מנסיון רב עם סקייפ וטלפון...
היי אבי, אני יודעת שהרבה מאמנים עובדים בפגישות אישיות (באותו חדר) בלבד. לי יש נסיון של כמה שנים כבר בעבודה רבה דרך הסקייפ והטלפון. לרוב האנשים זה מצוין, והם משיגים תוצאות יפות. חלק קטן מהאנשים לא אוהבים עבודה כזו - משהו כמו אולי 5-10% מהאנשים שניסו את זה איתי לא אהבו את זה וויתרו אחרי שיחה אחת. רובם היו סקפטיים לפני, אבל מופתעים לטובה והמשיכו את כל האימון כך, או לפעמים לסירוגין פגישות וסקייפ. כאשר מישהו מתחיל עם פגישות ומסיבה כלשהי עובר לסקייפ או שילוב של פגישות וסקייפ - זה ממש מוכיח לי שהשיחות בסקייפ ממש מספיק טובות, אפילו כאשר אותו אדם יכול ממש להשוות - והוא בוחר בסקייפ. בד"כ מסיבות של חסכון בזמן נסיעה, נוחות (אפשר לשוחח מאוחר בערב) או חסכון כספי של הנסיעה.
חסרונות של הסקייפ והטלפון - לפעמים לא נוצר מספיק החיבור האישי. אלו הם המקרים שאנשים לא מרוצים ולא ממשיכים. בד"כ זה לא כך.
אישית- אני משתמשת הרבה לעצמי (אימון ועבודה מסוגים שונים) דרך הסקייפ והטלפון. רוב רובה של העבודה שלי היא כך. יש לי קולגות שמתאמנים עם מאמנים מעולים מחו"ל דרך קבע. אני עוד לא ניסיתי, כי ישראל מושכת אליה מאמנים מעולים מחו"ל ואני מתכננת ללכת לסדנאות שלהם, אבל אני בהחלט אנסה גם את האופציה הזו בהמשך. מכיון שאני מאוד אוהבת עבודה קבוצתית, עבודה כזו היא בד"כ בפגישות. למרות שגם את זה יש בסקייפ ובטלפון, עוד לא ניסיתי.
זמן מומלץ לפגישות. מאוד תלוי במאמן ובשיטות העבודה. לשיחת אימון "רגילה" בד"כ אנשים עושים שעה. גם אני עבדתי בשיחות של שעה וזה הספיק. ברגע שמוסיפים טכניקה נוספת - כמו שאני מוסיפה לאימונים "התמקדות" - אני חייבת יותר זמן. אחרת לא מספיקים. אז הפגישות שלי אישית הן 80 דקות וזה פורמלית 80 אבל בד"כ גולשים ל - 90 ויותר, אם אין לי פגישה צפופה אח"כ. אבל ההתחייבות שלי היא ל - 80 וזה עובר מהר.
תעריף - יש טווח גדול מאוד. מתחילים גובים 50 ש"ח לפגישה ויש מאמנים שגובים מאות רבות של שקלים לפגישה. שמעתי על אלף אבל לא פגשתי את זה אישית
מאמנים רבים כותבים תעריפים באתר שלהם. בהצלחה