אימאל`ה....

PopPy

New member
אימאל`ה....

קודם כל - שי - זה מסוג ההודעות שאתה לא אוהב לקרוא, עמך הסליחה... ועכשיו להודעה: תוך כמה ימים מהמקום האחרון ברשימת החברים אני מתחילה להתקרב אל הטור השני... אף פעם לא שמתי לב כמה אני מבלבלת לאנשים במוח... :) רציתי להוסיף ולשאול (אני במצב קשה, אני יודעת...) אם אתם חושבים שאתר שמוקדש רק לפאניפיקים, מאמרים וקונספירציות HP יעניין מישהו, כי זה רעיון שיושב לי בראש כבר המון זמן ואני אף פעם לא טורחת ליישם אותו... אגב, אני סומכת על האנשים שבפורום הזה שיבינו שאם מישהו מעלה רעיון כלשהו וחושב אם כדאי לו ליישם אותו אז הוא מתכוון ליישם אותו ולא לתת לאחרים לעשות את זה במקומו... שאנשים שקצת קשה להם להבין או שהם במצב של עייפות מתקדמת יבינו את זה ללא רמיזה - אתם מוזמנים לא ``לחשוב`` על הרעיון הזה ולהקים את האתר שאני מתכננת להקים...

פגעסוס

Well-known member
יש מספר אנשים שזה יעניין אותם...

כמה? אין לי מושג... (אני בטוח אבוא לבקר). תקימי את האתר בכל מקרה.. גם בשביל אלה שירצו לבוא (ולא משנה כמה הם) וגם זה נותן תעסוקה. אני למשל לא מסתדר עם לבנות אתרים אז במקום אני פותר ספר חידות בשם ``התרנגולת ממינסק``... (או יותר נכון מנסה לפתור). העיקר שתהיה תעסוקה...

LuNaTiC

New member
המממ

ליאת that skeeter woman כבר עושה אתר עם פאנפיקים ופאן ארטים.. המממ -ענבל-

PopPy

New member
איזה באסה......

לא נראה לי שיש מספיק חומר בשביל שני אתרים של פאניפיקים, ואני ממש לא בקטע של להתחרות, זה תמיד יוצא פחות איכותי, בכל מקרה, אולי היא מחפשת שותפה? ;-) |S| פופי |S|

למעלה