אימון דרך האינטרנט

roman design

New member
אימון דרך האינטרנט

שלום
מה אתם אומרים על אימון דרך האינטרנט ושיחות סקייפ.
למישהו יש ניסיון עם זה?
כרגע ההצעות לאימון אישי הוא בין 300ל 500שח.
אני מחפש חלופה יותר זולה.

וגם שאלה שתעצבן, למה זה עולה כול כך הרבה כסף?

אימון דרך האינטרנט

הי,
לי יש ניסיון באימון בסקייפ טרנס אטלנטי, ארה"ב.
זה אמצעי מצוין כשמתחברים למדיה.
נכון לעשות זאת במקרים שיש עניין טכני ולא נכון לעשות זאת רק במטרה להוזיל מחיר.

לגבי השאלה למה זה עולה כל כך הרבה כסף:
1. 300- 500 ש"ח זה לא כל כך הרבה כסף. יותר נכון לשאול למי ועבור מה.
2. יש אנשים שמקבלים המון ערך מאימון. ערך שלא יסולא בפז. ערך ששום סכום שבעולם לא יכול להשתוות לו.
אפשר לומר שכל עוד הערך המתקבל מהאימון גדול ממה ששולם בעבורו, זה ממש מצוין.
3. אם הערך שאתה מייחס לאימון לא שווה 300-500 ש"ח אזי המלצתי היא שתוותר על האימון. כי זה לא באמת חשוב לך. סרט עולה פחות ולעיתים הוא יותר משעשע.

אימון דרך האינטרנט

היי רומן,

לגבי שאלתך הראשונה - אני לא נוקט בסוג זה של אימון. אני חושב שלפגישות אימון פיזיות יש ערך מוסף שאינו יכול להתקיים בסקייפ.
לגבי שאלתך השנייה, היא אינה מעצבנת ומובנת.
פגישות אימון יכולות לנוע בטווח מחירים רחב, תלוי במאמן ובניסיון שלו. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא : "כמה אתה מוכן לשלם
עבור האושר שלך? עבור הידיעה שתקום כל בוקר עם חיוך ותרגיש אותנטי ושלם?"
בפגישות אימון נכונות וטובות ניתן להשיג פריצות דרך משמעותיות בחיים שיחסכו לך הרבה כאב ואף כסף.

שיהיה בהצלחה,
מני

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון בסקייפ

שלום רומן,
אימון דרך הסקייפ די דומה מבחינתי לאימון פנים אל פנים. בארץ אנשים מעדיפים להגיע לפגישה פנים אל פנים, בעיקר כי זה אפשרי, ויש בזה משהו נעים יותר. יש לי לקוחות מדרום הארץ, שעבורם לא מעשי להגיע למרכז והם מוצאים שנוח מאוד להתאמן בסקייפ. יש לי לקוחה בחו"ל, שאנו נפגשות דרך הסקייפ באופן קבוע. זה אפקטיבי ועובד.
היתרון הגדול של הסקייפ הוא שהוא חוסך לך את הנסיעות והפקקים בדרך, ובמובן הזה חוסך לך זמן וכסף.
מבחינת עלות האימון, אין בדרך כלל הוזלה במחיר, מאחר והמאמן משקיע את אותו זמן ותשומת לב באימון סקייפ כמו באימון פנים אל פנים.

חלופה זולה לאימון יכולה להיות אימון אצל מאמן מתחיל או סטאז'ר. תוכל למצוא כאילו בשרשור הסטאז'רים שלנו.

ולשאלה למה זה עולה ככה -
צריך להבין שהמאמן לא מתעשר מאימון. עלות הלימודים לא זולה, ולאחר מכן יש להשקיע כסף וזמן בערוצי שיווק שונים. מאחר וכל מתאמן נשאר זמן קצר יחסית (3-4 חודשים, יחסית לטיפול פסיכולוגי בן שנתיים שלוש), יש להשקיע כל הזמן בפרסום ובשיווק כדי לפגוש לקוחות חדשים.
אם מתחשבים בכך שהאימון הוא קצר מועד ומביא לתוצאות מאוד משמעותיות בדרך כלל, נוכל לומר שיש לו ROI - return on investment
גבוה יחסית להשקעות אחרות.

ommerl

New member
למה זה עולה מאות שקלים לאימון?

התשובה שלי מאוד פשוטה: כי זה נושא חשוב בחיים.
התמחור הוא ביחס למה שאתה מקבל. אושר, שלווה, מימוש עצמי- אלה דברים ששווים הרבה מאוד כסף.
&nbsp
יש מאמנים שלוקחים יותר מ- 1000 ש"ח לפגישה (בדרך כלל מאמנים עסקיים).
&nbsp
לגבי סקייפ- אני באופן אישי מאוד לא מתחבר לזה. ניסיתי והפסקתי.

Sharon Sabatov

New member
חלופה זמינה

שלום, נעים מאוד.
אני מאמנת אינטגרלית ישראלית שחיה בצ'ילה. אני מאמנת גם פנים מול פנים וגם אונליין.
כפי שכתבו לך, בהחלט באימון פנים מול פנים יש יתרונות, וזה נכון גם לאימון אונליין. כפי שצויין, בהחלט נחסך זמן וכסף של נסיעות...
אך, מעבר לכל זאת, מניסיוני, הכי חשוב כשאתה בוחר לך מאמן או כל מטפל אחר זה להתחבר אליו או אליה. להרגיש בנוח ולזרום עם מה שטוב לך.
אני אישית גובה אונליין 65 דולר (כ250 ש"ח) לפגישה אונליין (בסביבות שעה).
שיהיה בהצלחה!

למעלה