אימון דרך האינטרנט

coach miriam

New member
אימון דרך האינטרנט

היום העברתי פגישת אימון ראשונה דרך האינטרנט. הייתי מאוד מתוחה לקראת הפגישה כי קל לי מאוד לקלוט אנשים ב"פנים מול פנים". באינטרנט זה נראה לי יותר מורכב.אני לא רואה את בת שיחי לא יודעת מתי היא מחייכת או שקועה במחשבות היא לא רואה אותי לא שומעת את גוון קולי . היא מדפיסה ואני צריכה לחכות בסבלנות עד שאראה מה היא כותבת ...לשים לב לקצב אחר.בקיצור החלטתי להתמקד בעבודה ושמתי את החששות בצד....כמו שאני תמיד אומרת ...מקסימום.... בסופו של דבר היה מאוד מוצלח . מבחינות מסויימות היה לזה אפילו יתרון . היכולת לשקף חזרה בדיוק את הנאמר . אני לוקה בהפרעה בשמיעה וכך יכולתי לשים לב לכל פרט בשיחה. שמתי לב לקצב שלה . הבחנתי שאני צריכה להיות "קשובה" באופן אחר אבל העבודה היא אותה עבודה. הסכמנו על פרוצדורות מראש. אייקונים שעזרו להעביר תחושות. אם עצרתי לרגע לחשוב ציינתי זאת שלא תחשוב שברחתי לה:) אני תוהה אם מי מכם עו בד דרך האינטרנט ומוכן לשתף ושיהיה לכולם יום נהדר:)

isaacm

New member
אני לא מאמן פנים אל פנים

לפחות לא עד היום. כל האימונים שלי נעשים טלפונית. ולמרות שאין לי נסיון בעבודה פנים אל פנים (כדי להשוות), ברור לי שיש הבדל משמעותי בין מצב שאני רואה את השחקן או השחקנית (מתאמנים בשפת המאמנים
) ובין אימון טלפוני. לדעתי זה צריך להיות מאד מעניין לאמן בכתיבה, כי אם בטלפון אני יכול לשמוע את הנשימה הקצב והטון, כל זה לא קיים בכתיבה. אז אני ממש סקרן לשמוע עוד מהתובנות שעלו לך באימון
. ואני מזדהה מאד עם הדברים שכתבת אף שאף פעם לא אימנתי בצ'ט (כאילו). איציק

mshaviv

New member
אני מאמן גם וגם וגם

אני מאמן בפגישות, טלפון וצ'אט. בצ'אט היו תוצאות מדהימות. כמו בכלל הכח שיש למילה הכתובה. את צודקת שיש כאן אינטראקציה והקשבה מסוג אחר. קצב התגובות, מחיקות וכתיבה מחדש, שהות כלשהי - אירועים שבהזדמנות אחרת הם חסרי משמעות. איני רואה טעם בהשוואה. אם את מרגישה שזה "עובד" ונכון עבורך אז לא רלוונטי מה יגידו האחרים. העיקר הוא האימון מאחל לך התחדשות ופריצות דרך מקסימות ו... מפתיעות
)

coach miriam

New member
לא חיפשתי להשוות

חיפשתי חוויות ומצאתי רציתי לחלק וסיקרן אותי לשמוע התרשמות של אנשים אחרים אז תודה לכותבים

ladybug4NLP

Active member
האם חשבת להעביר פגישת אימון דרך Skype?

או דרך כל תוכנת video chat אחרת? אולי לא בצורה מושלמת-אך בכל זאת אפשר לראות את בן/בת שיחך אני עושה עבודת (Emotional Freedom Therapy( EFT דרך האינטרנט (כשאין ברירה בעיקר בגלל מרחק) ודוקא עובד מצויין. ג'ודי אליאס NLP Maste Practitioner מנחה לחיים טובים יותר דמיון מודרך בשילוב NLP ו-EFT http://www.idan-hadli.co.il/madrich/dir_members.php?sub_id=151&navid=8 http://www.nlpplus.co.il/user.php?op=viewnew&id=78

coach miriam

New member
חשבתי על האפשרות הזו

אבל בינתיים בעקבות הניסיון היום, אפשר לומר שאני די מוקסמת מהאימון בכתב.

starit1

New member
מערכת לאימון אינטראקטיבי

היי מרים, אני רוצה לשתף אותך כי קיימת היום פלטפורמה לאימון אינטראקטיבי ואני הוסמכתי לאמן על המערכת הזו. אני מוצאת כי יש כוח רב באימון בכתב.. כפי שכתבת - יש זמן לשקף את הנאמר (נכתב) ,לחשוב על מה אתה רוצה לשאול /לומר למתאמן וגם למתאמן יש זמן התבוננות על מה שהוא כותב. אם תרצי לשמוע פרטים נוספים לגבי המערכת , אשמח לשתף אותך ואת כל מי שזה מעניין אותו. בברכה, אילנית בן אקסס מאמנת אישית הוויתית

coach miriam

New member
תודה אילנית

אני לא כל כך מבינה למה את קוראת מערכת ,בי"ס? קורס? מכון? אבל בואי שתפי, מענין לשמוע.

למעלה