אימון טוב?

Marshmell

New member
אימון טוב?

מחר אני מתכנן לבצע אימון איכות בשיטת הפירמידה, אשמח אם תנו עצות לייעול..
זה הולך ככה: 2 ק"מ ריצה קלה, ואז 4 ק"מ מהר, 2 לאט, 6 מהר, 3 לאט, 8 מהר, 4 לאט, 6 מהר, 3 לאט, 4 מהר, 2 לאט.
כרגע אני מכוון לחצי מרתון, עדיין מתלבט אם להירשם לירושלים או לא..
זה אימון שכבר ביצעתי אותו בעבר וששמעתי אותו ממאמן מוסמך, ומאוד אהבתי! מה אומרים?

abaresh

New member
תגובה

היי,
&nbsp
לא ברור לי בדיוק איזו תגובה אתה מחפש....
אימון "פרמידה" הוא אימון ידוע, מוכר ונפוץ אבל לכל אימון יש יעוד והוא חלק מתוכנית.
האימון שהצגת יכול להיות אימון מצויין או אימון פחות טוב אבל בלי להציג את המטרה, התוכנית הכללית, התוכנית השבועית ומידע עליך אני בספק שמישהו יוכל לתת תשובה מקצועית לגבי אימון ספציפי.
&nbsp

foggy1

New member
כמה הערות

1. לאימון בודד אף פעם אין משהו מיוחדת לטובה, השפעה לרעה כן יכולה להיות
2. אין משמעות למושג "מהר" צריך הלגדיר עצימות לדוגמא קצב חצי מרתון / 10 שניות יותר מהר מקצב 10 וכד'
3. אם אני צריך להעריך לפי זמן העבודה ביחס למנוחה מדובר על ריצה בקצב מרוץ 5 עד 10 ק"מ וזה סוג אימון שהוא פחות רלוונטי לרצים שאינם ברמה גבוהה (אני לא יודע מה הרמה שלך, כמובן) בהכנה לחצי מרתון
4. אין שום קשר בין האימון הזה לגבי היכולת להשתתף או לא בחצי מרתון, מספר הק"מ השבועיים והריצה הארוכה הרבה יותר רלוונטים
&nbsp
חנן, גם מוסמך

&nbsp

foggy1

New member
השפעה לרעה במקרה ונפצעת

אם פלוני יקום בבוקר ויצא לעשות אימון של 10*200 אולאאוט ויסיים עם פציעה או סתם שרירים תפוסים שימנעו ממנו להתאמן במשך השבוע לאימון בודד יש השפעה שלילית.
&nbsp

Marshmell

New member
מה זאת אומרת "בודד"?

כשאתה אומר "בודד", אתה מתכוון לבודד מסוגו, או בודד בכללי?
אני רץ בשגרה..

TvrSp12

New member
כלומר שאי אפשר לחוות דעה על התכנית שלך לפי אימון אחד מתוכה

למעלה