אימה

odery

New member
אימה

זוכרים את הרבנית קרן? ההיא שמתעטפת במליארד שכבות לשם שמים?

זו הכתבה:

פרשת האם המתעללת: "הבית הפך לגיהנום" אתמול נעצרה האם ל-12, בת 54. היא נחקרה בחשד להתעללות מתמשכת וחמורה בילדיה והובאה לבית משפט השלום בירושלים,שם הוארך מעצרה בשישה ימים להמשך חקירתה. לפני מספר שבועות פתחו בתחנת בית שמש בחקירה סמויה של המקרה בעקבות תלונת שכנים על צעקות של אחד הילדים מהבית. במהלך החקירה גילו השוטרים כי האם נהגה על פי החשד,להכות את ילדיה נמרצות באמצעות כלים שהיו בבית ולהצליף בהם בחגורות ובכבלים ואף השתמשה בשיטות ענישה מחמירות כמו נעילתם מחוץ לבית,כשלא פעלו כדבריה. בחקירתה האם משתפת פעולה באופן יחסי עם השוטרים,אך לטענתה מדובר בשיטת חינוך. "זה לא חינוך, זה טרור", אמר על כך מרקוביץ' "הילדים היו חוזרים הביתה וישר נכנסים למצב של התגוננות. הבית הפך בשבילם לגיהנום". החוקרים נדהמו לגלות כי במהלך השנים חלק מהילדים נהגו לקיים יחסי מין אחד עם השני. האם חשודה כי ידעה על גילוי העריות אך לא פעלה בנושא כלל. "חשוב להבין שהיא לא מנותקת מהמציאות. היא יודעת מה היה שם ומבינה זאת טוב מאוד",אמר ראש משרד החקירות. בימים אלו נגבות עדותיהם של הילדים. מעדויותיהם עולה כי הם מבינים שמעשיה של אמם אינם נורמטיביים,אך הפכו לחלק מהחיים שלהם. חלקו של האב בפרשה טרם ידוע, הוא שוהה בחו"ל במסגרת עיסוקו ויחקר לכשישוב.

ציפי81

New member
לגמרי לא הופתעתי כשגיליתי זאת

כל המשנה - ידו על התחתונה. הם שינו מן הדרך. ועוד משהו - הערבים מתעטפים בהרבה שכבות כי הם, כלשון הרמב"ם, "שטופי זימה". בזה בדיוק חשוד בעיני מי שמתנהג כערבי, ושום דבר לא מפתיע לגביו. יש לנו את גדרי הצניעות שקבעו לנו גדולי ישראל, וכל דבר מעבר לזה הוא בגדר "כל המוסיף גורע".

אל תכנסי לזה ...

רב אחד היתל בדבריו אודות `השאלים` שלובשות בעלות התשובה , מחסידות ברסלב ... דעתי שונה בתכלית מאותו רב חשוב ... זוהי זכות אלמנטארית של כל אדם ! חוץ ממלבושי גוים מובהקים ... ובפורים דבר על זאת הרב שטינמן שליט``א ... ולא נקב בדוגמא , אבל כל ילד יודע שמדובר בחליפות של בחורי הישיבה והעניבות עם הצבעים הססגוניים ... זה צורם לי בעין ... ומה אעשה שצורם לי לבוש הפראק של ראשי הישיבות ... עם השובל המתנפנף מאחור ... חבר שחזר ממדינת אוסטריה , סיפר שזהו לבושם של העגלונים עם הכרכרות וסוסים המיועדים לתיירות ... זו רק דעתי ! אז תתפלאו לשמוע שלבוש צמוד , גם לגברים , זה נוגע לאיסור של `ובחוקותיהם אל תלכו` ... כה אמר הרב וולבה זצ``ל ...

פשוט חילול השם.

החוקרים טוענים שזו אחת מהפרשות הקשות שהם ראו. בחדשות הראו גם אתמול את המתעללת השניה[מירושלים] לבושה שביס לבן וקוראת תהילים..[והיא חיה עם 2 גברים בחזות חרדית] ובזמן הזה שני ילדיה במצב קשה בבית חולים שאחד מהם צמח. עצוב..כואב.. מקומם..

שבילית

New member
ה' ישמור ויציל

ועדיין- צריך לזכור: אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו... שה' לא ינסה אף אחד מאיתנו.

בטר, תסלח לי....

הדברים שכתבת בבחינת פורים תור'ע בלבד!!! בבקשה אל תהיה מאלה שיורים לכל הכיוונים ללא אבחנה וכוונה.... אוהבים אותך יותר (בטר)

odery

New member
במעריב של היום שרי מקובר

מנתחת את הראיון שערכה עימה

אני רוצה להבין...

הרבנית קרן זו האם המתעללת בכתבה המצורפת או שזה סתם ערבוב ללא קשר לכתבה??????? ואם סתם ערבוב אז זה גרוע מאודדדדדדדדדד

המסקנה המתבקשת

שכל המחמיר על עצמו יותר מחז"ל בדברים שבפראסיה, יידחה מיידית מהחברה הדתית על כל גווניה!!! אני מקווה שיהיה הגבר בין גדולי ישראל שיקום ויכנס את כולם להחלטה אחת משותפת!!! נמאס לנו כבר מכל הסוטים והסוטות המנוולים והמנוולות וכדו' וכו' די נמאסססססססססססס כל אידיוט ושרוט קם לו ונהפך למקובל חוזה בכוכבים או קורא ב..... כל צרוע וכל זב, מקומם מחוץ למחנה!!!! שלא נדע מצרות

סומבודי

New member
לא תוקפים קנאות בקנאות

לכל אדם זכות לביטוי עצמי, מוזר ככל שיהיה, כל עוד אינו פוגע בסביבה. כאשר אנו שוקלים את יחסינו לאדם הנוקט בעמדה קיצונית, עלינו לשאול את עצמנו אם הוא פוגע בעצמו, בסובביו, או לא באף אחד מהם. רצוי להתייחס בחשדנות מתאימה לתופעות אלו, בפרט אם נמצאו בעבר כשליליות, אך יש לעשות זאת מתוך הקריטריון האמור לעיל.

למעלה