אימובלייזר

nirrub

New member
אימובלייזר

קניתי VS חדש ואני רוצה להתקין עליו אימובלייזר (לא אזעקה). מישהו/י יודע/ת איפה ניתן להתקין באזור ת"א וכמה זה אמור לעלות? תודה מראש

e-shfiyut

New member
ההיגיון אומר,

שמי שיכול להתניע בלי מפתח יוכל להתניע גם בלי אימובלייזר... או שאולי עלית פה על רעיון חדש.

nirrub

New member
ההיגיון אומר

שהאימובלייזר סוגר מעגל חשמלי יותר "פנימי" מאשר החוטים המובילים אל הסוויץ' - אחרת, מה הטעם??
אם אני צודק, זה יכול להיות עיכוב זמן נוסף לגנב הפוטנציאלי... אם אני טועה - חסר תוחלת לחלוטין כפי שציינת
מי בא להאיר את עינינו?

koko1243

New member
ההיגיון אומר....

שים אזעקה עם ניתוק הצתה...ככה גם יש רעש אם ינסו לגעת בו וגם יהיה עיקוב בשל הניתוק הצתה של ההזעקה..תחשוב על זה
שבוע טוב לכולם

whistler

New member
לא מדוייק

באופנועים בעיקר, אבל גם בקטנועים, חשוב שיהיה ניתוק הצתה, ולא סתם ניתוק סטרטר, זאת משום שלהרבה אופנועים, וגם לחלק מהקטנועים (כמו הג'וירייד) יש "קיק" סטאר, כלומר רגלית שאיתה ניתן להתניע, במידה ונגמר המצבר או משהו. אם היה רק ניתוק סטרטר, אזי הגנבים יכולים בקלות רק לנתק את ההאזעקה, ולהתניע בעזרת הרגלית. אצלי ניסיתי, ולא הצלחתי, אז כנראה שיש ניתוק הצתה ממש.

עד כמה שאני יודע אסור שיהיה ניתוק

של ההצתה מבחינה בטיחותית. יש אזעקות שבהן אין ניתוק לסטרטר ואפשר להניע את הקטנוע כשהאזעקה מצפצפת, את האזעקות שבהן ניתוק סטרטר אי אפשר להניע כל עד האזעקה פועלת אלא אם עוקפים את הסטרטר.

למעלה