אימג´ין בוא רגע לפה!

עדיa

New member
אימג´ין בוא רגע לפה!

היי אימג´ין מה שלומך? כן כן זאת עדי מכרה ישנה חשבתי עליך לאחרונה שמעניין איפה נעלמת... ואז פתחתי את האימייל שלי בבית ואופס מה אני רואה? אימג´ין שלח מייל לפני שלושה וחצי חודשים חזרתי אליך למייל בטח עדיין לא ראית <עדי מתבישת בעצמה איך לא ראתה את המייל> אבל קרו כל מיני דברים מפה לשם לא הגעתי למייל בבית אולי בגלל שלא היה לי בית? כן כניראה שזאת הסיבה וככה כל השבת חשבתי עליך ואמרתי לעצמי איפה אני אמצא את אימג´ין? חפרתי קצת בפורומים ואז פתאום... יוווווווו הנה אתה אז מצטערת שככה אחרי כל כך הרבה זמן אז מה שלומך? מגוגעת תיהיה בקשר נדבר קח אליך גם את המיל שרשום פה הקודם זה של הבית ואני שם בסופי שבוע וזה של העבודה ופה אני כל השבוע ((((((((((((אימג´ין)))))))))))))))

עדיa

New member
רגע רגע

אתם רצינים בקשר למבחני בדיקה חמכורים לאינטרנט? זה זה לא הוגן אני לא מכורה מה הם אומרים לי שם שאני מכורה? הי הי אל תחשבו לרגע שאני בהכחשה כי אני לא!!!
אוצ´ זה כאב

עדיa

New member
אמממ כן

עשית את המבחן ויצא שאני מכורה זה באמת כל העניין הזה? אני מכורה? חלילה לי על מה מדברים בכלל?
כן קצת ציניות לא יזיק אז כן וואלה עברו שלושה וחצי חודשים ראיתי את המייל שלך רק עכשיו בשבת אז ספר ככה מה שלומך?

עדיa

New member
נטעוש ראיתי ועניתי חומד

מצטערת על הזמן פשוט לא הייתי ליד המחשב

e-magine

New member
עדי, אם את מרגישה

תלות נפשית לגבי הפעילות שלך באינטרנט, אם כשאת לא באינטרנט את מרגישה לחץ נפשי להגיע למחשב ולהתחבר, למשל כדי לראות מה חדש באימייל או בפורומים, לפגוש את האנשים בחדר צ´אט או באייסיקיו, אם את חושבת שכשאת בחוץ, את מפסידה דברים חשובים שקוראים באותו הזמן באינטרנט, אם הגלישה גורמת לך להזניח דברים שאת צריכה לעשות, וגורמת לך נזקים בחיי היומיום, בעבודה, ביחסי אנוש בעולם המציאות, אם את רוצה להתנתק ולא יכולה ונשארת כל הלילה, או אחרי שהתנתקת מייד חוזרת, אז את מכורה. לגבי שלומי, עניתי לך בפרטי, הפורום לא מיועד לשיחות פרטיות.

עדיa

New member
אממ

אומנם יש בי איזה קטע של התמכרות אני נורא מתגעגעת למחשב שאני לא לידו אבל.... לפעמים אני יכולה לא להיות עליו יום יומים ורק להרגיש מתגעגעת אבל לא בסטרס או משהו כזה פשוט רוצה אותו רוצה לברוח לעולם הויטואלי וכשאני לא מחוברת אני מה זה בבאסה אז לא יודעת או שכן או שלא מה שבטוח אולי

e-magine

New member
איפה תמצאי את אימג´ין?

כאן בפורום כמובן :) זהו שאני באמת לא ראיתי אותך המון זמן בתפוז, כלומר כבר אז כששלחתי לך אימייל, לא ראיתי אותך המון זמן, ואחרי זה הזמן המליך לזרום לו, חשבתי בטח סגרת את החשבון דוא"ל הזה ואחרי זנ כבר שכחתי שבכלל שלחתי לך. מה את רצינית? עברו 3 1/2 חדשים?

e-magine

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo32.gif וירוסים

אני כל הזמן תחת הפצצה של וירוסים בדוא"ל, כמעט כל יום איזה 3, היום מצאתי 6, תולעים מסוג קלז, מסוכן לאללה, לא פוגע מייד אבל קטלני. יש פה כתבה וכוללת כלי תיקון למי שכבר בלע את זה.

בלאטט

New member
איזה מוזר

כולם מקבלים מלא אבל מזה מלא, השותף שלי מקבל איזה 30 ביום. אני כבר שבועיים לא קיבלתי אף וירוס. מוזר או סתם צירוף מקרים?

איך יודעים שקבלנו את הקלז....יש לנו

בקיבוץ מישהי שאמרה שקיבלה דואל ממישהי אחרת בקיבוץ שהיא מומחית מקומית למחשבים.... אם בארזים נפלה שלהבת והופיע לה ריבוע צהוב כזה וכו אבל ההיא המומחית לא שלחה בכלל את האימייל הזה לשולה שקבלה זה עבר בדואר וירוסים כזה ומה שהכי מטורף זה היה אימייל עם תמונות של בחורים עירומים ומאז נתקע לה שם הדואל בגלל הקלז

למעלה