אימון בתחום העסקי

ketrina

New member
אימון בתחום העסקי

שלום,
האם קיים אימון בתחום העסקי שנותן עצות איך להתקדם עם העסק ומביא את העסק להצלחה? דרוש ידע גם בתחום העסקי,לזהות הזדמנויות או לדעת כיצד ליצור אותן וכדו- האם קיים דבר כזה?
בתודה ושנה מצויינת!

תמיר1671

New member
אימון בתחום העסקי

שלום לך

אכן קיים אימון בתחום העסקי/קריירה שעוזר להביא את העסק ואת בעל העסק להצלחה וצמיחה.

בהצלחה!

תמיר

ordanco

New member
?!

זה לא אותו דבר,

מקובל שאימון קריירה מתייחס לקריירה כאדם שכיר,
אימון עסקי מתייחס לעסק עצמאי

שני דברים שונים לחלוטין

אורן

ketrina

New member
אפרט קצת יותר, אני יודעת בדיוק מה אני

רוצה, עם פירוט עד לקצה הפרט הכי קטן, פשוט אין לי מושג איך להוציא את זה לפועל.
אז החלטתי לפנות לאיש מקצוע רק שאני לא יודעת אם צריך מאמן אישי (אאם זה קשור בכלל) או יעוץ מקצועי.
תודה!

ordanco

New member
עוד צעד

שאלה מצוינת,
ממש מצוינת.

יחד עם זאת ללא פרטים נוספים לא ניתן לענות עליה,
אין לך מושג איך להוציא את זה לפועל מבחינה:
א. טכנית עסקית?
ב. נחישות ותעוזה?
ג. מבחינה כלכלית?
ד. התנהלות עקבית אפקטיבית?

היתרון בשאלות טובות שהתשובות שלהם יקדמו אותך עוד צעד.... :)

תמיר1671

New member
אימון לקריירה..

היי אורן,

אימון לקריירה יכול לכלול גם קריירה לאדם כשכיר וגם לאדם כבעל עסק,עצמאי

יכול להתייחס למצבים הבאים:
השבחת משרה קיים אצל שכירים באותו מקום עבודה (שיפור שביעות רצון מקצועית וכלכלית,סיפוק, שיפור סביבת עבודה,יחסים )
*מעבר של שכיר ממשרה קיימת למשרה אחרת באותו/בתחום אחר במקום עבודתו או למקום עבודה אחר.
*מעבר משכיר לעצמאי-אימון עסקי ואישי ואימון עסקי לבעל עסק בתחילת דרכו ובהמשך –ממש לפני פתיחת העסק..או לעסק קיים
*קריירה /עיסוק אחרי יציאה לפנסיה..

אימון עסקי הוא תחום אחד בתוך תחום רחב- אימון לקריירה לבעל עסק עצמאי או לכזה שנמצא בתהליך של הקמת עסק

כל טוב
תמיר

את יותר מדברת על יעוץ

יעוץ זה הזיהוי הזדמנויות וכל ה - know-how. יועץ מכיר היטב את האפשרויות השונות בתחום ויכול למסור הרבה מידע מתאים. נדרשת השכלה ונסיון מתאימים לתחום הספציפי.

אימון זה להביא את עצמך קדימה כאשר את יודעת מה "צריך" לעשות, רק לא מצליחה ליישם. לא מצליחה להביא את עצמך לעשות את הטלפונים הנדרשים ולנהל את השיחות בהצלחה, למשל. חוסר בטחון עצמי, דחיינות, "עצלנות", בלבול, שלא יודעים בדיוק מה רוצים. כאן אימון עוזר.

אלו למעשה שני מקצועות שונים, עם כלים שונים, השכלה והכשרה שונים. יש מעט אנשים שמתמחים באמת וטובים באמת בשניהם. רוב האנשים יתנו שירות טוב באחד מהם ולפעמים כדאי להפריד. וכמובן ההחלטה מה את צריכה כרגע - יעוץ או אימון - היא צעד חשוב בהתחלה. ממה שכתבת נשמע לי שאת מחפשת יעוץ.

בהצלחה

AlexCoaching

New member
ליווי עסקי

יש תוכניות שנקראות ליווי עסקי.
את מקבלת מודל עסקי שלם איך לבנות את מערכת השיווק והמכירות שלך מ 0.
ובמהלך התוכנית את כבר בונה את הכל תוך כדי הכוונה של מומחים.
אלו מעין תוכניות מנטורינג.

למעלה