אימה

odery

New member
מישהו אחד

תסכים איתי שקיצוניות גוררת הרמת גבה,חשש וחשד, וכאשר אותו חשש מתאמת הכללה היא עניין של זמן.

סומבודי

New member
מסכים

הדיון אינו על המהות, אלא על הטון. נלחמים בחושך על ידי אור. אם אנו רוצים להבטיח חברה בריאה, עלינו לחנך לפתיחות וסובלנות. חברה מוקיעה, מחרימה, סגורה ומסתגרת, תייצר את אותן תופכות חשוכות שהיא נלחמת בהן.

שבילית

New member
מסכימה

שחובה לחנך לסובלנות ולקבלתו של כל אדם. מייחלת שזה יהיה הדדי.

ציפי81

New member
היא פגעה בסביבה

משום שסחפה אחריה עוד נשים. ממתי אישה שלא למדה תורה נהיית "רב" של אנשים/נשים אחרות?

סומבודי

New member
היא פגעה בסביבתה

הקרובה ביותר בצורה הרבה יותר חמורה. דברי מתייחסים לדברי קטנטן שהציע לפצוח במסע נידיויים גורף (סליחה על ההקצנה של דבריך), ולא ביחס למקרה זה, בו נדרשת ענישה מתאימה באם יימצא עוון בחקירה ומשפט של הרשויות.

דבר אחד לא מובן לי..

אם אני לא טועה אמרו שהגברת בת 54. ואם כן..ילדיה בוגרים.. איפו הם בתמונה? סבלו ושתקו?? מאיפו הרעיון של גלוי עריות בתוך המשפחה? המחשבות האלה מטריפות אותי......

odery

New member
לא ברור עדיין מה חלקו של האב

אבל צריך לציין שהאם לא אנסה את ילדיה.היא שתקה,וכך גם האב.

מה שאותי הכי זעזע בסיפור..

זה התאור בעיתון[בהנחה שזה נכון]על יחסים בין הבת [17]לבן קטן יותר.. ובין הבן [18]לאחות קטנה יותר.. רחמנות.....

חינוך מיני

לפי כמות הזוגות שהתגרשו בגלל התאמה מינית האם ערכה להם שיעורי חינוך מיני
אני מקווה שהדברים אינם נכונים. מה יש באוויר של ירושלים שגורם לאנשים להתפרע מינית?

סאני42

New member
האב ברח כי האם אנסה

אותו ללבוש עשר טליתות.... אולי??????? ואולי לא.....

ציפי81

New member
וכשרואים אותו אפשר להבין איך הכל קרה

נראה אחד כזה... נגרר... נשרך. נשמע שהיא שלטה בו ביד רמה. קרו איתה דברים מזעזעים שלא פורסמו בתקשורת. כך, לדוגמא, היא שכנעה שתי נשים לעבור ניתוח להסרת "בליטות מיותרות" בגופן, ה"י.

odery

New member
שרי מקובר הגדירה אותה כפמניסטית

השרלטנית הראשונה,מקצוע ומשלח יד גברי בד``כ,נכבש בידי אישה.ה ל ל ו י ה.

סאני42

New member
מה זו הזוועה הזו????../images/Emo2.gif

וע"ז כבר התריע הכתוב הזהרו מן ה"צנועים" והצבועים.....

למעלה