Lance_Armstrong
New member
אימון יום שבת בנשר
היה כיף! פרש מי שהלך ולא רצה להתאמן. כמו מיקי כץ!!!
(משמש דוגמא טובה מאוד לטריאתלטים!
) היה אימון ממש שווה!!! אבל גשם ממש חזק!!! ממש גשם אירופי כזה... טיפות קרות, גדולות וכואבת. שום דבר לא עצר את הרכבת שהמשיכה לרכב בלי עצירות (חוץ מהעצירה של סיום איטרול העליות שירד גשם ממש חזק והיה ממש מסוכן לרכב וכל הרוכבים נכנסו תחת תחנת אוטובוס אחד חוץ ממני ומעוד אחד שהייתה לנו תחנה שלמה רק בשילנו
חחח... לא היו נפילות עד כמה שאני יודע... רכבנו ממש בזהירות, אך במהירות יפה... היו 2 קבוצות של רוכבים בהפרש של דקה או שתיים... אני בהתחלה הייתי בקבוצה הראשונה ואז ירדתי והייתי בין 2 הקבוצות... (שיפור חבר´ה... בדר"כ אני בקבוצה עם עצמי מאחורה מאחורה מאחורה) אחרי האימון אופניים היה לי הכבוד לעשות אימון ריצה עם נועה דויטש. גשם בריצה ירד לנו גשם (אומנם לא כמו באופניים אבל היה קצת גשם). עכשיו ערב (ישנתי עד עכשיו) ואני חולה מאוד
. כואב לי הגרון, חזה וברגע שאני משתעל או משהו כואבת לי גם הבטן... אני בקושי יכול לאכול ולשתות... כואב לי לבלוע דברים. ברגע שיש לי אפצ´י אני נופל לריצפה מכאבים!
תגידו לי דבר... האם יכול להיות שנתפס השריר של החזה ועקב כך כואב לי החזה כ"כ? כי חום אין לי בכלל, אז לא יכול להיות שזו צננת... אבל עשיתי אמבטיה עם מים חמימים ונעימים ושריר אמור להסתדר במצב כזה... אז מה הולך?
מה עם התמונות והתוצאות של סדום? אני מת לראות
. רציתי לבוא, אבל האימון הזה עניין אותי (בגלל הגשם, ובגלל הריצה שהייתה ישר אחרי האופניים). תודה לכל מי שבא לרכב היום בנשר. פעם ראשונה שנהנתי כ"כ מהחברה הטובה שהייתה שם! היה ממש כיף! אף פעם לא היה לי אימון כזה כיף! כולם דיברו, כולם חברים של כולם, כולם רכבו רוב הדרך כקבוצה אחת וגם היה עידוד ופירגון כל הדרך! ממש נהנתי!
תודה לכוווווווווולם... ניר ועומר, אתם חייבים פעם אחת לבוא לראות את האימונים שלנו בנשר... כל אימון זה כמו תחרות!
שבוע טוב לכולם!!!
היה כיף! פרש מי שהלך ולא רצה להתאמן. כמו מיקי כץ!!!