איל... יש שומרים חדשים בגלאט ?! כאילו מצאתם ל"צועני הנודד1" אישה?
ע עיניים חתוליות New member 13/11/06 #1 איל... יש שומרים חדשים בגלאט ?! כאילו מצאתם ל"צועני הנודד1" אישה?
ה הצועני הנודד1 New member 14/11/06 #2 חתולע בקרוב.... חתול שמיל יכנס לצ'אט ויהיה לך חברה טובה... רוצה להיות שושבינה??
ע עיניים חתוליות New member 14/11/06 #3 חתול שמיל?! לא תודה... מעדיפה די ג'י ואני לא יכולה להיות שושבינה מצטערת.....
S syrus New member 14/11/06 #4 אכן כן... שומרים חדשים בקרוב אולי גם ייכנסו לפורום השומרים הם: הצוענית הנודדת1 ואיתן פז
ע עיניים חתוליות New member 14/11/06 #5 תאמין לי..... אם הגולשים לא היו אומרים לי... לא הייתי יודעת.. חשבתי שהם עובדים עליי בהתחלה...
X X ר ת ו ר New member 14/11/06 #7 כן באמת זה קצת דפוק ! אני גולש לי להנאתי פתאום משגעים אותי בפרטי על שומרים שמעיפים אותה (ואני זוכר אותם כגולשים בכלל...) אני לא יודע מה לענות,כי ''למיטב'' זכרוני,הם לא שומרים כלל ! אתם חייבים לעדכן כשיש שומרים,גם זמניים :\
כן באמת זה קצת דפוק ! אני גולש לי להנאתי פתאום משגעים אותי בפרטי על שומרים שמעיפים אותה (ואני זוכר אותם כגולשים בכלל...) אני לא יודע מה לענות,כי ''למיטב'' זכרוני,הם לא שומרים כלל ! אתם חייבים לעדכן כשיש שומרים,גם זמניים :\