אימון אישי

leeor88

New member
אימון אישי

שלום, יש תנאי קדם על מנת לעבור קורס להכשרת מאמנים אישיים? אני לומד כרגע תואר ראשון בעבודה סוציאלית ורציתי לדעת אם אני צריך לסיים את התואר קודם או שאפשר לשלב את הקורס בזמן התואר? דבר נוסף, לפני שאני אלמד להיות מאמן אישי הייתי רוצה לעבור בעצמי אימון אישי, ורציתי לדעת מה בערך טווח המחירים לאימון כזה? תודה :)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תנאי קדם

איש יקר, לרוב הקורסים אין לדעתי תנאי קדם, חלק מבקשים ראיון, ואולי קורסים בודדים מבקשים תואר. תלמיד תואר לעבודה סוציאלית נראה לי קריטריון מצוין לקבלה לקורס, אילו תחומים קרובים ומשלימים. אין סיבה שלא תשלב את לימודי האימון בלימודי התואר שלך. טווח המחירים לאימון דומה לאילו של טיפולים פסיכולוגיים. מתלמדים או מאמנים מתחילים לוקחים פחות בדרך כלל.

isaacm

New member
סדר עדיפויות נכון

יפה בחרת - לעבור אימון אישי לפני שאתה מתחיל לימודי אימון אישי. כאן אמליץ לך לבחור מאמן שמצאת עליו מספיק המלצות כך שיהיה לך מודל מתאים להשוות אליו ולשאוף לרמה זו כרמת בסיס. יכול להיות שאימון ע"י סטג'ר יכול להראות לך כמה עצמתי התהליך הזה. הנה הוספתי לך חומר להתלבט . . . שנה טובה ובהצלחה איציק

bridges

New member
בהחלט הסדר הנכון...

חשוב לי להוסיף שישנם קורסי אימון (לפחות זה שאני עברתי) שקבלת אימון אישי הנו חלק בלתי נפרד מהקורס ומתרחש בחלק הראשון של הקורס במקביל אליו. במקרה זה בתי הספר דורשים שתבחר את המאמן האישי שלך מתוך רשימה קבועה מראש של מאמנים מורשים. לכן, אני מציע לך שלפני שאתה מתחיל אימון לברר את הדרישות של בית הספר לאימון שבו אתה מתכוון ללמוד. כמובן שאין שום רע (ההיפך נכון) לעבור שני אימונים אישיים, אחד באופן פרטי לחלוטין ואחד במסגרת בית הספר שבו תלמד אימון. זה יאפשר לך לראות סגנונות אימון שונים. עדיין, אם מדובר על עניין כספי אז כדאי שתברר. בהצלחה, רונן

leeor88

New member
תודה רבה :) ועוד שאלה

איך זה מסתדר לעבור אימון אישי במקביל לקורס? כמה זמן הקורס? ומה אורך הזמן שצריך בשביל אימון אישי? יש לכם המלצות על בתי ספר נחשבים בתחום? או מאמנים אישיים? דבר נוסף, המליצו לנו במסגרת התואר בעבודה סוציאלית לחוות טיפול פסיכולוגי - במידה ואני עובר אימון אישי אז אין צורך בטיפול, ולהיפך? איך אני יודע אם אני צריך טיפול או אימון? ושוב, תודה רבה

menix4

New member
לגבי בחירת בית ספר לאימון

לדעתי יש הרבה בתי ספר טובים לאימון אישי והרבה סגנונות ושיטות שהן ממש טובות ועושות את העבודה. אך הדבר הכי חשוב שתכיר את עצמך ומה מתאים לך אחרת יכול להיות בית ספר מצויין שלא מתאים לך באופן אישי. כמה שאלות שאתה יכול לשאול את עצמך על מנת לקבל כיוון, האם אתה מתחבר יותר לאימון תהליכי או לאימון תוצאתי ? האם חשוב לך לעבוד עם עוד כלים חוץ משיחות? ברגע שתכיר את הצרכים שלך יהיה לך אפשרות לדעת איזה סוג בית ספר מתאים לך.

bridges

New member
מסתדר מצויין

יש קורסים שונים ויש חלוקות שונות לקורסים. יש קורסים שנמשכים שנה ויש מסלולים שמחולקים לשני קורסים של חודשיים-שלושה ואז ניתן להחליט עם להמשיך. אצלי זה עבד מצויין. לעבור אימון אישי במקביל לקורס. יכולתי לראות איך מה שלמדנו נעשה בפרקטיקה. לגבי טיפול, אימון איננו טיפול. התפיסה של אימון שונה לחלוטין מהתפיסה של טיפול. ההבדל הוא נמצא בשאלה: טיפול צריך ואילו אימון רוצים. ויותר לעומק, זה אכן לא פשוט לשים את הקו בין טיפול לבין אימון משום שזה לא קו אלא תחום משותף. אני דרך אגב ממליץ גם לכל מאמן לעבור טיפול פסיכולוגי אפילו באופן קבוע. מנסיוני, התובנות שאתה מגלה בטיפול עוזרות מאוד בשיפור האיכות של האימון. בהצלחה, רונן

daveez8

New member
אפשר לשלב לימודים לעו''ס וגם לימודי אימון איש

שלום חשוב שתסיים לימודי בא- בעו''ס.זה מקצוע המקביל ללימודיך תוכל ללמוד אימון אישי ויש מגוון רחב של בתי ספר לאימון. לימודי האימון נחלקים ל2 קורסים קורס ראשון - קורס בסיסי קורס שני - זו התמחות לקבלת הסמכה. הלימודים הם מעל 130 שעות ,פעם בשבוע ל5 שעות רצופות כל מועמד עובר אימון אישי ובקורס השני כל מועמד מאמן לפחות 2 מתאמנים עם פיקוח של סופרוויזור בהצלחה דוד עזרא ירושלים

למעלה