איל...

איל...

מה דעתך שנבנה איזה מיני אתר לחברש"ן? לפחות זה הדבר המינימלי שצריך להיות להם... לכל להקה היום יש אתר... בוא נתחיל במשהו קטן ונראה לאן זה ילך. אין לי ידע ענק אבל יש לי את הבסיס ואפשר לארגן משהו צנוע...מה אתה אומר?

מה גם...

שהפורום שיהיה באתר יהיה הפורום הזה, וככה זה יביא עוד אנשים...

exit_from_here

New member
אני בעד

בעבר כבר רציתי לעשות אתר כזה איך אין לי את הידע הדרוש להקים אתר מכובד מספיק ללהקה,אני אשמח לעזור בכל דבר שידרש..

exit_from_here

New member
עוד משהו

אני חושב שכל אחד בפורום יתרום ממה שהוא יודע לעשות: כאלה שיודעים פוטושופ ועריכת תמונות יעשו את הגרפיקה,אלה שיודעים HTML ברמה טובה (לא כמוני שאני יודע את הבסיס מינוס) יבנו,וכל השאר יעזרו במה שיוכלו וכו'.

exit_from_here

New member
אני סנילי..

אגב,אין שום צורך ללכת לאתר של up.co.il אלא לאכסן את האתר על תפוז,הדבר אפשרי ותפוז אף מעודדים אותו.

כן כן כן כן!!

זה יכול להיות ממש מגניב! למרות שאני לא כלכך יכולה לעזור, כי אני לא מוכשרת בדברים האלה. אבל אני אחשוב על דרכים להיות מועילה.. וזה מגניב! כן תעשו!!

אמממ.. סבבה... ראית ת'קישור?

זה בערך מה שאני יודע לעשות... לא צריך ידע בHTML... וזה עדיין יוצא יפה... אני אתחיל לעבוד על זה בשבוע הקרוב..

exit_from_here

New member
אני אשיג

בנתיים יש את זה של האוסף
כל אחד יכול גם לעשות אתר בוורד זאת לא הבעיה,לדעתי נתחיל לעבוד על אתר ושיהיה משהו נורמלי/סביר אני אעלה אותו לשרתים של תפוז באופן מסודר.

יאפ.. 79259444 והנה סתם רעיון מופרח

למראה הכללי של האתר... זה סתם סתם סתם, ומי שמתמצא בפוטו שופ מוזמן להכין החברים של נטאשה כזה יפה... אני אראה מה אני יכול לעשות מחר... וזה סתם סתם.

exit_from_here

New member
תוריד את החנות

תן קישור לסטימצקי ואייבוקס אבל אל תעשה חנות באתר...

exit_from_here

New member
נדבר על זה באייסיקיו

חבל לעשות שיחות צ'אט בפורום,אני לא רוצה שהמנהל הרשע ימחק ויחסום אותי... סתאאאם

the king 25983

New member
פוטושופ../images/Emo70.gif אני כאן בשבילכם../images/Emo70.gif

למרות שאני לא כזה מבין גדול בפוטושופ אני עבדתי על התוכנה הזאת בשבועיים שלוש האחרונים ודי התידדתי איתה. תנו לי רעיון ובסיס, נגיד את הסמל ותבקשו שאני אנסה לעשות ממנו משהו אחר או דברים כאלה... אני מוכן לעזור בזה.

למעלה