אימון ושאלה

gwenskai

New member
אימון ושאלה

המאמנת שלי מקסימה אבל היא לא עונה לי על טלפונים למרות שאמרה שתענה מסננת אותי! זה גורם לי להרגיש מאד לא נעים מה לעשות? תודה

דברי איתה על זה

זה אמור להיות ברור ביניכן, מה קורה עם טלפונים. יכול להיות שהיא לא יכולה לענות, כי את מתקשרת בזמן שהיא בפגישות. האם היא חוזרת אלייך אח"כ? האם היא יכולה להגדיר לך באיזה זמן את יכולה להתקשר אליה והיא תענה? האם כשהיא עונה אתן מדברות הרבה זמן? אם היא מאמנת מתחילה, יתכן שהיא עוד לא הגדירה לעצמה את הגבולות שלה. אמרה לך שתענה לך, אבל בעצם מבינה שזה יותר מדי בשבילה. אז כדאי שתגדירו. וגם את יכולה לשתף אותה איך את מרגישה. יכול להיות שהיא הבטיחה לך משהו שהיא לא יכולה לעמוד בו. ואז תדברו על התחושה שלך ותיצרו סידור אחר. בהצלחה

כל דבר הוא חלק מהעסק

שלום לך
, לפעמים יש לנו תחושה שמשהו כזה הוא איזה משהו חיצוני שמפריע לתהליך העיקרי. אבל זה יכול להיות חלק לא פחות תורם מכל חלק אחר. יתכן שזה מין פרט קטן שקרה, ויתכן - אולי אפילו סביר - שזה משהו שהוא גם מוכר מתחומים אחרים בחיינו. ואז פתרון של זה יכול להיות משמעותי בעוד תחומים. חוץ מזה שענבל ורונן נתנו לך כווני חשיבה טובים. בהצלחה

bridges

New member
מה שקורה והסיפור שלך לגבי מה שקורה

שלום רב לך, אני רק רוצה להוסיף על מה שקודמיי כתבו. דבר ראשון המאמנת היא מקסימה ואני מבין שהיא עוזרת לך, אז אני מאמין שאת/ה רוצה להמשיך לעבוד איתה. שימי לב שיש פה משהו שקורה במציאות: "התקשרת למאמנת והיא לא עונה לטלפון שלך" ויש פה מה שאת מספרת: "היא מסננת אותי". איך את יודעת שהיא מסננת אותך? אולי יש אפשרויות אחרות? האם זה מוכר לך ממקומות אחרים שבהם משהו קורה ואז את מספרת סיפור שלמעשה "מקלקל" לך? אני מזמין אותך לדבר על השאלות האלה עם המאמנת שלך. בהצלחה, רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פרשנות אישית

יקירה, הרבה מאוד פעמים אנו מייחסים משמעות אישית לפעולות של אחרים - למשל: הפקיד בבנק "שונא" אותי - רוב הסיכוי שהפקיד בבנק עם פרצוף חמוץ כי הוא רב עם אשתו/הבוס בדיוק צעק עליו/מישהו חתך אותו בדרך לעבודה/.... את מבינה את הכיוון. אין לזה שום קשר לאדם שאיתרע מזלו להיות בתור באותו רגע. האם יתכן שגם עם המאמנת שלך זה כך? האם יתכן שהיא לא זמינה בחלק מהזמן וזה לא קשור אלייך (היא בפגישה עם לקוח אחר/היא באסיפת הורים/היא הלכה להצגה....)? מצד שני - האם את מתקשרת אליה הרבה? אולי את מתקשרת באופן כזה שזה מעמיס עליה? גם אני זמינה ללקוחות שלי, אבל אם מישהו יתקשר יותר מפעם באותו שבוע זה יהיה לא רגיל. בכל מקרה, עלייך לשתף אותה בתחושה שלך שהיא לא זמינה עבורך ואולי מסננת אותך, ולהבין מה קורה. אני בטוחה שתהיה לך למידה גדולה מזה.

למעלה