אימון גיבור.

תומר88

New member
אימון גיבור.

איך מעריכים את מספר הכוחות שמספיקים כדי ללוות גיבור לתקיפת עמק נטוש? למשל-גיבור 2230 נקודות תקיפה מול - 11 חולדות, 9 עכבישים, 6 חזירי בר. מה הייתם שולחים לתקיפה כזו?

mike00

New member
תשובה..

יש לך סימולטור תקיפה,תעשה בדיקה כמה חיילים אתה צריך בשביל לנצח את החיות שיש בעמק הנטוש שאתה רוצה ותדע בוודאות. נקודות התקיפה של הגיבור הן לא מה שמשנות את הכוח של הגיבור אלא האחוזים שהוספת לכוח התקיפה שלו,שמוסיפות כוח לכל הצבא ששלחת ביחד עם הגיבור. אני מקווה שההסבר ברור,אני רגיל לשרת באנגלית וכל המושגים האלה בעברית לא מוכרים לי.

תומר88

New member
אה...

לא ידעתי שזה מוסיף כח לכל הצבא חוץ מלגיבור. מה שקרה זה שראיתי עמק עם 100 חולדות בערך, 60 עכבישים ו50 עטלפים, אז שלחתי תקיפה שהייתי בטוח שתוסיף לגיבור בערך 110 נקודות=2 שלבים, אבל אז הבנתי שאם אני שולח עוד צבא עם הגיבור אז הצבא הזה 'גונב' לגיבור את העבודה ואז הגיבור יקבל רק את הנקודות על החיות שהוא כביכול הרג. מכל זה נובע, שאם המטרה שלי היא לשלוח את הגיבור לסייר בכל העמקים באיזור שלי ולהרוויח כמה שיותר נקודות, אז אני צריך לשלוח אותו עם כמה שפחות צבא כדי שהוא יעשה כמה שיותר עבודה ויהרוג כמה שיותר חיות. מצד שני, צריך לשלוח מספיק חיות כדי שהגיבור לא ייפגע יותר מדי בתקיפה או חס וחלילה-ימות. אז איך מוצאים את הכמות הזו שהיא באמצע? בסימולטור קרב אי אפשר להכניס גיבור. איך עושים את החישובים האלה? או יותר נכון- איך מעריכים את כמות החיילים ששולחים עם גיבור לעמק של חיות בשביל מטרה כזו?

mike00

New member
יש לך טעות קלה...

110 יחידות שיש בעמק לא מוסיפות כוח תקיפה לגיבור או לחיילים שלך.. כל פעם שהגיבור,בעזרת הצבא כמובן,מחסל חיילים או חיות הוא צובר ניקוד שאותו תוכל לראות בבית הגיבור. כל פעם שהניקוד הזה מגיע ל-100% אתה מקבל 5 נקודות שבהן אתה יכול להשתמש כדי לחזק קריטריונים שונים של הגיבור. התקפה,הגנה,התאוששות של הגיבור וכו'.. כשאתה שולח את הגיבור עם חיילים הם לא "גונבים" לו את העבודה כי בלעדיהם קרוב לוודאי שלא היית מצליח לחסל את הצבא או החיות.. מה שבעצם קורה זה שאת כל החיילים שהרגת אתה מקבל כנקודות תקיפה שאותן אתה יכול לראות בטבלת הסטטיסטיקה,וכנקודות גיבור שעוזרות לך לשפר אותו.

תומר88

New member
את זה אני מבין.

אם הגיבור הרג 100 עטלפים שכל אחד מהם צורך יחידת יבול 1 לשעה, אז הגיבור קיבל 100%, והוא עובר לרמה הבאה ומקבל 5 נקודות שאני יכול לחלק איך שבא לי. מה שקרה לי זה שהרגתי עם 600 גרזנים וגיבור 200 חיות והוא קיבל ממש קצת נקודות. הייתי על 11% והתקיפה העלתה אותו רק ל50%. ומה שהסבירו לי זה שהגיבור לא מקבל את כל הנקודות של התקיפה אלא רק את אלה שהוא הרג. אם יש יותר חיילים חוץ מהגיבור, אז הוא הורג פחות חיות ויש לי פחות נקודות. אז אני רוצה לשלוח מספר מינימאלי של חיילים כך שהגיבור לא ימות, וככה הוא ירוויח כמה שיותר נקודות ל100% ולשלב הבא שלו. איך אפשר לדעת כמה חיילים לשלוח עם הגיבור? אין סימולטור שמערב גם את הגיבור. אולי אפשר איכשהו לדמות את הגיבור לחיילים בסימולטור. לא יודע איך, נגיד שגיבור עם התקפה 1500 שווה 10 אבירים טאוטונים (התקפה של אביר טאוטוני זה 150).. איך עושים את החישוב הזה?

The Farmer1

New member
מה שאמרו לך לא נכון

ולכן כל השאלה שלך כבר לא רלוונטית. הגיבור מקבל כל הנקודות בלי קשר לכמה חיילים שלחת איתו. הסיבה שהגיבור שלך עלה פחות הוא כנראה שהגיבור שלך לא בשלב 1 יותר. ככל שהגיבור יותר חזק הוא צריך יותר הריגות כדי לעלות שלב.

תומר88

New member
איזה באסה. הוא באמת בשלב 5... עכשיו הוא

בהחייאה לשלב 6. חשבתי שזה פשוט להעלות את הגיבור רמה. כנראה שלא כ"כ.

למעלה