אימא´לה!!!

cybercorp1

New member
אימא´לה!!! ../images/Emo8.gif

אוקיי אנשים אתם הולכים לחשוב שנשרטתי קשות אבל זה עניין שדיי חדש לי ואני מצפה לעצות שלכם... (בבקשה?) אני עובד דיי הרבה עם קמעות ויש לי מחברות מלאות ברישומים של כל מני קמעות ושאר דברים , נו אז מה כל כך מוזר אתם שואלים? חכו אני כבר מגיע לזה , אוקיי , לפני כמה ימים תיעדתי גילוי חדש שלי בנושא של ספר יצירה (למי שלא יודע מה זה אז זה מעיין מדריך קבלי ליצירת גולם מחימר ולהחיותו) בצורה של קמיע דיי אדיר (לפחות על פי דעתי) ומאז אותו היום שבו כתבתי את הקמיע כל פעם שאני חוזר הבייתה מעבודה.סידורים וכו´ הבית שלי מלא בפרפרי לילה (!!!) מהגודל המבחיל יותר כמובן שאני יוצא למתקפה עם עיתון מגולגל אבל זה לא מפסיק לקרות , מה גם שזה לא קורה בשום מקום אחר אפילו לא הדירה שמול הדירה שלי או החדר מדרגות אז בקיצור? או מיי גוש , גיוווווואעלללללללללללללדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יש לכם איזה עצות מה לעשות בנושא? (ושהקמיע שלי ישאר שלם במהלך)

RainBird

New member
ספר יצירה... מסמך מעניין מימי הביינים אני אישית מעדיף מרשתים אנרגטיים הפרפרים הם אזהרה שאתה לא צריך להתעסק עם הדברים הללו... סבא שלי היה קבליסט שממש פחד להתעסק עם המינורי שבכשפים ואתה פשוט הולך ילד ליצור גולם?! אני מרחם עליך ומקווה שהאל שלך יסלח לך RainBird

cybercorp1

New member
מה פתאום???

נראה לך שאני הולך ליצור גולם? מה איין לי מה לעשות בחיים? אני סה"כ לומד את הנושא ומנסה לפתח אותו בכתב

nepthys

New member
באמת באמת לא נראה לי.

אתה סתם מחפש דברים... סביר להניח שאתה משאיר בלילה את האור דולק, וחלון פתוח, בניגוד לשכנים שלך שמשאירים אותו כבוי. בכל מקרה, סביר מאוד מאוד להניח שאין שום קשר בין זה לבין הקמיע.

cybercorp1

New member
שוב מה פתאום

אני בחיים לא מסוגל להירדם עם אור דלוק ובקשר לחלונות גם אני חשבתי ככה שאולי באמת השארתי אחד פתוח בטעות אבל זה לא זה , וידאתי את זה כמה פעמים למקרה שפיספסתי בפעם הראשונה

nepthys

New member
אני בטוחה שיש הסבר הגיוני,

וגם אם תתעקש שזה יהיה משהו מאגי - אני לא חושבת שיש קשר לקמע.

למעלה