אימון היום - מי מגיע? אני שם מ-1800
כ כ לוין New member 24/8/04 #3 יכול להיות there is a situation in the litle one ודרך אגב, יש שיא מסלול חדש: 0:42.02 ד'
כRובי New member 24/8/04 #4 וואלה? לא ידעתי שיש שיא להקפה המלאה (אותה עושים רק באור יום) של מי השיא החדש? שלך? סחתיין... של מי היה הקודם וכמה?
וואלה? לא ידעתי שיש שיא להקפה המלאה (אותה עושים רק באור יום) של מי השיא החדש? שלך? סחתיין... של מי היה הקודם וכמה?
ש שחרלרט New member 24/8/04 #10 לא רישמי, כמובן אבל שפיצר קבע עם ה- RM זמן של 43.5 ש' (לא זוכר כמה מאיות...) לוין מהמחשב של שחר לרט
R ransnow New member 24/8/04 #8 ../images/Emo88.gif משהו מגיע מחר לאימון לפניי או אחריי אסיפת העמותה1#? אם אצליח להתארגן ולהגיע עם הSM - משהו רוצה להגיע ולרכב קודם?
../images/Emo88.gif משהו מגיע מחר לאימון לפניי או אחריי אסיפת העמותה1#? אם אצליח להתארגן ולהגיע עם הSM - משהו רוצה להגיע ולרכב קודם?
ה הרושמת New member 24/8/04 #9 יש מצב מאוד סביר שאני יגיע לפני הישיבה לתת קצת בגז, אבל אז תהיו חייבים לסבול את הבושם שלאחר הרכיבה + =
יש מצב מאוד סביר שאני יגיע לפני הישיבה לתת קצת בגז, אבל אז תהיו חייבים לסבול את הבושם שלאחר הרכיבה + =
T *Trinity* New member 25/8/04 #15 תגידי, הכל בסדר איתך?? הוא שאל מי מתכוון לרכב לפני או אחרי הפגישה. עניתי "אחרי". ברור?