אימון אישי

אימון אישי

שלום רב אני מעוניינת באימון אישי איך מגדירים באיזה תחום ?

תחום אימון.

קודם כל מכיוון שאימון עוסק במה שהכי מתאים לך בכל תחום שהוא, אפשר להתחיל בלי תחום ספציפי, הוא יתברר במהלך האימון. אבל בכל זאת, כדי שתצאי עם משהו... עני לעצמך על השאלות הבאות: - איזה ציון מ-1 (הכי נמוך) עד 5 (הכי גבוה) את נותנת לרמת שביעות הרצון שלך מהחיים שלך באופן כללי? - מה צריך לקרות כדי שהציון יעלה בלפחות נקודה אחת? סביר להניח שהתשובה לשאלה האחרונה היא מקום טוב להתחיל ממנו באימון.

תחום אימון אישי

הגדרת התחום יכולה להיעשות מלכתחילה על ידי המתאמן או במהלך האימון בסיועו של המאמן. קחי בחשבון שנוצרות בהירויות רבות תוך כדי האימון והגדרת התחום או התחומים הופכת להיות ברורה. נסי להגדיר לעצמך את מעגל החיים שלך והתחומים הכלולים בו (משפחה, עבודה/קריירה, בריאות, יצירה, כסף, חברים ועוד) וערכי עם עצמך בירור לגבי התחומים שמטרידים אותך במיוחד. יש לי תחושה שכבר בשלב זה תחול אצלך התבהרות מסויימת לגבי תחומים בהם תרצי לפרוץ קדימה. בכל מקרה הרבה הצלחה בפריצת הדרך אילנה קירשנבוים מאמנת אישית לפריצת דרך בקריירה ובחיים האישיים [email protected]

isaacm

New member
פשוט מאד

אם את מעוניינת באימון אישי - ספרי מה את רוצה להשיג - זה התחום בהצלחה איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
גלגל החיים

דרך טובה לראות במה עלייך להתמקד היא לעבוד עם גלגל החיים - הטופס מצורף. המטרה בגלגל היא שכל התחומים יהיו מלאים כמה שיותר. המקום עם הפער הגדול ביותר הוא מקום טוב להתחיל ממנו. שאלי את עצמך על כל תחום - כיצד היו נראים החיים שלי אם המצב בתחום זה היה 10? האם אני מוכנה לעבוד על זה? מה אני מוכנה לעשות?

נהדר

דבר שמתאים בכל התחלה של תהליכי אימון ואפשר לחזור אליו מידי פעם בכדי לבדוק אלו שינויים חלו. ניתן גם להשתמש בגלגל חיים משני אחרי שנבחרה המטרה הראשית בכדי לפרוט אותה לדברים יותר ספציפיים.

למעלה