אימון יום שבת בנשר

Lance_Armstrong

New member
אימון יום שבת בנשר

היה כיף! פרש מי שהלך ולא רצה להתאמן. כמו מיקי כץ!!!
(משמש דוגמא טובה מאוד לטריאתלטים!
) היה אימון ממש שווה!!! אבל גשם ממש חזק!!! ממש גשם אירופי כזה... טיפות קרות, גדולות וכואבת. שום דבר לא עצר את הרכבת שהמשיכה לרכב בלי עצירות (חוץ מהעצירה של סיום איטרול העליות שירד גשם ממש חזק והיה ממש מסוכן לרכב וכל הרוכבים נכנסו תחת תחנת אוטובוס אחד חוץ ממני ומעוד אחד שהייתה לנו תחנה שלמה רק בשילנו
חחח... לא היו נפילות עד כמה שאני יודע... רכבנו ממש בזהירות, אך במהירות יפה... היו 2 קבוצות של רוכבים בהפרש של דקה או שתיים... אני בהתחלה הייתי בקבוצה הראשונה ואז ירדתי והייתי בין 2 הקבוצות... (שיפור חבר´ה... בדר"כ אני בקבוצה עם עצמי מאחורה מאחורה מאחורה) אחרי האימון אופניים היה לי הכבוד לעשות אימון ריצה עם נועה דויטש. גשם בריצה ירד לנו גשם (אומנם לא כמו באופניים אבל היה קצת גשם). עכשיו ערב (ישנתי עד עכשיו) ואני חולה מאוד
. כואב לי הגרון, חזה וברגע שאני משתעל או משהו כואבת לי גם הבטן... אני בקושי יכול לאכול ולשתות... כואב לי לבלוע דברים. ברגע שיש לי אפצ´י אני נופל לריצפה מכאבים!
תגידו לי דבר... האם יכול להיות שנתפס השריר של החזה ועקב כך כואב לי החזה כ"כ? כי חום אין לי בכלל, אז לא יכול להיות שזו צננת... אבל עשיתי אמבטיה עם מים חמימים ונעימים ושריר אמור להסתדר במצב כזה... אז מה הולך?
מה עם התמונות והתוצאות של סדום? אני מת לראות
. רציתי לבוא, אבל האימון הזה עניין אותי (בגלל הגשם, ובגלל הריצה שהייתה ישר אחרי האופניים). תודה לכל מי שבא לרכב היום בנשר. פעם ראשונה שנהנתי כ"כ מהחברה הטובה שהייתה שם! היה ממש כיף! אף פעם לא היה לי אימון כזה כיף! כולם דיברו, כולם חברים של כולם, כולם רכבו רוב הדרך כקבוצה אחת וגם היה עידוד ופירגון כל הדרך! ממש נהנתי!
תודה לכוווווווווולם... ניר ועומר, אתם חייבים פעם אחת לבוא לראות את האימונים שלנו בנשר... כל אימון זה כמו תחרות!
שבוע טוב לכולם!!!

בקשר לבריאותך...../images/Emo68.gif

כן, גם אני מתעטשת כל כמה דקות כתוצאה מהאימון היום אבל, היה שווה. בקשר לחזה, באמת יכול להיות שחטפת מכת קור בחזה כתוצאה מהרוח ( המכה בדיוק באזור החזה ברכיבה) והרטיבות. הייתי מיעצת לך לשים בקבוק חימום על החזה או לחילופין להצמד לאיזה תנור ולחמם את החזה טוב טוב על מנת שתרגיש טוב יותר. חוץ מזה, תרגיש טוב !!!

zinger d 1

New member
אתה הגדול מכולם!!!!!!!!

איתי, כל הכבוד אני מוריד את הכובע בפניך כי מייקי כץ רק יודע ליכתוב על זה שהוא ירכב בגשם אבל ניראה בורח באוטו מחומם עם דורון מאיר!! ושוב כל הכבוד

gil kurtz

New member
גשם

האמת-אני מבין את מייקי. אני אפילו לא יצאתי מהשמיכה. לעומת זאת ביום ו במזג אויר מקסים יצאתי גם יצאתי. ודודו?

Lance_Armstrong

New member
על אופניים רוכבים בכל מצב! זה כלל!

תפתח את סעיף #9854 שנמצא בעמ´ 999 בספר של UCI ותראה!
. סתם... אבל קח לדוגמא את לאנס ארמטרונג (האחד והיחיד) שהוא רכב בזמן שהוא היה חולה סרטן והייתה לו ביצה אחת בגודל של פיל וכל הדרך הוא רכב בעמידה! (אז כמה שסובלים, עדיין אפשר לרכב!) ותראה את התחרויות בצרפת למשל... יורד להם גשם חזק בחלק מהשלבים... למשל בTeam time trail שהיה... אז אומנם אנחנו לא סוסים עד כדי כך אבל לפחות ניסיון מכל דבר צריך להיות לנו... אז זה אימוני גשם, אימוני TT, אימוני team time trail שזה פשוט אינטרול בקבוצה אחת, ויש אימוני עליות, ויש נפח, ויש מישור... אז צריך גם ניסיון עם הגשם!!! אני לא רוצה לשמוע שלא יצאתה לרכב בגשם פעם הבאה! האם זה מובן?!
דר"א, עכשיו ניקיתי את האופניים שלי אחרי הגשם החזק הזה שהיה אתמול ועשה את האופניים שלי מכוסות בבוץ!

החכמה זה לדעת מתי לוותר!!

זה מגיע עם הגיל. צריך להסתכל קדמה ולא לפגוע בכשירות לארועים חשובים. הערה לLT דן!! רוכב לבד, מעבר לקו הירוק בעליה לבית אריה בלי קסדה??

cobra_1

New member
איתי כל הכבוד לך ../images/Emo24.gif

אתה כל פעם מפתיע אותי מחדש...יש לך את זה , תתמיד !

Lance_Armstrong

New member
אויש קובי, אני מסמיק ../images/Emo9.gif

מתי נרכב שוב?!
אתה בא לדואתלון??? מישהו יכול לתת לי פרטים על הדואתלון? יום, מרחק וכל מה שניתן (האם אני בכלל יכול להתחרות בו?)

amosmor

New member
רכיבה בשבת

תגיד זה אתה שרכבת איתי ועם נועה את הקטע האחרון?????

Lance_Armstrong

New member
כן.. עם החליפה של יו אס פוסטל

והמעיל רוח של נייק והאופניי טרק הכחולות שכל גלגל בצבע אחר :) מי אתה?

amosmor

New member
פרטים לזיהוי

הייתי בלי מעיל השארתי אותו בתחנה ואח"כ עשיתי איתך את הקטע האחרון, עם האדום. חוץ מז חבל שלא הגיעו אתמול לאימון של שלום בראשל"צ.

Lance_Armstrong

New member
אה!! :)

עכשיו אני מזהה!
איזה אימון היה לשלום אתמול?
אני אתמול עשיתי אימון לבד בפלמחים בשעה 15:00-16:30 בערך...

amosmor

New member
אימון יום ג´

ביום שלישי בסופר לנד תירגלנו סיבובים. זה היסטוריה מאז היה עוד אימון ברביעי בחוצה, יום ו´ אשדוד ויום שבת נשר. החיים לא קלים אחי......

קטן

New member
ותודה לזינגר דוד המבריזן../images/Emo90.gif

אשר בגללו נאלצתי לרכב לבדי בעליות רנתיס

למעלה