,תזונה עשירה בחלבונים חשובה כאשר רוצים להעלות מסת שריר,אבל כרגע היכולת שלך להעלות מסת שריר מוגבלת בגלל צורת האימון.תארגן לך תיק עם פלטות בתוכו ותעשה איתו את המתח ואת שכיבות השמיכה,ותתחיל לעבוד גם על הרגליים,דרך סקווטים ,מכרעים וכד

למעלה