ומעשה שהיה כך היה...
לפני שנים רבות..חחחחחחח כשבהייטק הייתה עדיין עבודה מובה... היינו באים כל יום שישי לעבודה...איזה 7-9 חברים...כל אחד ממונה על תחומו הוא....בשעה 930 בבקר היינו עולים לקפיטרייה והיה חבר אחד שהיה מביא קבוע ירקות,פירות....והיה אחד שהיה חותך ומכין סלט... ושמנו לב שהירקות לא היו קונבציונאליים.חחחחחחחחח שזה אומר שעגבנייה הייתה בגודל של מיני מלון...חחחחחח והמלפפונים היו כמו "ז" של סוס..... חחחחח..ואבוקדו עם 20 % נכות....אבל לא שאלנו שאלות...כי הוא היה מביא קבוע...ולא רצינו לקטוע את שרשרת המזון..חחחחחחח אחרי איזה 15 פעם.....כטוב ליבנו בסלט שאל אותו אחד מהחבר´ה... תגיד??????למה כל הירקות שאתה מביא כאלו בונגילות???אתה גונב אותם??? חחחחחחחחחחח......מה הוא עונה לנו??!..."גיסי עובד בחי כייף בראשון הוא מאכיל תחיות...וביקשתי ממנו שבכל יום חמישי אם נשאר שיביא לי כי חברים שלי בעבודה מתים על זה!,"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......מה אני אגיד לכם...... כולנו נשארנו פעורי פה......חחחחחח פתאום אחד החברים אומר... ,ואני לא הבנתי למה אני מתחיל לנבוח" והשני מתאר איך גיסו...גונב תאבוקדו לשימפנזה...."שולח יד....לאט -לאט....ששששששש די חמוד זה האבוקדו של סער!"..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בן זונההההההההההההההההה.....והוא אומר לנו את זה באדישות.... כאילו זה כלום.....ועוד שואל..."מישהו מת מזה???" נהניתם נכון???!" כמעט הרגנו אותו......... בחיי, סיפור אמיתי נשבע לכם-ן!!!!!