אימאל'ה חלמתי חלום.......

אימאל'ה חלמתי חלום.......

קמתי משנת צהריים של שעה וחצי גגגגרררררר (עכשיו אני מתלקקת) וחלמתי חלום מדהים, חלמתי עליכם, שפנפנה85 ארלן נס ילדה שוקולית offנועה דה סטילטו לידי ohadz זיגזג תמניה חמה של הצאט רוצים לדעת מה? (ארלן נס היה לנו מדהים, אוחחחחחחחח)

טוב טוב אני אספר.....

החלום בקצרה..... זה היה במסיבת יום ההולדת של offנועה, את ילדה שוקולית היית באמבטיה של שוקולד בכל הטעמים שאת אוהבת.... דה סטילטו ליידי את היית מסמר הערב, איזה לבוש, ובמיוחד הריקוד שהקדשת ל... ohadz שפנפנה85 ותמניה חמה של הצאט נמרחו על זיגזג, ואתה היתה הכי מאושר בעולם. ארלן נס אתה הגעת מאוחר יותר למסיבה ועשית לי הפתעה, החזרת לי את הרולס רויס מתיקון, יצאנו רק אני ואתה לסיבוב, היה לנו לילה מדהים לילה של שיכרון חושים...... יש עוד המשך..... תנו לדמיון שלכם לרוץ, אוהבת.[נשיקה]

זהו שלא היית לבד....

היה שם עוד מישהו איתך........ ונחשי מה הוא האכיל אותך? כמו שאמרתי תני לדמיון שלך לרוץ (נשמח לשמוע)

ארלן נס

New member
../images/Emo197.gifאני חוזר בתשובה בחיי

שאני ימות איזה חלום

........

זיגזג בסוף נשאר עם התמניה...... החיוך לא ירד לו מהפנים, זה נכון מה שאומרים על תמניות! ושפנפנה85 תפסה טרפ למקום שבו אני וארלן נס הינו....

הדמיון שלי? וואההו, עזבי, לא עכשיו!

בואי נראה - ארלן היה איתך זיגזג היה עם תימניה ושפנפנה אוהד היה עם סטילטו זה משאיר אותי ואת נועה - אמנם אני מתה עליה, אבל לא בתוך אמבטיית שוקולד.

לא......./images/Emo9.gif

נועה היתה עסוקה במקום אחר עם מישהו אחר. (תקראי מה כתבתי לפני כן)

הבחור...

חבל על הזמן הריר נוזל...... הוא האכיל אותך בדובדבנים מצופים שוקולד והקינוח היה.........

למעלה